Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 434
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Току що пристигна и Джанет

# 106
 #89 Понеделник, 05 Април 2010, 22:27 »   Vanesa77          Тази вечер в България търси талант имаше имитатор на Майкъл, който премина. Беше добър.
Хареса ми каква каза Хилда за Майкъл: Майкъл не е просто човек, който се е занимавал с музика, той е част от музиката  
Хилда и Маги са му големи фенове и са много критични към имитаторите му. Маги беше казал, че там летвата му е мн висока, защото тачи Майкъл.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Въпросното момче  ,което  танцува тази вечер при талантите участва  на всяко Майкълско парти на , което сме били досега -казва се Федя и откри школа за Майкъл -танци , която много скоро ще посетя Laughing

# 107
Гледам tmz и etonline едновременно и по etonline дадоха преминаващия надпис Justice for MJ от самолет или хеликоптер Grinning

# 108
По CNN съобщили, че Мъри е вече там. Шмугнали са го от друг вход.

# 109
  • 7800
#89 Понеделник, 05 Април 2010, 22:27 »   Vanesa77          Тази вечер в България търси талант имаше имитатор на Майкъл, който премина. Беше добър.
Хареса ми каква каза Хилда за Майкъл: Майкъл не е просто човек, който се е занимавал с музика, той е част от музиката  
Хилда и Маги са му големи фенове и са много критични към имитаторите му. Маги беше казал, че там летвата му е мн висока, защото тачи Майкъл.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Въпросното момче  ,което  танцува тази вечер при талантите участва  на всяко Майкълско парти на , което сме били досега -казва се Федя и откри школа за Майкъл -танци , която много скоро ще посетя Laughing

Най-добрият Simple Smile

# 110
yana_68   много хубави стихове  - продължавай все така  Hug  bouquet

# 111
Мислех си, ако това се беше случило в България кога ли щеше да се стигне до съд?  Rolling Eyes
Най-вероятно никога  Sunglasses

# 112
http://vbox7.com/play:ee50fad2

Ето имитаторът на Майкъл от тази вечер. Както вече знаете- Федя от гр. Попово.

# 113
http://vbox7.com/play:1fcfcf67

Но исках да чуете и това, което казаха коментаторите, участниците и журито  Grinning

# 114
  • Варна
http://www.tmz.com/ вече са на живо в съда

# 115
  • Linz
Момичета, благодаря за всичката информация, която споделят тук. От вас научавам много неща Hug

Но исках да чуете и това, което казаха коментаторите, участниците и журито  Grinning
smile3501
Маги винаги съм го харесвала, а след това, което каза за Майкъл- още повече... напълно споделяме едно мнение.
Федя е много добър, браво на него!

# 116
Защо не виждам живото предаване  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 117
Момичета, благодаря за всичката информация, която споделят тук. От вас научавам много неща Hug

smile3501
Маги винаги съм го харесвала, а след това, което каза за Майкъл- още повече... напълно споделяме едно мнение.
Федя е много добър, браво на него!

Определено Маги много ми се издигна в очите  Hug

# 118
Benisima   #92 Понеделник, 05 Април 2010, 22:30 »     Ани, къде си, хайде погрижи се ,мило, че всеки момент ще се прибере Властелинът на компютъра и ще ме натири към кухнята, та нямам време...!!!
                                                                                                                                                                  За щастие , нашият властелин на компютъра вече спи  Grinning        тази  усмивка е за теб                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 00:00 от ani_220778

# 119
Момичета, как гледате лайфа по тмз, при мен нищо не се включва?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт