Деца с диабет - тема 7

• 80 465
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Така е, и може би това е част от проблема ни с лошите захари в момента - май трябва малко да поразместим количеството въглехидрати Thinking

# 286
За бележката от училище, носи се когато подавате молбата и когато започва новата учебна година пак. Това се повтаря всяка година. ooooh!

# 287
Забравих да кажа, че с Марти ще ходим на лагера от 01. 08 .Той е на 3г.и 8м..  newsm44

# 288
  • гр.Добрич
ilona_74 , ние ще сме от 18.07. Жалко че няма да се засечем. Децата ни са наборчета.

Ония ден ни се запушил маркуча на помпата и като измерих детето, беше с 30. ooooh!

# 289
  • Пловдив
За бележката от училище, носи се когато подавате молбата и когато започва новата учебна година пак. Това се повтаря всяка година. ooooh!
Никога до сега не сме носили бележка от училище.
Един път, след подаване на заявление за детските, от социалните по телефона ни се обадиха с молба да им донесем бележката, обаче аз отсякох, че на деца с ТЕЛК такава не е задължителна и жената отсреща каза - ами, добре.

# 290
Spinki,и аз много съжалявам, но тогава големият ми син заминава на море и това единствената смяна която ни устроива.  newsm45

# 291
Момичета, благодаря   bouquet !

# 292
Здравейте,

Парите, който се отпускат за рехабилитация (195лв.) - как може да ги осребря?
Освен от лагерите за деца, които организира асоциацията, къде другаде може да отидем?
Има ли списък от определени места, за които се връщат парите?
  Може да си изберете санаториум или въобще място, където правят процедури по НОИ /все пак предварително питайте социалните/. Тези 195 лв може да ги използвате дори само за процедури /в случай че имате осигурена храна и нощувки/
  Давам пример с моето дете- имаме вила точно до балнеосанаториум, който работи по НОИ. Личната лекарка ни пише направление за балнеолечение и с това направление в санаториума й изписват подходящи процедури. След като свършат процедурите, плащам 195 лв и с фактурата и социалната оценка подавам молба при социалните служби да ми я осребрят. Чака се около месец-два.

# 293
  • в слънчевия град
Здравейте! Ако някой знае банковата сметка на Асоциацията, моля да я публикува тук. По тази сметка може да се превежда капарото за летния лагер. Благодаря предварително и хубав ден на всички. Simple Smile

# 294
Здравейте!
Имам едно въпросче.Синът ми е на рожден ден в 17,30 ч.По принцип бием вечерен инсулин в19-19,15 ч.Новорапид.Проблем ли ще е ако му се бие инсулина по рано.Предполагам,че ще ядат към 18 ч.,а после бием в 22 ч.Лантус.

# 295
  • София
Има ли вече някакви отзиви от лагера?
Как е храната, хотела?

# 296
  • гр.Добрич
Първата смяна ще е от 11.07, такаче няма отзиви още.

bella 99, няма да има пробелм, но трябва със сигурност да хапне нещо в рамките на половин час. Ако сам си слага инсулин, дай му писалката с него.

# 297
  • гр.Добрич
Здравейте на всички.
Вчера си получихме убождащото от общата поръчка. Ивчо казва, че го  боли с него и винаги подскача. Направи ми впечатление, че започва от 1, а на Перформата има 0,5 и ние сме на него. Така или иначе сме го купили, ще го ползваме.

# 298
И ние вчера го получихме(благодаря още веднъж на Снежи),но синът ми казва,че нищо не усеща.Съпругата ми и тя се боцна да провери и според нея е абсолютно безболезнено.

# 299
И ние вчера го получихме(благодаря още веднъж на Снежи),но синът ми казва,че нищо не усеща.Съпругата ми и тя се боцна да провери и според нея е абсолютно безболезнено.
И Дари нищо не усеща, не я боли изобщо. Може би звука само я стряска и то само нощно време, защото предната ни писалка на Акю Чек-а ни е почти безшумна, но ще свикне.
Снежи, благодаря и аз.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт