Празниците свършиха, а мен в такива моменти ме наляга депресия. И времето е много гадно... Дано светне малко, че как ще изкараме деня направо не знам.
Днес подложих моя момък на истинска фотосесия. Ето някой от снимките: http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18101255
vanya_pleven, и аз се чудя какво кремче да купувам. Мисля че има на мустела някакво за лице, което предпазва от слънце и вятър. Трябва и аз да поразгледам.
Решила съм за преминаването към твърда храна да си купя този уред: http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/Philips-AVENT/A0-166-Ko … -miniblender.html
Някой има ли впечатления от нещо подобно? И въобще дали ще е необходимо?
Искам и при захранването да не се почувствам неподготвена както при раждането. Тогава оставях всичко като се случи събитието и мъжът ми търчеше само със списъци до аптеката. Вследствие на моята неподготвеност имам козметика, която не употребявам за поне 300 лева. Ако знаех, че и толкова ще ме мързи да се цедя щях да си взема електронна помпа.
Вие всъщност изцеждате ли се след всяко хранене? Защото аз го правя само след сутришното. На другите хранения бързаме за разходка.
Споделете какъв ви е режима! Аз кърмя Ники седем пъти на ден. Започваме в 5 часа и така на три часа. В книгата на д-р Гатев пише, че трябвало да ядат по 5 пъти на ден. Моето бебе не може да изтрае толкова време. Вашите дечица на какъв интервал огладняват?
Друг въпрос е че бяхме на -едрото бебе на консултацията,а всички др. бяха над 4 месеца
.Ами мама вече като я няма-сама се оправям с всичко -да видим до кога 
Ще се научи. За атопичната кожа - стискам палци бързо да отшуми!

. По-късно днес ще ти пусна линковете на лични.
. На мен просто ми е некомфортно да се разхождам така. Еле пък дъжд да ме вали.
. А също и някои майки като започнат с хвалбите си, техните деца видиш ли какво могат и правят. На 6 мес проходили, на 9 мес проговорили 3 езика
. Да бе, да. Детето ти е родено нормално и нормално се развива, това си проличава от началото. Сега пък 10 мин по корем. Я не се втелясвай. Обръщай си я, помалко и докато на нея и е добре. Няма да я мъчиш, я. Дет` се вика няма непроходило и непроговорило дете
, тепърва ще чуваш какво ли не. После ще има "защо моето дете не хваща играчки, защо не ходи, защо не говори..."
. Живи и здрави! За уреда не мога да ти кажа нищичко. Не съм използвала такова чудо. А, за режима- ние сме на смесено хранене и ядем горе-долу през три часа, седем пъти на денонощие. По- горе писах за рамкирането. Трябвало да яде 6 пъти (според педи и разни книги). Трябвало да изпива 150 мл вода на денонощие
. Или пък "трябвало" да отпадне нощното хранене, да се давало вода. Абе тия хора някога деца гледали ли са????