Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 344
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Хеееей. да снощи стояхме до към 4-5. По радиото цяяяяяла нощ беше Майкъл.

Уааау Меморгана това е великооо. Много добре е направено.  Blush
А за подписката - супер. Нещата се развиват доста добре.
На 15-ти сигурно ще се съберете доста хора в София : )

Поздравявам ви с една песен, която ми се е забила в главата от вчера : ))
http://www.youtube.com/watch?v=XY7U9uXgVBU

# 346
Трибюта в Пловдив е бил върха  Peace.Браво!
Меморгана,ще се включа със сигурност само кажи все пак какъв е срока.
Муун,поздрави и от мен,и бързо възстановяване  Hug.
Момичета нямам Laughingклавиатура  LaughingкопираM LaughingПо Laughingбуквичка Laughingот LaughingПостовете
  Joy JoyЩе ме побъркаш направо.Какво ли не прави човек от любов  Laughing?!

# 347
Хех, радвам ви се от сърце,дори Moon Walk  се чувства по-добре когато знае че всички сме с нея.
Шуши,благодаря ти за чудесното мнение относно това ,което те кара да си довлна от радиото.
Радиото е част от нашето голямо семейство, Michael -Forever
Искренно ваш: Dj-Koko  Simple Smile newsm35 Misc Ghost

# 348
# 349
  • София
Германският дизайнер Диди Зенфт направи специално колело в чест на идола си Майкъл Джексън. С него Зенфт тръгва на 13-дневна обиколка из редица европейкси столици. - това е от 24 часа от 7 Април.
А в чужди форуми пишат, че ще посети 13 европейски града, за да презентира концерт, който щял да се състои на 25 Юни в Бранденбург. Знаете ли нещо за такъв концерт  newsm78

# 350
  • BG
Хех, радвам ви се от сърце,дори Moon Walk  се чувства по-добре когато знае че всички сме с нея.
Шуши,благодаря ти за чудесното мнение относно това ,което те кара да си довлна от радиото.
Радиото е част от нашето голямо семейство, Michael -Forever
Искренно ваш: Dj-Koko  Simple Smile newsm35 Misc Ghost

И ние те обичаме! Поздрав за теб!

http://www.youtube.com/watch?v=Tb2meMgx6Us 

Peace

# 351
memorgana  страхотен клип адски секси

# 352
Супер, момичета! Ще питам Натали за някакъв по-конкретен срок и ще ви кажа! Този с колелото е супер веселяк! Laughing

DJ KOKO - продължавай все така Hug  bouquet

# 353
  • Linz
И аз ще събирам подписи.

Peace
Аз съм фен на радиото, слушам го почти постоянно когато съм в къщи. Много ми харесва музиката, естествено най-много Майкъл Peace

# 354
И аз ще събирам подписи.

Peace
Аз съм фен на радиото, слушам го почти постоянно когато съм в къщи. Много ми харесва музиката, естествено най-много Майкъл Peace
РЕНИ ти си Душичка абе всички сте... няма спор  newsm51

# 355
Здравейте, да ви питам аз имате ли блузки или някакви дрехи с Майкъл?Кажете от къде си ги взимате бе?Тука в Пловдив нищо няма?Дайте малко инфо, че аз нямам нищо, само една чанта.... Weary

# 356
Ей страхотни сте, вдигнахте ми духа, казвам ви Hug
Жената дето е в стая с мен стана луда от мен и научи сигурно всички песни на Майкъл Crazy

# 357
  • BG
Ей страхотни сте, вдигнахте ми духа, казвам ви Hug
Жената дето е в стая с мен стана луда от мен и научи сигурно всички песни на Майкъл Crazy

Ооооо, Муун, кажи и, че няма смисъл да се съпротивлява,

а да си мисли ник и парола............ Twisted Evil

# 358
Здравейте, да ви питам аз имате ли блузки или някакви дрехи с Майкъл?Кажете от къде си ги взимате бе?Тука в Пловдив нищо няма?Дайте малко инфо, че аз нямам нищо, само една чанта.... Weary

В интернет може да се поръчват, от сайтове, като например това http://rocklandbg.com/index.php?t=2&cat=63&type=1 (последните две). Иначе магазини знам, че има в някои градове, в които специализирано се предлагат такива стоки, но не знам къде.
Като гледам сега каква мода се отвори има толкова дрехи, наподобяващи стила на Майкъл, че нищо чудно и повече дрехи с неговия лик да започнат да се продават  Peace

# 359
Като сме тръгнали да се поздравяваме я да хвърля един поздрав на всички с любимия ми клип, където Майкъл е в разгара си, секси, разкошен, песента е страхотна, а танците са убийствени  Hug http://www.youtube.com/watch?v=usiJkilZNp8  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт