Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Христос Воскресе! Да сме живи, здрави и много щастливи!
Далче, специални поздрави за теб - всичко най-най и много радости в и извън семейството! Simple Smile

# 76
Христос Воскресе!Много здраве и щастие!
Далче честит рожден ден!  bouquet
Бела радвам се,че Жори е добре!
Танче дано Алекса оздравее по-бързо!
Нека и другите ни болнички дечица оздравяват и скоро да се приберат вкъщи тези които са в болници!

# 77
  • Бургас
Христос Воскресе!

Далче, ЧРД!  bdbaloni

Напоследък нямам време да пиша, но ви чета редовно.

Мяуче, Ника, Яничка и всички останали, които имат нужда - една голяма прегръдка за вас -  Hug! Момичета, стискам палци всичко ппри вас да се оправи бързо!

# 78

Честит Великден на всички вас и семействата ви!
Бъдете здрави!
Слънчев празник!И бързо оздравяване на всички болнички мъничета!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 21:42 от AMORE

# 79
  • София
Добър вечер!

От снощи дохранвам Ясен с 60 мл. АМ. Спи по 4-5 часа. Когато е буден се усмихва и самозабавлява докато заспи сам Shocked. Преди не ревеше само когато спи ( от 20 мин до 1 час) и когато суче. Почти съм убедена, че не му достига кърма Sad

Когато суче от едната гърда другата започва да тече много. Когато се случи да направим пауза повече от 3 часа м/у храненията гърдите ми започват да текат и са твърди и болезнени, дори когато говоря за кърмене с някого започват да текат. Вчера с баба говорихме за кърмене и как е кърмила и давала кърма в Майчин Дом едно време и гърдите ми започнаха да текат а Ясен беше сукал току-що. Всичко това ме караше да си мисля, че кърмата ми е достатъчно. Възможно ли е да не е достатъчно? Възможно ли е да е достатъчно като количество но да не е хранителна и пълноценна за да се засити детето?

# 80
Христос Воскресе, мамчета!
Да сме много здрави, добри, човечни!!!
Далче, честит рожден ден, мила!!! Ех, че на хубав ден празнуваш  Heart Eyes! Да си здрава, обичана, сияеща и много късмет да имаш във всичко!!!

Цял ден бяхме в парка на слънце и беше чудесно. Хапнахме, попекохме се и се разходихме превъзходно. Прибрахме се и такъв ужасен рееев  ooooh!. Йоан се тресеше целия и така и не се успокои, за да се нахрани като хората. Разнасях, пях, пусках музика, шум, пози всички възможни сменихме - е, не и не  Confused. Та Ел, разбирам те прекрасно... Емо заяви, че не бил виждал по-ревящо бебе, било му за първи път  Crossing Arms. Всички бебета на неговата възраст само спели и ядяли...Еми той спи цяла нощ по 7,8 часа! Естествено, че ще будува през деня и иска внимание и някой да се занимава с него иначе си мрънка.

Хубава вечер от нас!

# 81
Честит прачник на всички!

Далче, честит рожден ден! Много щастие и успехи ти желая!  bouquet

И Митко я прави тая програма като Йоан и подозирам, че тук заради празниците е постоянно заобиколен от много хора, не е както когато сме си в София и сме сами, и това го изнервя. Снощи пак се дра, да видим как ще е тая вечер..

# 82
 Христос Воскресе!

Мили дами, влизам само да ви поздравя с хубавия християнски празник! Щях и да споделям разни нещица, но като прочетох по -нагоре, ентусиазма ми се изпари. Sad  Стига толкова мъка и тъга при нас, нека вече всичко се оправя.....

П.П. Далчето, честит рожден ден!  bouquet

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 12:53 от балерина

# 83
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, МОМИЧЕТА-МНОГО ЗДРАВЕ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ.
Мяуче,искренно съжалявам-отвратително е-мен са ме обирали,но бях студентка и нямах много ценности,а и го хванаха крадеца-дано и при вас стане така  Hug
Далче-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet -ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА И ЩАСТЛИВА МАЙКА
Яничка-айде Криси да се оправя  бързо и повече да не боледува
Аз да се похваля с първия в живота си козунак-като няма тук по магазините реших да се пробвам-не стана лош-мъжа ми вика-Споко аз съм бил в казармата...,всичко що не  трябва да се реже с трион е ОК  Joy
Ето и снимков материал
HELP НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАК ДА КАЧА СНИМКАТА  Tired

# 84
  • някъде тук
Добро утро Hug

# 85
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ МАМИ
 пожелавам на всички вас и вашите мили семейства много здраве , щастие и благополучие  Hug

Далче честит рожден ден мила - бъди много обичана майка и съпруга   bouquet
Мяу това с обира е много гадно,и както Рали ти е казала все едно са ти обрали душата . И на нас ни се е случвало и то докато сме си били в къщи - дано по-бързо да забравите и да ви се възстановят щетите  Hug
Танче дано стомахчето на Алекса да минава и нямате повече такива грижи, незнам дали това ще ти помогне но по Макси забелязвам,че това с което се храня определено оказва влияние на кърмата , има случаи когато се засища много повече и спи мнго спокойно 3-4 часа,но ако съм наблегнала на плодове и по-леки храни огладнява на 2 часа . Така че можеш да отидеш при някой диетолог и да ти направи подходящ хранителен режим за кърмачки  Hug

А сега да ви почерпим за нашата втора месечинка ,която се падна точно на Великден  Party

Честити месечинки и на Матеа,Люската, и всички други месечковци  Hug

# 86
Добро утрооо! Hug

Много неща сте обсъждали и някои доближават темата, която ме вълнува, но да си питам, ако някой е имал проблем с акането на детето. Не е запечена - в смисъл, че си ака по 2 пъти на ден, а за дете почти изцяло на АМ, смятам е нормално, въпроса е, че се мъчи вече чак до писъци всеки път докато ака. Преди имаше период, в който акаше само като и разлепя памперса, та да не и пречи, сега и това не помага. Днес в 3 сутринта огласи целия блок в продължение наа 15 мин. След измиването бе пределн доволна  Thinking
А знам, че е именно това, тъй като имам доста спокойно дете и не реве в повечето случаи. Идеи?????

# 87
Добър вечер!

От снощи дохранвам Ясен с 60 мл. АМ. Спи по 4-5 часа. Когато е буден се усмихва и самозабавлява докато заспи сам Shocked. Преди не ревеше само когато спи ( от 20 мин до 1 час) и когато суче. Почти съм убедена, че не му достига кърма Sad

Когато суче от едната гърда другата започва да тече много. Когато се случи да направим пауза повече от 3 часа м/у храненията гърдите ми започват да текат и са твърди и болезнени, дори когато говоря за кърмене с някого започват да текат. Вчера с баба говорихме за кърмене и как е кърмила и давала кърма в Майчин Дом едно време и гърдите ми започнаха да текат а Ясен беше сукал току-що. Всичко това ме караше да си мисля, че кърмата ми е достатъчно. Възможно ли е да не е достатъчно? Възможно ли е да е достатъчно като количество но да не е хранителна и пълноценна за да се засити детето?
Ел, явно кърма имаш, колко като количество произвеждаш зависи основно от това колко често Ясен изпразва хубаво гърдите. Колкото повече АМ приема той обаче, толкова по - малко ще изсуква от теб. По този начин  кърмата може намалее.
Няма такова нещо като нехранителна кърма. Преди няколко дни в едно предаване по БНТ го каза и докторката, която е шеф на банката за майчина кърма. Тя поне със сигурност е авторитет, там и изследвания си правят хората, та знаят.
Това, че бебетата дохранени с АМ спят по 4 - 5 часа за разлика от когато са само на кърма се дължи на факта, че АМ, кравето мляко е много по тежко и трудно за обработка от бебешкото стомахче и то просто има нужда от покой за да се справи. Както когато възрастен човек е преял с тежка храна, има нужда да полегне и да почине.

# 88
  • До Балкана
Благодаря ви за хубавите пожелания момичета и на всички с грижи искам да пожелая да се изпарят и лицата ви да засияят! Понеже изчетох за проблема на Танчето искам и аз да спеделя, че имаме същия проблем. От 5 дена не ака сам, а само с моя помощ. Проблема е, че се напъва, крещи, има много газове, но нищо не излиза, без моя намеса. Ние сме на смесено хранене. Давам биогайа, сменихме 2 АМ с пробиотици и не му помага. Давах му хомеопатичен препарат без никакъв ефект. Толкова спокоен беше, а сега е ужас! Shocked Педито само ми повтаря, да не му давам да яде и да разчита само на кърма - пробвах, но само започна да пищи и от глад. Когато му помогна да се изходи, акото му е както трябва и на гъстота и на цвят. Не мога да си обясня нещата.  ooooh!

# 89
Добро утро-черпя
http://fevruari2010.snimka.bg/hobby/kl-opachka.425452.18082667
Мерси на С.НЕВА  за обясненията ,но за снимката нямам подходящ адрес за да я цопна направо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт