Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 374
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
В коментари за това интервю феновете казват,че Джанет е лъгала като е казвала,че е била с Майкъл един момент за да му помогне да преодолее проблемите с лекарствата,а всъщност е била в Канада.
Незнам защо никога това семейство не могат да са единодушни.Как може всички да твърдят,че има заговор против Майкъл,а един да казва,че разбираш ли едва ли не сам си е виновен Sad?Възможно ли е кариерата ти да е по-важна от това да намериш справедливост за брат си?

# 181
Възможно ли е кариерата ти да е по-важна...

Много искам да замълча, но не мога.

Снимката е от 28 юни (!), от червения килим на BET awards, когато Джо рекламираше звукозаписната си компания, макар че го питаха съвсем други неща.

http://www.theroot.com/views/shameless-joe-jackson
Това е от блога на Jimi Izrael, статия от 30 юни, където казва "Имам приятели, които са губили папагали, кучета, морски свинчета и чичовци-алкохолици, и са скърбили за тях много по-дълго от бащата на Майкъл Джексън"

Самата дума "семейство" вече ми опошля страхотно от прекомерна употреба в устите на това семейство, продъниха се да говорят за семейство. Кой изобщо беше виждал как изглежда Джо преди юни миналата година. И да сме го мяркали на снимки край Майкъл, въобще не сме се замисляли кой е (аз поне) Преди юни изобщо не различавах братята, да ме прощават. Не знаех кой кой е. Е, сега просто няма начин, цял свят ги знае. Искам да си седнат на дъртите гъзове, да спрат да говорят за кариерата си, да си харчат парите от раздвижените продажби на албумите си, благодарение на смъртта на брат им. И просто да помълчат малко.

# 182
# 183

Снимката е от 28 юни (!), от червения килим на BET awards, когато Джо рекламираше звукозаписната си компания, макар че го питаха съвсем други неща.

Това е от блога на Jimi Izrael, статия от 30 юни, където казва "Имам приятели, които са губили папагали, кучета, морски свинчета и чичовци-алкохолици, и са скърбили за тях много по-дълго от бащата на Майкъл Джексън"

Самата дума "семейство" вече ми опошля страхотно от прекомерна употреба в устите на това семейство, продъниха се да говорят за семейство. Кой изобщо беше виждал как изглежда Джо преди юни миналата година. И да сме го мяркали на снимки край Майкъл, въобще не сме се замисляли кой е (аз поне) Преди юни изобщо не различавах братята, да ме прощават. Не знаех кой кой е. Е, сега просто няма начин, цял свят ги знае. Искам да си седнат на дъртите гъзове, да спрат да говорят за кариерата си, да си харчат парите от раздвижените продажби на албумите си, благодарение на смъртта на брат им. И просто да помълчат малко.

Напълно съм съгласна с теб ,как може да се усмихва така  3 дена след смъртта на сина си е това вече е просто  нечовешко.Май за по голямата част от това семейство важи израза всяко чудо за три дни  и след това много бързо се окопитиха и започнаха да  се възползват от  смъртта на Майкъл по всякакъв начин.

# 184

newsm45 newsm45 newsm45  Нямам думи!!!Само се моля, вече да е добре и нищо ама нищо да не го притеснява!!!

# 185
Хайде да чуем една хубава песен, че аман от кретени!!!

http://www.youtube.com/watch?v=pHnYugPDNeE

# 186

Модераторите може да я махнат, ама няма да я намаля!СТРАХОТЕН!

# 187

Днес прочетох,че всъщност AЕG са наели Мъри,а не Майкъл.Дори договора не бил подписан от него  ConfusedОще повече,Майкъл не искал Мъри защото той е бил лекаря на Джейм Браун,както и на жена му,която умряла при загадъчни обстоятелства.За тези които незнаят ще кажа,че Джеймс Браун също употребяваше прекомеро обезболяващи и последната година преди да почине е хоспитализиран по тази причина.Почива от сърдечна недостатъчност  Confused,но близките му вярват,че не е случайно.Както и да е всеки може да вярва на каквото желае.Наистина незнам защо не акцентира на тези връзки в медиите,а се изтъкват само проблемите Майкъл.Друго,което прочетох е,че вероятно AEG притискат Джанет и диктуват какво да говори и какво не.
Моля се на Господ да стане нещо и Мъри да проговори,и адвокатите на Майкъл да са достатъчно кадърни за да го притиснат добре!

