Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 369
  • 736
  •   1
Отговори
# 300

Валя, балгодаря, че го сподели, страшно забавно е. Показах го на всички около мен, а колко е въодушевен само и го докарва и на физиономия newsm68

scream_mj може ли да кажеш дали този спектатъл ще се проведе и в други градове, например София?

# 301

Валя, балгодаря, че го сподели, страшно забавно е. Показах го на всички около мен, а колко е въодушевен само и го докарва и на физиономия newsm68

scream_mj може ли да кажеш дали този спектатъл ще се проведе и в други градове, например София?
За съжаление не Sad, само във Варна, Велико Търново(които минаха) и днес в Пловдив приключват!
Хубаво би било, ако някой, който събира подписите в Пловдив за мемориала пред Народния тетър да донесе листата, мисля че доста хора биха подписали.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 12:17 от scream_mj

# 302
  • BG

Хайде стига сме се чоплили, мили мои! Я какво хубаво време е навън...!
Обичам ви всички! Сега отивам да прасна 6-7 кафенца на слънце с дружки и пак се връщам при вас! Целувки !

Hug Heart Eyes Peace

# 303
  • София
shine_day, и мен много ме изкефи хлапето, този стил му идва отвътре, все едно с него е родено.
Ама при талантите май е така.

# 304
Отдавна мяркам клипове из мрежата с 'доказателствен' материал за боядисваната коса. Ясно е, че е боядисвана, но и друго е ясно - че е боядисвана все около фотосесиите. Едната около раждането на Парис, където позират заедно с Деби, там Принс е даже с рижа коса. Другото е за ОК списанието. Дали от съображения за сигурност, някакъв отчаян опит от негова страна, защото то е ясно, че няма как да ги скрие, но то си е негова работа. По-интересно е защо никой нищо не казва, когато Анджелина Джоли боядиса единия си син Мадокс на руси кичури, после му наклепаха косата в синьо; на другото дете, виетнамчето, има снимки с руси кичури, Гуен Стефани и тя боядисва косата на детето си. Та за тях никой нищо не казва, за Майкъл пак голяма драма. Съдба.

# 305
Танче 55

Цяла нощ с песните на Майкъл Grinning Не съм спирала радиото от 13 часа newsm44

Още ли върви партито???Брех, какво парти какво чудо!!!Майкълска работа!!! newsm47
Хей момичета хубаво е човек да стане от сън и да прочете нещо готино за добър ден,да види плодовете на труда си.Да така е радиото върви атоматично когато не съм зад пулта иначе  Will you be there ще можете да я слушате на всеки кръгъл час.
Майкълска музика ще слушате все по-често на вълните на радиото  newsm68 newsm44 newsm10 newsm53

# 306
  • BG

Калин@, защото най-големите звезди са най-високо и най-старателно се опитваме да ги приземим и принизим, може би!

Вчера слушах и гледах това видео за 1 864 592 път. Ей така периодично ми се приисква да си го пусна....
И всеки път в началото политам  Party, а в края примирам..... Tired Невероятно е, убийствено....! А публиката...???!!!!  ooooh!

Който иска , да полети с мен....Michael Jackson 30th Anniversary specail

Peace

# 307
Benisima, страхотно!

Това гледали ли сте го?

Michael Jacksons sings to his wife Lisa Marie Presley

# 308
ОООО Калина прекрасен....невероятен... това е моят Майкъл.
А дали е изрусил децата си ,дали са негови  биологично или не , май това хич не го и мисля!
За мен важното  е , че той ги обичаше, пазеше и обожаваше!
Днес ми е тъжен ден!
Припомних си важни неща , който са ме свързвали с него цели 21 години, почти целият ми съзнателен живот.
И когато си задам сюблимни въпроси и не мога да  намеря отговори за тях ,просто издивявам. Та днес съм малко в крайни настроения, но всеки от нас ги има, нали?

# 309
Само да напомня на живеещите в Пловдив, днес е спектакълът на THE CENTER който завършва с обширен MJ трибют.

Дано някой направи клипче!

# 310
 Момичета можете да започнете да гласувате хит на уикенда 23.04-24.04 в сайта  на радиото, изберете едно от 10 те предложения newsm10

# 311
  • MJF
Дано видим клип от тези събития за които става дума в постта на scream_mj

Фигфена на Майкъл ви предлага ето това прясно представяне:

Nobunari Oda Smile+Чарли Чаплин
Има още Майкъл по галите в Япония и Корея но търпение, че са изпълнителни милите фенове и им е забранено да снимат и те изпълняват.

Ники, супер е да си сверяваш кръгъл час с Майкъл песен. Партито продължи днес до обяд  Party

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 17:05 от 6o6ul4o

# 312
  • BG

Фигфена на Майкъл ви предлага ето това прясно представяне:

Nobunari Oda Smile+Чарли Чаплин
Има още Майкъл по галите в Япония и Корея но търпение, че са изпълнителни милите фенове и им е забранено да снимат и те изпълняват.

newsm74

# 313
Аз освен да подкарам мъжо ще не ще на концерта  Whistling Ако мога ще снимам!

# 314
scream_mj благодаря за информацията, жалко,че няма да дойдат насам, каузата е много добра, хубаво е, че има и друг начин да се влючим, дори и да не сме на място  Sad

lenitta давай, имате късмет да дойдат при вас smile3521

606ul4o  не знам как ти го оценяваш, но това е един от предпочитаните от мен фигуристи, много е сладък, японците няма как да не се отчетат с нещо Майкълско  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт