Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде тук
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ ! Спокоен и весел празник на всички!

да се отчета за прегледа вчера педката преслуша Жори и му погледна грълцето каза че няма нещо обезпокоително да пръскам само Стеримар в нослето за да го почиствам и повече време на слънце за да го понапечем ,надявам се да няма повече проблеми.
Бързо оздравяване на всички болни  Hug Praynig

# 61
  • France-Bulgaria
Честито Воскресение Христово  Hug

# 62
  • Бургас
Сега видях ,че си имаме и рожденничка днес- Dallcheto !!!

Васи,Честит рожден ден душичка ! Пожелавам ти да си все така усмихната и положително настроена ! Много здраве и много късмет ! И нека Бо ти носи много усмивки ! Весел празник !  Hug

# 63
Христос Воскресе! Нека само здраве, късмет и благополучие да имат дечицата ни  Hug

Дано бързо да се възстановяват болните бебчовци  Hug

Ел, малко вероятно е при едно добро наддаване, пълни памперси и здраво бебе, нервността да се дължи на глад. Малко е объркващо наистина, но бебетата дохранени с АМ често спят повече защото кравето мляко е много по - тежко за обработка и организма му се нуждае от почивка за да се усвои чуждия белтък. Моментите на нервност са нормални за повечето бебета. Можеш да опиташ дали разходките, приятната баня, люшкането и сукането не помагат да се успокои Ясен. Той кога плаче, има ли период от денонощието, когато плаче повече?

# 64
Честито Възкресение! Живи, здрави и безкрайно щастливи!

Честит рожден ден, Далче!   bouquet

Ние сме още болнички. Цяла нощ Алекс нямаше температура, но сега пак я вдигна. Снощи стигнахме до 38 градуса. Сега ще звъня на доки и сигурно ще ходим до спешния кабинет. Ники също е болен. Sad

Имам питане към дамите в оранжаво: Мяу, Шамански, Алекса не ака и не й помагат ни масажи, ни Дуфалак, ни чудо. Доки ни каза да заместим едно от храненията с Фризо вом, мляко за добро храносмилане, но мен ме притеснява да не се отбие така Алечка. Има ли такава опасност? newsm78 Доки ме успокои, че нямало, ама аз искам да се допитам до вас. Моля, дайте мнение и съвет.

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 10:07 от Таньорчето

# 65
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО
пожелавам на всички здраве и късмет,и само хубави новини.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАЛЧЕТО

# 66
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАЛЧЕТО!  nbirthday

# 67
ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО МОМИЧЕТА!

Дано след утре, този Светъл христиански празник всичко отмине....  Praynig
HugPraynig Praynig PraynigHug

Далче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава, спокойна и много обичана!    bouquet

# 68
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Христос Воскресе!!!!!!!! Да бъдем здрави, одухотворени и добри  bouquet  bouquet  bouquet  

Честит рожден ден Далче  bouquet Бъди щастлива  bouquet

# 69
Танче, какво значи "не ака", от кога е така и на какъв интервал ака? Какъв цвят и консистенция са изпражненията? Предлагам ти да не бързаш със заместването. Пробвала ли си ти да наблегнеш на разхлабващите храни и сокове?

# 70
Танче, какво значи "не ака", от кога е така и на какъв интервал ака? Какъв цвят и консистенция са изпражненията? Предлагам ти да не бързаш със заместването. Пробвала ли си ти да наблегнеш на разхлабващите храни и сокове?
Шаманче, малката е така от около месец поне. Чакам я по 3, даже и 5 дни и не се изхожда, правя й клизмичка, защото вече й става тежичко и неспокойно. Изпражненията са с нормална гъстота, струва ми се, жълтички, не са си променяли цвят и консистенция. Опитвала съм да хапвам сушени сливи, пия доста течности- вода, сокчета, но може би не съм била достатъчно упорита. Какво ще ме посъветваш да хапвам и да пия, за да има някакъв ефект и върху Алекса?

# 71
  • До Балкана

Благодаря, Деси за поздравите и на всички ви!
Ето тортичка да се почерпите за мое здраве!
И Христос Возкресе! Нека сме здрави и обичани и Бог да пребъде в сърцата ни и да бди над семействата ни! Hug

# 72
Dallcheto, честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива, обичана и желана! Сбъдвай мечтите си и дерзай с нови, по-смели и неочаквани!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 73
Шаманче, малката е така от около месец поне. Чакам я по 3, даже и 5 дни и не се изхожда, правя й клизмичка, защото вече й става тежичко и неспокойно. Изпражненията са с нормална гъстота, струва ми се, жълтички, не са си променяли цвят и консистенция. Опитвала съм да хапвам сушени сливи, пия доста течности- вода, сокчета, но може би не съм била достатъчно упорита. Какво ще ме посъветваш да хапвам и да пия, за да има някакъв ефект и върху Алекса?
Можеш да хапваш овесени ядки, повече пълнозърнести храни, круши (плод и сок "натурален" върши работа), сливи (пресни, сушени, на компот), повече супи, течни готвени ястия за сметка на суха храна.
Много майки са ми казвали, че като дават пробиотици и изхождането се регулира. Но е добре да се съгласува с лекар.
Можеш да опиташ да я издържаш като голямо дете със свити краченца когато започне да става неспокойна.

Dallcheto, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и богата на любов и детски усмивки   bouquet

# 74
Благодаря ти много за съветите, ШаманчеHug

Общи условия

Активация на акаунт