Gita, къде го чете това, сигурна ли си, че не са клюки и неверна информация? Ако това е вярно вече започвам да се съмнявам все по-силно в конспирацията, дано се поразровичкат в тази посока  Shocked

# 188
Не разбирам за кое точно ме питаш?!А за конспирация аз изобщо не се съмнявам,и няма човек който да може да ме убеди,че няма такава Peace.

# 189

Напълно съм съгласна с теб ,как може да се усмихва така  3 дена след смъртта на сина си е това вече е просто  нечовешко.Май за по голямата част от това семейство важи израза всяко чудо за три дни  и след това много бързо се окопитиха и започнаха да  се възползват от  смъртта на Майкъл по всякакъв начин.

Аз гледам да не съм крайна в мненията си, защото това, че се е усмихнал баща му, не значи, че е в супер настроение. Спомням си, когато вуйчо ми почина, плаках много, беше ми тежко, не можех дори да го приема. В деня на погребението имаше толкова емоции, но с една моя братовчедка, за да не и стоварвам настроението си, си говорихме за нейното малко момченце и се смяхме. Ако някой ме беше снимал тогава и беше  написал статия как може да се смея  Close без да обръща внимание на останалото, щеше да е супер подло.
За да изживеят болката и угризенията някои хора се вглъбяват в работата си, защото ако мислят постоянно за това, което се е случило ще полудеят. Не твърдя за Джо нито едното, нито другото, защото не съм край него за да зная как се чувства в действителност.
Обаче за въпроса в статията как ще гледа децата на Майки, при положение, че е бил толкова строг и е тормозил собствените си деца, надявам се да не се случи с тях  smile3515 Само бабата ли ще ги гледа тези деца, Деби май няма права над тях?
(Само да вметна, сетих се, че четох, че Принс имал витилиго, някой знае ли нещо по тоя въпрос newsm78)

# 190
Gita, имах предвид откъде научи, че Майкъл не е искал Мъри за лекар, а той е бил нает от АЕГ, дали източникът е сигурен (да не е жълтата преса или нещо такова), че нали знаеш, че си измислят какво ли не  Rolling Eyes
Да не е подписан договора от Томе Томе, нали той е имал само такива права в Майкълските работи  Shocked

# 191
Един от адвокатите го сподели във фейсбук.Латоя е открила договора с Мъри върху леглото на Майкъл на 25 юни,което много странно.Не мога да гарантирам каквато и да била информация излязла в интернет,както и който и да е.За това написах,че всеки вярва на каквото иска.Но е факт,че Мъри е бил от група лекари на които си плащаш "за да си добре".казано с други думи,които е обществена тайна,че снабдяват пациентите си непозволени медикаменти.Много хора смятат,че Майкъл умишленно е подтикван към тези злоупотреби за се възползват от него докато не е в кондиция  Confused.Той сам е свидетелствал,че има подписани от него документи докато е бил под въздействието ма опиати,за които документи сам не си спомня да е подписвал.
 Незнам дали многоясно го обясних,но се надявам да си ме разбрала Peace.

# 192
Gita, разбрах те, благодаря за разяснението  Hug

А за това
Цитат
Той сам е свидетелствал,че има подписани от него документи докато е бил под въздействието ма опиати,за които документи сам не си спомня да е подписвал.
  лелеее дано да няма още скрити изненади   #Crazy

Поздравявам ви с това http://www.youtube.com/watch?v=3PwqmhaT2uI

# 193

А за това
Цитат
Той сам е свидетелствал,че има подписани от него документи докато е бил под въздействието ма опиати,за които документи сам не си спомня да е подписвал.
  лелеее дано да няма още скрити изненади   #Crazy

това:
http://www.vbox7.com/play:1039caf5

# 194
За витилигото на Принс не съм чела ,но някъде бях гледала снимки ,на които по ръцете му имаше петна и си мисля ,че е напълно възможно ,но  дали в такава ранна възраст може да се появи с тази болест не съм много запозната.

Общи условия

Активация на акаунт