Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 367
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Gita, и аз знам че е боядисвал косата на Принс!Може би от съображения за сигурност, не знам...

# 271
Слушате ли партито по нашето радио?

# 272
Косата на детето е боядисвана,за това спор не трябва да има.То е видимо. Peace

# 273
Gita,Вярно е че Майкъл е боядисвал косата на Принс/имаше го в някакво изказване от близки познати ,но не си спомням къде/за да ти го цитирам.Възможно е да е харесвал руси деца.Това е вярно.

А, бе неможе на всяка глупост в която е написано, че е казана от някой "близък" да се вярва. Не ви ли научи всичко видяно и чудо до сега от това, което изстрада Майкъл? И по време на процесите срещу него излизаха уж "близки и роднини" да свидетелстват всякакви глупости. Спрете да вярвате на небивалици.
И аз питам не сте ли виждали малки деца, на които започва да има се сменя бебешката коса и новата е с по-различен цвят?  Shocked
Деби е руса, Майкъл е черен- децата са със сини очи, но муладчета. Какво не е ясно още?

# 274
Gita,извинявай  но мисля,че не съм обяснила правилно.Исках да кажа ,че с такава коса Майкъл е искал да изглежда Принс/може би за момент/Нямам предвид как трябва да изглеждат всички деца.

# 275
Няма от къде да знаете дали е боядисвал или косата на децата. Ако "знаете", то трябва да знаете тогава и че Майкъл е гей, педофил, избелвал си е кожата, нещо си беше за костите на човека-слон, спял е в кислородна камера, вървял е на главата си, говорил е на индуизки с извънземни. Оооо, смешно ми става  Joy

# 276
Еее стига караници, де Hug Ето сега ДИДжей Коко пусна спечелилата класацията за тази седмица WILL U BE THERE! Нека да е поздрав за всички вас Heart Eyes

# 277
Вижте само как растат Принс и Парис- снимките са от 7 април в Дисниленд.

А това дали е боядисвал косата на Принс си е само работа на Майкъл.Ако го е правил,аз вярвам ,че е имал причини , както и за това да им крие лицата.Все пак те бяха неговият живот
http://www.youtube.com/watch?v=5AbAPCishLY&feature=related
 smile3518 smile3518

# 278
 ooooh! ooooh!
Само искам да вметна,не ако те не бяха негови деца наистина Деби много лесно щеше да си спечели родителските права върху тях,но това не стана нали?!

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 23:32 от Gita

# 279
# 280
  • София
Интервю с Афродайт Джоунс в деня на заседанието на съда
http://www.youtube.com/watch?v=EEZCqijKXOA

# 281
  • София
Слушате ли партито по нашето радио?

lenitta, какво става при теб с радиото, оправиха ли се нещата?

# 282
  • BG
Уесли Снайпс иска Джако да се върне като ангел сред живите

09.04.2010 11:24 | Обновен на 09.04.2010 11:21 | actualno.com

Актьорът Уесли Снайпс тъгува много по своя приятел Майкъл Джексън.

Снайпс призна, че мечтае Джако да се върне като ангел сред живите,
тъй като вярва, че Кралят на попа има какво още да даде на своята публика.

Актьорът беше съкрушен, когато певецът почина миналия юни на 50-годишна възраст.

"Танцувах във видеоклипа към песента "Bad". Неговата гибел беше голяма загуба за всички нас.
И аз се надявам, и моля, че неговият създател - или в каквото и да вярвате,
ще го върне обратно като ангел, за да ни забавлява", заяви Снайпс.

# 283
# 284
  • София
Звездата на  шоуто е мъничко момченце:
http://www.youtube.com/watch?v=qjHjpfIhce0&feature=player_embedded#  Hug

Общи условия

Активация на акаунт