Аз да си повторя въпроса отпреди:
Шаманче, Мяуче,
1. Лора като суче напоследък и се чува едно "цок-цок". Майка ми каза, че значело къса юздичка и трябвало да се цепне.
Имате ли друго обяснение?2. Иначе от вчера яде само по 5 мин и после повръща всичко на фонтан
Ходихме до педиатрията. Оттам ме нахокаха, че не давам вода и се било обезводнило детето в жегите, та затова повръщало
Еми да, ама всичко се повтаря и днес -сучене 7 мин, повръщане...Видях, че писа в картона - диагноза ГЕР. което ме попритесни
Днес й давам вода с лъжичка, че не обича биберони, ама тя пак иска да яде - не мога да гледам как реве детето. Не мога да преценя кога е преяла и кога не... 
Уф, едно ми е такова...
Мъжът ми казва - Ти прецени дали да й даваш да яде...И аз не издържам, пак й давам преди да са минали 2 часа. Някой друг има ли такъв проблем?
За лепенката на пъпчето някой беше писал - събира се отдолу нещо, май е някакъв секрет. Иначе пишеше, че е дишаща лепенка, с която може да се къпе бебето. Ще видим педиатъра тази семица. Ще го карам да я сменя.
Не иках така да се оплаквам, ама много се притеснихме вчера...
Хубав ден на всички
,че ние вече от една седмица сме изцяло на кърма!!!Въпреки ,че още се чудя дали и стига и често съм на ръба да я дохраня ,но ме успокояват пълните памперси(сигурно по 10 наакани и напишкани на денонощие-ма много ака бе.... 

!!! Толкова се радвам някой като сподели нещо такова! Аз дали ще успея някога??? Увеличението на кърмата ми съвпада с увеличените нужди на бебето и пак сме на стартова позиция. Имам чувството, че ще се срастна с помпата, не знам ако не се цедя какво ще правя 
Вярвай в себе си! Ти си едни гърди напред, щом можеш да се цедиш с помпа... 
. Щеше да е по-умно, ако си бях сложила дъждобрана, ама уви
.
, за съжаление не знам точно как качвате прекрасните снимки. Ние с Катрин на AMORE , сме последните от "февруарчетата"