Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 323
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Преди извесно време четох статия написана от някакъв еколог/нямам никакъв спомен за името/та в нея пишеше,че ако продължаваме така да унищожаваме планетата,след четири години процесът ще е необратим.В смисъл след това няма да има връщане назад.
Майкъл според мен е имал точно това впредвид с тези  4 години.Много е изписано по този въпрос и навсякъде е пълно единодушие,не се ли спрем идва краят.
2012 и календарът на маите нямат нищо общо,самата планета ще ни затрие,нама да позволи ние да затрием нея. Peace
Рени,написала си го точно,няма такива разсипници като хората.Каквото и да ни се случи,заслужили сме си го.

# 391
Преди извесно време четох статия написана от някакъв еколог/нямам никакъв спомен за името/та в нея пишеше,че ако продължаваме така да унищожаваме планетата,след четири години процесът ще е необратим.В смисъл след това няма да има връщане назад.
Майкъл според мен е имал точно това впредвид с тези  4 години.Много е изписано по този въпрос и навсякъде е пълно единодушие,не се ли спрем идва краят.
2012 и календарът на маите нямат нищо общо,самата планета ще ни затрие,нама да позволи ние да затрием нея. Peace
Рени,написала си го точно,няма такива разсипници като хората.Каквото и да ни се случи,заслужили сме си го.

Ето и статия по въпроса, екологът (климатолог) се казва Джим Хенсън http://www.guardian.co.uk/environment/2009/jan/18/obama-climate-change

# 392
Момичета включвайте радиото имаме частно парти вече започна!

# 393
  • BG
Момичета включвайте радиото имаме частно парти вече започна!

Пуснахме! Супер!  Hug

# 394
Хайде да си направим тениски, както каза Гита!!!Еднакви за 25-ти!Нещо от всички за всички, нали сме едно семейство.Ако искате можем да предложим варианти.
И аз слушам радиото!Ама никой няма в чата. Аз скайп чат нямам...

# 395
leninita,съгласна съм за тениските /ама да са еднакви/-не по размер разбира се.Супер е.

# 396
И аз съм "за" тениските. Дайте предложение за картинка.

# 397
  • MJF
 Whistling ooooh! доживях. Чакам това видео от седмица тъй като този номер е супер нов  Heart Eyes
newsm36The Way You Make Me Feel + 3 олимпийски шампиона

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 00:49 от 6o6ul4o

# 398
За съжаление,няма как да се изкорени егоизма у хората.Както и няма лек срещу невежеството,така че колкото и да ми се иска това мило момиче minka да е право(а то е),няма как да стане.На лелката,която си изхвърля боклука на улицата изобщо не и пука,какво означава това в глобален мащаб,тя дори не може да го проумее.Онзи който отряза дръвчето за да паркира колата си е също толкова ограничен.И на него не му пука,какво ще стане когато заспи вечния си сън спокоен,че колата му е паркирана на сигурно място.Мога още безброй примери да давам,като например циганите с каруци,които замърсяват и изсичат зелени площи в нашия град,за да лагеруват там.Това няма как да се промени,за това и е предречен такъв край на човечеството.След отварянето на кутията на Пандора този процес вече е необратим.
  За тениските да кажа-идеята я "откраднах" от други групички.Видях във Фийт едни момичета,които имаха с надпис I Heart Micael.Харесаха ми и тениските на феновете пред съда Justice 4 Michael.Значи моето предложение е и нашите да имат някакво послание например The Spirits Never Die,Never Can Say Googbye,It`s All For L.O.V.E и т.н.
Това,че сме от различни градове не е проблем.Присто избираме каква да бъде тениската,избираме сайт от където ще ги поръчаме и всеки си поръчва Peace.
Хайде мятайте предложения и вие  Simple Smile.

# 399
Това мило момиче ме разплака........... и много ми напомни за Майкъл и за неговия стремеж да направи света едно по-добро място.

# 400
Момичета, тва за еднаквите тениски ми се върти отдавна! Много се радвам, че ще го направим!

За да имаме някаква прегледност аз предлагам всеки да предложи по 2 варианта - един за бяла блуза и един за черна - съответно по-оптимистичен и по-тъжен. После да вземем да си сложим една анкета и да печатаме победителя от нея Peace Така няма да има недоволни и всичко ще е демократично  Mr. Green Че като помня какво настана за корицата на книгата и вече се стяскам, не че ние ще го допуснем , де.

А речта е просто... smile3518

Само ми се искаше -какво ще кажете да не пишем разни дати началото-края - това ми е много депресиращо Tired Ако искате дата може да е 1958-forever Cry

# 401
А съм за без дати, по-скоро да се фокусираме върху личността (и нещо от неговите послания може)

memorgana тая третата снимка ме скъса от смях  Joy

# 402
  • 7800
И аз ще разчитам на вашите идеи за тениска. Нищо, че съм далеч от София - където и да съм на 25-ти, ще съм с нея.

# 403
А съм за без дати, по-скоро да се фокусираме върху личността (и нещо от неговите послания може)

memorgana тая третата снимка ме скъса от смях  Joy

Да, още по-добре. Нека да не правим некролози Stop

А иначе как е забил тортата  Laughing А на другата похапва диня май newsm78

# 404
  • Варна
Gita така е права си. Аз също знам всички тези неща. Съгласна съм със всичко, което каза. Винаги ми идва да нашиша негативно нещо.. как хората не се променят и т.н. Но нещо ме спира, сякаш има някаква надежда и заради това говоря положителни и оптимистични неща..
Речта на мен страшно ми харесва и начинът по който говори...

stelass Красавици!!

Аз също винаги ужасно много съм се дразнела на дати по картинки и т.н. Адски е тъпо... : )

Общи условия

Активация на акаунт