Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 362
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • BG
Gita, ще бъда по-радостна от всички , ако се окажете прави!

Peace

# 241
# 242
Поздрав за всички, малко страст....

http://www.youtube.com/watch?v=68npl60m6bQ&feature=related

Утре е партито на Дж Коко нали?

# 243
  • BG

Майн год! Припад!

smile3556 smile3544

Утре вечер - ДА!

# 244
  • София

Майн год! Припад!

smile3556 smile3544

Утре вечер - ДА!

Ооо, веднага превключвам  на тази тема Heart Eyes

# 245
Хаха, бързо превключваш Вале! smile3534

Аз пък не мога да си пусна радиото!Хич не съм готова за утре...

# 246
Момичета днес специално за вас съм снимала Майкълски ръкавички, които се продават в магазините в Женева, да им се порадвате и вие, изобщо тук по магазините има доста дрехи с паети, камъни, подплънки на раменете и т.н. (в стила на Майкъл) даже в единия магазин вървеше песнта ABC  Simple Smile, гледах и в БГ такива, но ръкавици не бях виждала.
И аз си взех едно елетче с камъчета и паетки  smile3508

# 247
  • София
shine_day, честито

# 248
Еха...темата лети с бясна сила Crazy

За съжаление и аз мисля, че е абсурд и 3те дечица да са светлички. Но дано е успял да предаде гените си нататък! надявам се искрено Praynig

И аз се включвам на хот вълна #Shocked yes
http://www.metacafe.com/watch/yt-or5-ul2zz-Q/caution_multiple_mikegasm_seriously/

# 249
За децата на Майкъл май само той, Деби и още няколко човека знаят дали носят неговите гени  Whistling.
kati-p малкият Бланкет определено прилича на малкия Майкъл на тези снимки.
А и на снимките на Принс и дядо Сам има определена прилика  Shocked
За гените, това което аз знам, (понеже съм била в биологическа паралелка в училище и искам, не искам, ми се налагаше да я изучавам доста подробно) зная, че самите алели в гените си взаимодействат. Най-простото взаймодействие например е с  комбинацията доминантни алели "АА" и комбинацията рецесивни алели "аа" се получават следните 4 възможни комбинации, които може да притежава индивидът наследник:
"AA", "Аа", "аА", "аа". При първите три комбинации надделява доминантният алел и се наследяват неговите характеристики, при среща на два рецесивни - се наследява рецесивният, което наистина прави около 25% тази възможност. Но при положение, че в родословието на Майкъл и Деби има достатъчно рецесивни алели, не виждам защо да не е възможно децата да не са чернокожи.
Още повече, че Принс като малък е видимо за всички, че е с боядисвана коса (в рус цвят).

Всички се надяваме и гадаем, но така или иначе, никой не знае истината  Confused
Майкъл сигурно са го питали по тези въпроси, заради носещите се легенди, като първоизточник на истината. Някой чувал ли е какво е твърдял той? Предполагам е казвал, че е биологичният им родител.

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 00:27 от shine_day

# 250
Момичета аз все пак да ви подсетя. Днес е петък ще има парти newsm36 newsm44 newsm18 Misc Ghost от 20 :00 нали знаете вече всички  на вълните на радиото http://italo80s.ucoz.co.uk/

# 251
     Heart Eyes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Dj Koko  чакаме с нетърпение  newsm44

# 252
Гледам това и ми се струва, че комбинациите и възможностите са доста, но е сложно  newsm78

"Днес наследствените фактори се наричат гени, а алелните фактори — алели.
Генът определи даден белег - например ръст, цвят, форма и т. н. Той може да има различни алели, като всеки определя конкретния характер на белега - например ген за цвят, но алел за зелен цвят, алел за червен цвят, алел за жълт цвят и т. н. Много гени имат повече от два алела, но благодарение на диплоидността на организмите във всеки индивид могат да присъстват не повече от два алела от всеки ген.
Мендел предположил, че в зрелите гамети попада само един от всяка двойка наследствени фактори (алели). Само по този начин е могъл да обясни защо в F2 става разпадане на белезите в отношение 3:1.
Индивидите от F2 които съдържат двата доминантни (АА) или двата рецесивни (аа) алела, след самоопрашване дават в F3 еднотипно и себеподобно потомство. Те се наричат хомозиготни (гр. хомос — еднакъв) и произлизат от зиготи с еднакви алели. Индивидите от F2, които притежават един доминантен и един рецесивен алел в алелната двойка (Аа), след самоопрашване дават в F3 разнородно потомство, и то в отношение 3:1. Те се наричат хетерозиготни (гр. хетерос — Друг, различен) и произлизат от зиготи с различен състав от алели. Така 25 % от всички индивида в F2 са хомозиготни по доминантния алел, 25 % са хомозиготни по рецесивния алел, а 50 % са хетерозиготни." От тук е http://www.teenproblem.net/school/s/937.html

Като се прибера обезателно ще говоря по този въпрос с мои близки приятели, те изучават  биотехнологии като висше образование и имат много тежък изпит по генетика, ще им се досаждааа  Laughing, ако може да разберем повече как стоят нещата  smile3521

# 253
Публикувана от: shine_day      Още повече, че Принс като малък е видимо за всички, че е с боядисвана коса (в рус цвят).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Мило , как така с боядисвана коса... newsm78

# 254
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Публикувана от: lenitta                                                                                                                                                       Поздрав за всички, малко страст....

Оооооооооооооооооо     Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт