Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 359
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • BG

Vanesa77 , някак останах с впечатлението, че ни навикваш като лелки на селски пазар....
 Извини ме , ако не съм те разбрала!

Също така ще ме извините, че ще си изразя мнението, с което никой не е длъжен да се съобрази,
 ама май  попрекалихте с фантазиите - хем децата да са мулатчета, хем да са руси със сини очи,
 хем очевадно боядисаната коса на Принс  изведнъж да стане почти черна и т.н. (както и очевадно боядисаните бузки).
 Нека наистина да престанем с този спор, по който явно няма да се постигне единодушие.
 Нека и не обожествяваме Майкъл, той си е човек с недостатъци и слабости. Противното е неестествено.

# 286

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 00:30 от ani_220778

# 287
  • София
Момичета, виждам, че това е доста старо и не помня дали е коментирано тук, мислите ли, че може да е истинско или е някакъв монтаж. Струва ми се доста нереално / хмм а защо ли/ този, на когото се обажда Майкъл да се е усетил да записва разговора. Успях само да разбера, че Майкъл е притеснен за себе си и децата си:

http://www.youtube.com/watch?v=H9B93scjcsw  Sad

# 288
Публикувана от: valq61 

Момичета, виждам, че това е доста старо и не помня дали е коментирано тук, мислите ли, че може да е истинско или е някакъв монтаж. Струва ми се доста нереално / хмм а защо ли/ този, на когото се обажда Майкъл да се е усетил да записва разговора. Успях само да разбера, че Майкъл е притеснен за себе си и децата си:

valq61  толкова идиотщини чухме , покрай процес , доктор , семейство , та знае ли човек.....

# 289

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 02:12 от ani_220778

# 290
  • Linz
Танче 55

Цяла нощ с песните на Майкъл Grinning Не съм спирала радиото от 13 часа newsm44

# 291
Ха добро утро!Вчера нищо не направих с това радио. Таман го пуснах и си поръчах поздравче и нещо се скапа плеъра и дотам беше.Беше ли хубаво?
Ванеса, да бе така е, не трябва да вярваме на всичко, ама по-спокойно де.  Peace  Аз съм сигурна, че е боядисвал косата на Принс, но както сама се досещаш, какво по дяволите ни пука???Негови, чужди, боядисани или не, това са децата на Майк. Аз предлагам да спрем с това. Бенисима, благодаря ти за изчерпателното обяснение по темата за цвета на кожата и т.н.Потрудила си се!  bouquet Който вярва вярва....Вече получих страхова невроза от скандали и направо да ви кажа ужас ме хваща като си помисля за Dear Michael темата....
Leidi,leidi, какво минаваш така!Ще ти се карам!Няма да минаваш!Оставай си тука!Айде бе,пиши по-често де.Липсваш и ти и всички дружки дето ни зарязахте  smile3518

# 292
Танче 55

Цяла нощ с песните на Майкъл Grinning Не съм спирала радиото от 13 часа newsm44

Още ли върви партито???Брех, какво парти какво чудо!!!Майкълска работа!!! newsm47

# 293
  • Linz
Аз снощи заспах по време на партито, много бях уморена. Но оставих радиото- цяла нощ вървеше Майкъл, от време на време се будих и слушах в сладко блаженство. Маратонът продължава, отново слушме I just can't stop loving you Heart Eyes
Относно децата- мисля, че истината е очевидна. Но от спорове и дразги няма смисъл, само разваляме атмосферата и предлагам да приключим по тази тема.
Докато напиша поста песента се смени- Ain't no sunshine.

# 294
Ееее,сега го хванах....радиото!Да нямаме парти уикенд?!

# 295
  • Варна
Не. Вчера Коко стоя до към 3. А в момента това е автоматично. И на всеки кръгъл час би трябвало да се върти Will you be there ( тя е спечелила класацията )
Иначе партито беше супер, като изключим първите 2 часа, в които не можех изобщо да се свържа  Peace

# 296

Още повече, че Принс като малък е видимо за всички, че е с боядисвана коса (в рус цвят).

Shocked Shocked Shocked
Какво говориш бе момиче?Ама ти верно сериозно ли  мислиш,че Майкъл би боядисвал косата на няколкомесечното си бебе? StopПомисли пак.И поради каква причина всъщност би го направил?Не си виждала бебета чиято косичка изсветлява или потъмнява с времето ли?
Ванеса,+1 съм с твоето мнение.Моят син се роди с черна коса и кафяви очи въпреки,че и двамата с баща му сме руси със сини очи.Сега косата му е тъмноруса(но не съм го боядисвала) Simple Smile

Gita това е моето мнение. Нека уважаваме мненията си! Според мен децата на Майкъл са тъмнокоси и само Парис е със светли очи, а точно от тези преувеличения, че децата му са руси и синеоки идват многото клюки и слухове.

Ванеса, моля те да не ни лепваш етикети на какво още вярваме, щом смятаме, че Принс е бил с боядисвана коса. Надявам се да не се обидиш.

Момичета имам една молба към всички и разбира се, който прецени ще го има в предвид, а който не иска - не. Когато някой коментар предизвика в нас негативни чувства и емоции, да не пишем на мига, а да изчакаме малко и да видим дали бихме се изразили точно така. Целта е никой да не се чувства обиден или наранен. На мен например ми се случва да си казвам, защо казах това, а трябваше друго.
Има една поговорка "Три пъти мери, един път режи".

Пращам на всички ви една Майкълска усмивка и прегръдка Hug

lenitta, по радиото ввсе повече се пуска Майкъл и аз съм го забелязала  Crazy

# 297

Vanesa77 , някак останах с впечатлението, че ни навикваш като лелки на селски пазар....
 Извини ме , ако не съм те разбрала!

Също така ще ме извините, че ще си изразя мнението, с което никой не е длъжен да се съобрази,
 ама май  попрекалихте с фантазиите - хем децата да са мулатчета, хем да са руси със сини очи,
 хем очевадно боядисаната коса на Принс  изведнъж да стане почти черна и т.н. (както и очевадно боядисаните бузки).
 Нека наистина да престанем с този спор, по който явно няма да се постигне единодушие.
 Нека и не обожествяваме Майкъл, той си е човек с недостатъци и слабости. Противното е неестествено.

Извинена си, че грешно си разбрала.
Виждам, обаче че и ти не се сдържа да изразиш същото мнение  Hug

# 298
  • София
още от филипинскките затворници  newsm78

What keeps Filipino prisoners dancing to Thriller?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8611740.stm

# 299
Само да напомня на живеещите в Пловдив, днес е спектакълът на THE CENTER който завършва с обширен MJ трибют.
След успешните спектакли във Варна и Велико Търново, именно пловдивчани предстои да видят уникалното танцово представление – на 10 април (събота) от 19:00 ч. в Оперно-филхармоничното дружество на пл. “Централен”, гр. Пловдив.
Входът за събитието е свободен!

По време на събитието всички фенове на хип-хоп танците и поддръжници на I Can Too ще могат да подкрепят децата с аутизъм, като си закупят пролетни детски картички, направят дарение в урните, изпратят sms нa 14 15 или тел. 09005 14 15. На мултимедийна стена по време на шоуто ще се излъчва кратък видеоклип, популяризиращ инициативата.

Общи условия

Активация на акаунт