Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
magnoliamm , може ли да ми пратиш координати на този ортопед?

# 316
Добро утро,дами!
Мерси за кафенцето и закусчицата!Аз чакам Калоян да се събуди ,за дя обядва и да хващаме улиците(този път смятам да прекарам и баща му да се разходи с нас Wink).
Аз смятам само с Пентаксима да мина.Яд ме е само,че хем става безплатен по ЗК,хем няма да можем да се възползваме,ама здраве да е.Днес сме на контролен преглед за оченцето и много се надявам да вървят добре нещата,че док каза,ако няма подобрение след 5 месец-сонда.Разбрах,че не е опасно или болезнено,но мен ме боли повече от бебето и ме е страх повече от него так че ...
Моя сладур се дави съвсем редовно от лакомия.В тези случаи го изправям като го придържам за гърдичките и ако се наложи малко го поразклащам,докато си поеме въздух.Моята приятелка ми показа също една хватка за по-бързо откашляне-като се закашля детенце,с едно пръстче се прави линийка от нослето(в основата на веждите) до косичката.Така се стимулира носоглътката и има страхотен ефект.Прави се в изправено положение.
Пипи,документите се попълват и дават на работодателя.Ще ти пусна на лични нещо ,което Шомире ми беше пуснала преди време да го видиш.
Хайде хубав ден от мен и приятни разходки!!!

# 317
Добро утро майчета и бебчета Grinning

Честити втори месечинки на всички пораснали бебоци  bouquet  bouquet

На всички болнички и на всички с неприятности една гоооляяяямаааа Hug

Аз също ще слагам Пренавара/или другата/, когато дойде времето, а другият месец ще слагаме и Ротарикса /тази е за повръщането и диарията/:peace:

Вчера ходихме с Дани на ортопед Grinning Здрави сме, всичко е наред. И трите си деца ги водих при доктор Алексиев, с тази разлика, че първите двама ги водих в Горна Баня, а сега с огромно задоволство открих,че нашият доктор има частен кабинет,точно зад Билата на бул.България/пада се точно срещу 121 училище/. Той по принцип никога не е работил с касата, и в Горна Баня беше на частно, но там с по-стара техника, докато сега бях много приятно изненадана и възхитена от кабунета му - да ви кажа за първи път в БГ се чувствам като европейка Peace Бяхме и с трите деца, и докато с Дани се преглеждахме, другите двама си играеха на пързалката и къщичката, гледаха детски, хапнаха бонбонки, защото така е обзаведена приемната Grinning Самият преглед мина много бързо, бяхме с час, и освен нас нямаше други, адски чисто, мирише на хубаво,доктора е много мил  - на мен това лично ми направи много хубаво впечатление.Работи с много модерен апарат, веднага се вижда всичко,   и при него няма гащички/за дечицата с проблеми/, а едни специални ластици, от Америка си ги е донесъл, и когато го попитах за разликата/от любопитство/, ми каза, че с ластиците децата имат много бърз резултат, без самото дете да се мъчи, и че скоро са му изпратили едно бебе от Токуда, новородено, със сериозен проблем, и сега бебчо вече е здраво детенце Peace Peace Споделям ви тези неща, за да може,ако ви се наложи да знаете,че имате добра алтернатива --аз лично имам голямо доверие на този човек, и не случайно и трите си деца ги заведох при него Peace Peace

Хубав ден момичета, оздравявайте, черните серии да минават и никога повече да не идват, само хубави неща да ни се случват и много слънце да има около и в нас Grinning Grinning

И аз при този лекар водих Виктор. Също съм много доволна от него, само ,че аз ходих във Враца, той идва една събота в месеца , и преглежда  бебенцата на частно , в един медицински център.  Влязох в саита му, тук има подробна информация и телефони и адреси на кабинетите, в които преглежда   http://www.einet.bg/~alexiev/ ,биографията му е наистина впечатляваща! Препоръчвам го на всички които още на са посетили ортопед.  Цената поне за Враца беше 30 лв, като вкл. и ехографския преглед!!!

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 12:15 от margo_tosheva

# 318
Каква е цената на прегледа при д-р Алексиев, че и ние трябва да ходим тия дни на преглед? newsm78

# 319
 ДД мерси за кафенцето
Магнолиам и аз искам координати ако може
Ние сме на 19сти за ваксинация-да видим дали ще има нещо до тогава,ама не се надявам много...

охх Ели ме зове ше дописвам после явно....

# 320
  • offshore & overseas
Аз записах час за Люси при Драганов (човека ми даде за понеделник, а очаквах, че ще ме отсвири за след месец), чела съм и за него чудни отзиви, а и той ми е най-близичко. Някоя от вас да е водила отроче там? Май една мама беше писала, но е абсурд да ровя назад.

Вчера педи ми се намръщи, че не сме слагали гащите, Стефанов бил поставил диагноза дисплазия. Аз що не можах да видя къде го е записал? Хем се взирах ли взирах... А дано да е сгрешил, но ако не -- ще купуваме гащи Михаела.

# 321
Аз записах час за Люси при Драганов (човека ми даде за понеделник, а очаквах, че ще ме отсвири за след месец), чела съм и за него чудни отзиви, а и той ми е най-близичко. Някоя от вас да е водила отроче там? Май една мама беше писала, но е абсурд да ровя назад.

Аз водих Али там, защото и аз четох хубави отзиви. Много е цветущ в обясненията, обяснява за всичко на дълго и на широко, иначе...каза, че Али е ОК... Wink

# 322
Здравейте!
Дано всички болни дечица бързо да се оправят!!!
За ваксината и аз реших да е Пентаксим с Превенар, но Превенара  по съвет на докторката ще го бием след 6-тия месец и така са с един прием по малко. На каката преди 4 години също си купих допълнително такава ваксина и въобще не съжалявам, че съм я сложила. Сега ще купувам за каката ваксина против Хепатит А, ама трябва първо да й взема имунзационната книжка от градината, за да може педиатърката да я нанесе.
Тук времето е чудесно, та след малко поемаме по улиците.

# 323
  • offshore & overseas
Супер за Али!

Теди, ще ми кажеш ли колко струва прегледа при Драганов и отделно ли се плаща за ехо. Искам да съм подготвена, дансъ излагаме...

# 324
Мяуче и аз водих Явор при Драганов,много е готин и много обяснява,всичко струва 30 лв. Wink

# 325
  • offshore & overseas
Мяуче и аз водих Явор при Драганов,много е готин и много обяснява,всичко струва 30 лв. Wink
Благодаря!

# 326
Сънита, Бобиш, Мяуче, мерси много  Hug

Между другото, Мяуче, как е Халюша? Още ли се притеснява от вятъра? Дано не е налага на Люската да носи гащи Михаела или каквито и да е други (освен бельо)
Я аз да използвам да попитам Мяуче, Шаманче, какво ви е мнението за капсули Fenugreek (сминдух) за стимулиране  на лактацията? Знам, че като представители на ЛЛЛ не бива да коментирате добавки и лекарства, но ще съм благодарна, ако споделите лично мнение. Изчетох много в И-нет по темата и съм склонна да пробвам, повече отколкото с хомеопатичото Рицинус комунис СН5 (т.к. нямаме хомеопат в града).

Какво ли се случва с липсващите мамчета newsm78

Честит втори месец на Ирина, Дияна и Теодор! Да са здрави и щастливи!

Хайде, до после  Heart Eyes

# 327
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Извинявам се, че не мога да пратя лични на всички,които искате телефона на Алексиев,трябва да излизаме, затова ще го дам тук/надявам се не е реклама Thinking Thinking/  0889 238190.  Аз се обадих в сряда, и в четвъртък в 18 ч. вече  бяхме там Peace/той те пита,кога ти е удобно Grinning/.Цената на прегледа е 40 лв.
А иначе има и сайт:
http://www.einet.bg/~alexiev/

Успех  и здрави бебчета Hug

# 328
Сега се сетих да питам,коя мама водеше бебчо на плуване,може ли малко инфо къде,как и колко струва и ако може тел на лични?
Мерси Hug

# 329
  • България/Германия
Мяу, аз в началото едва ли не на всички се оправдавах, че беби се роди толкова малка - на акушерката, на педи, на наш'те, на свекърите...Дори се обвинявах, че понеже качих само 10-11 кг, това може да е била причината... Confused Е, май вече го преживях. Важното е оттук нататък да расте добре.  Praynig

За кърменето, при нас нещата се объркаха от самото начало: първо в болницата я храниха с АМ, докато беше 2 дни в термо легълце, а после педи каза да се цедя и да й давам от шише, защото била твърде малка и слабичка и нямало да може да изсуква задното мляко...  Sad

Честита втора месечинка на родените днес бебчовци!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт