Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 319
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Gita така е права си. Аз също знам всички тези неща. Съгласна съм със всичко, което каза. Винаги ми идва да нашиша негативно нещо.. как хората не се променят и т.н. Но нещо ме спира, сякаш има някаква надежда и заради това говоря положителни и оптимистични неща..
Речта на мен страшно ми харесва и начинът по който говори...

stelass Красавици!!

Аз също винаги ужасно много съм се дразнела на дати по картинки и т.н. Адски е тъпо... : )

знам мила.От годините е.Още не си се разочаровала достатъчно от хората.Знам,че сега нямаа да ти се вярва,но някой ден ще го разбереш.Често си спомням като малка какъв непоправим оптимист бях Simple Smile.
И аз не харесвам датите  Peace.

# 406
  • Варна
Ооо знам. За мен хората са ужасни, алчни, тъпи, безрасъдни, неценящи.. но обикновенно не споделям това си мнение, защото някои се обиждат.  Включително и аз. Обаче такива са хората. НИщо лично към вас, нито към никого : )
Както се казваше в речта: I'm only a child yet...
Нооо аз вярвам, че има надежда  Peace
Вчера гледах речна отново. Осъзнах, че наистина не оценяваме достатъчно това, което имаме... Или може би трябва да говоря от само от мое име.  Peace
И днес докато бях в училище и си говорех с една приятелка и й пуснах точно момента от This is it, когато Майкъл казва за 4-рите години и тогава осъзнах, че след 4 години е 2013 и няма нищо общо с това, което казах за маите  Peace Съжалявам за грешката.

И понеже се отклоних твърде от темата.. Днес разглеждах немското списание Браво и там имаше 2 страници за Майкъл и пишеше част 37, а в следващия брой щяла да бъде 38.. и заподозрях, че явно от доооооста време пускат информация за него. Ще погледна и в следващия брой, когато излезе : )

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 14:53 от minka1

# 407
Gita така е права си. Аз също знам всички тези неща. Съгласна съм със всичко, което каза. Винаги ми идва да нашиша негативно нещо.. как хората не се променят и т.н. Но нещо ме спира, сякаш има някаква надежда и заради това говоря положителни и оптимистични неща..
Речта на мен страшно ми харесва и начинът по който говори...

stelass Красавици!!

Аз също винаги ужасно много съм се дразнела на дати по картинки и т.н. Адски е тъпо... : )

Да тези дати по картинките за Майкъл  и мен ме дразнят особено 2009 или пък изцяло като напишат и деня и датата  на смъртта му ужасно е искам да ги изтрия от всички картинки тея дати .И аз мисля ,че на тениската е по хубаво да има някакво послание  от самия Майкъл отколкото тези дати ,които адски ме потискат.

# 408

Аз си падам по по-простичките неща. Може нещо такова- ясно и точно.

А това е много сладко, но не става за нас, поне не за този случай.

Това много ми хареса, но май няма как да стане

# 409
Аз също да дам предложение за ето тази снимка на черна или бяла блуза, както се предпочете, страшно фотогеничен и магнетичен е тук  #Crazy И нампример да пише някой цитат от негова песен, или Heal the World; We can change the world. Let^s do it!; Let^s Make the World a better place или от Man in the Mirror цитата, или без  цитат...

Нали можем да поръчаме като изберем ние каква да е картинката?

lenitta и на мен последната картинка ми хареса най-много
и на Gita първата като плакат, колаж, която е.

# 410
Минка и аз съм оптимист въпреки всичко  hug, освен другите неща виждам и как се заместват наилоновите торбички с такива, които се рециклират и са по-безвредни, навлизат електрическите автомобили и електричество се опитват да създадат от алтернативни източници, използват се все повече слънчеви панели и за други неща се сетих, но сега точно като пиша ги забравих.

Може да е недостатъчно, но май така по-леко приемаме нещата самите ние.  Sad

# 411
  • София
Във връзка с темата, която върви втори ден, ще цитирам Хайнц Гертнер - експерт по американски въпроси в Австрийския институт по м/ународна политика и проф. по м/ународни отношения във Виенския университет /от сп. Екология и бизнес/ :

" Днешното виждане на Пентагона е, че климатичните промени са реалност и това може да доведе до милитаризирани конфликти за вода, територия и плодородна земя."р

От тези думи си правя извода, че причина  за военна намеса няма да е вече само петрола.
А ние хората,  с егоизма и невежеството си, само подпомагаме това да се случи, без да сме осъзнали, как сме се подчинили на налагания ни начин на живот, диктуван от корпоративните интереси на мастити корпорации, произвеждащи какво ли не и от какво ли не. Но никога не е късно да променим бита си. Аз да си призная, не откликнах на инициативата за часа на Земята и  не излючих електричеството си в къщи дори за 5 мин.  #Cussing out

# 412
  • BG
Привет, милички! Нямам много време, набързо нахвърлям:

За тениските - ето два сайта за поръчки, май има още няколко в Гуглето

http://teniski.megashop.bg/?but=1&id=1    и   http://teniskite.net/.

За екологията: като знам във фирмата, в която работя, колко усилия и средства се хвърлят за екология, също съм обнадеждена.
С малкото уточнение, че фирмата не е българска.

И малко емоция искам да предложа........Целувам ви!

Babyface and Stevie Wonder - Gone too soon

Babyface tribute song to Michael Jackson live     Моля за малко превод!  Praynig

Kid Rock, ABC, July 18, 2009 Comerica Park    

Jay-Z Michael Jackson Tribute / Can I Live     И тук, ако може, още малко!  Praynig

# 413
  • София
Стихията Майкъл и сладкия срамежлив Майкъл:
http://www.youtube.com/watch?v=iqAwuzNEAK4&feature=related  Heart Eyes

# 414
# 415
Публикувана от: valq61   Стихията Майкъл и сладкия срамежлив Майкъл:
http://www.youtube.com/watch?v=iqAwuzNEAK4&feature=related                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Невероятен с ъс своята очарователна срамежливост Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 416
Момичета , кажете какво точно трябва да се направи , като се отиде на адреса за петицията , днес попитах в шест книжарници ,да ми го принтират , но неможаха никъде, не знаят какво да направят за да го принтират                                                                                                                                                   

# 417
  • София

Без да ви занимавам излишно но цял сезон един от съставите на Швеция по сихронно пързаляне ме радва с изпълнението си на... They don't Care about Us+ Team Surprise (SWE) Senior

Тук в хореграфията много ми липсва  заряда от песента, но при
Whistling ooooh! доживях. Чакам това видео от седмица тъй като този номер е супер нов  Heart Eyes
newsm36The Way You Make Me Feel + 3 олимпийски шампиона

са супер

# 418
Ани пиши ми ЛС с имейла ти, да ти пратя листа.

Аз засега предлагам ей това за бяла блузка

А отзад да напишем това:
You'll find that life is still worthwhile If you'll just Smile...
и отдолу да сложим това

Имам още 98237459432 идеи, но като ги синтезирам тогава ще ви кажа Hug

# 419
Аз също да дам предложение за ето тази снимка на черна или бяла блуза, както се предпочете, страшно фотогеничен и магнетичен е тук  #Crazy И нампример да пише някой цитат от негова песен, или Heal the World; We can change the world. Let^s do it!; Let^s Make the World a better place или от Man in the Mirror цитата, или без  цитат...

Нали можем да поръчаме като изберем ние каква да е картинката?

lenitta и на мен последната картинка ми хареса най-много
и на Gita първата като плакат, колаж, която е.

Или тази снимка - мнооого е готина! И пак можем да вържем с усмивката? Ако искате да се концентрираме в тая насока? Да е усмихнат на тениската! Направо не издържам да го гледам тъжен...И ако искате направо да мислим варианти за бяла блузка - на 25 ще е 100 градуса сигурно, а и черното ще ни разревава само...

А и + тва шансът да не излезе добре на печат върху черен плат е доста по-сериозен, и понеже ще поръчваме много бройки да не вземем да сгафим нещо... newsm78

Муун значки правят в онзи сайт, който съм дала малко по-напред в темата

Общи условия

Активация на акаунт