Съжалявам за случилото се 
Дано всичко с Чико вече е наред
. Дано вече всичко при вас е наред.
.
. Трябва да видя по снимки.
. Идеше ми да се гръмна. Нищо не помага. Първите няколко минути съм спокойна и търпелива, говоря нежно, пея, галя, успокоявам-нищо. После следва тръскане, подскачане, подхвърляне, люлеене- нищо. Само дето на челна стойка не заставам. Чувствам се безсилна, не мога да си успокоя детето
. Дойде ли 21.00ч, направо страх ме хваща. До 23.00ч, докато заспи, аз вече съм полужива, изтощена и физически и психически
. 

)

за кърменето...
Чета тука разни мнения и съвсем се обърквам
Моята док. каза,че Мирена била най-добра 

. Аз като родих преди 12 години каката бях със спирала - първо 3 години, после я смених с друга за 5 години --> и двете слагани в Българска асоциация по семейно планиране. Честно не знам какви бяха, но се чувствах добре. После решихме да имаме второ дете - две години - НИЩО; на третата - спонтанен аборт; на четвъртата - ей я на - Ирина
Сега вече привършвам първата опаковка противозачатъчни и след 2-3 цикъла пак съм решила да слагам спирала (Мирена). Така ме посъветва АГ-то

Мъже, докато откриеш правилиня подход... 

Да ми е жив и здрав Тин, хич не влизаше горкия в сметките 
Казвам: "Маме, Динка е кака вече, само бебетата папкат цицики"
А тя ме гледа,гледа недоверчиво, усети,че няма да мине номера ,въздъхна и вика: Дай цок(сок)
А тя ме гледа,гледа недоверчиво, усети,че няма да мине номера ,въздъхна и вика: Дай цок(сок)

За жалост, противно на очакванията, при мен цикълът след първото раждане стана още по-болезнен от преди, но се надявам сега да не е така. 

Но истината е, че халюшиното поцокване от дъжд на вятър доста ми увеличи млеконадоя. 

За детските градини съм пропуснала кога си писала, уж четох.. мерси все пак, ще попитам догодина пак 

И май ще звъня на док. да я питам кога може да я монтираме таз Мирена 
Май вазоспасъм се казва, много неприятно усещане имам след кърмене/цедене.
Пък и аз когато трябваше не я кърмих, че сега ли 

Сладурка!
. Но пак по-добре от висене вкъщи. Аман от дъжд вече. Дано се оправя скоро трайно.
, а ти стига се кри, а си покажи хубавите очи, за който не те е виждал
!
!
! Аз досега не съм правила такива сладкарски вълшебства.
Радвам се, че сте добре!