Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Аз си мисля,че съобщението което ще носим в този ден трябва да е към Майкъл.В смисъл,че няма да го забравим,че го обичаме.В деня в който си е отишъл не ми се иска да казвам,че животът още си го бива.Вярно,е че всеки продължава напред,но в този ден...наистина ми се иска едно просто  forever in my heart  Sad.Ако има нещо,което ми се губи кажете ми,но аз така го чувствам.посланията на Майкъл можем да ги носим на всички партита,но в този ден според мен трябва да се обърнем към него.Меморгана, дано не ми се обидиш,просто споделям мнение.
http://farm3.static.flickr.com/2584/3686777009_7f1f0b8a98.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3633/3687579674_4446412cec.jpg

# 541

Това е записа на сърцето на Майкъл от Smooth criminal.

# 542
# 543
Forever in my heart също много стойностно послание, бих го носила с гордост. Но аз много харесвам посланието да е обърнато към ценностите, които изповядваше Майкъл, както е цитатът от Man In The Mirror, Heal The World, Let^s Make The World A Better Place..., защото когато Майкъл не е вече сред нас, не трябва да се отчайваме, a още по-силно да отстояваме и да се борим, за всичко, което той непрестанно говореше на хората. "We are his voice now" както пишеше на една фанела на фен, т.е. ние сме неговия глас сега - феновете. И за това най-добре е да гласуваме, може би първо за картинка, а после и за цитат на нея, как мислите?

# 544
# 545
 Peace Абсолютно,и много ми харесва,но мисля,че изборът на текста трябва да бъде повлиян от повода,по който се облича фланелката.Специално тази фланелка е от деня на предварителното изслушване на делото срещу Мъри.
Ще облека каквото и да изберете,само споделям мнението си. Peace

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 15:12 от Gita

# 546

Аз също ще облека всичко,нямам претенции за текста .

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 12:21 от kati-p

# 547
# 548
# 549
# 550

Това е записа на сърцето на Майкъл от Smooth criminal.

Стеле, подкосиха ми се краката, миличка!!!Де да знам аз, че това сърце дето се чува е на Майкъл!Наистина много ме развълнува!
Маги, много се радвам,че пак сте издигнали мемориала!Много сте усърдни!....И още нещо, днес си получих тениската с Майкъл.Маги, благодарение на теб, вече имам първата си тениска с него!Благодаря ти миличка!!!
Момичета, вие хубаво сте съгласни със всичко относно тениските. Всяка казва на мен това и това ми харесва ама каквото решите.Но това не дава резултат. Дайте да изберем три или пет варианта или колкото решим. Пускаме анкета и избираме.
Gita, ако ще правим блузки за този ден, да, наистина послание към Майкъл ще е най-добре!
Хайде да взимаме решение вече!

# 551
Forever in my heart също много стойностно послание, бих го носила с гордост. Но аз много харесвам посланието да е обърнато към ценностите, които изповядваше Майкъл, както е цитатът от Man In The Mirror, Heal The World, Let^s Make The World A Better Place..., защото когато Майкъл не е вече сред нас, не трябва да се отчайваме, a още по-силно да отстояваме и да се борим, за всичко, което той непрестанно говореше на хората. "We are his voice now" както пишеше на една фанела на фен, т.е. ние сме неговия глас сега - феновете. И за това най-добре е да гласуваме, може би първо за картинка, а после и за цитат на нея, как мислите?

Шайн, все едно аз съм го писала Hug
Гита Hug, разбира се, че не е яко без Майкъл. Но за мен най-ценното е не да плачем, ами да да се усмихнем, заради него, задето го имаше и винаги ще го има. Искаше ми се да сме искрица надежда сред цялата тъга, която ще е на 25, а и винаги. Разбираш ме, това че ще се усмихвам не значи че ми е яко в никакъв случай Cry

Разбира се, каквото и да изберем ще го нося с гордост! Ще направим така, че да всички да си харесат блузките Heart Eyes
И аз съм съгласна да гласуваме първо за картинка, после за текст.

А за сърцето на Майкъл Crazy Crazy Crazy

Едит:  Аз си оставам с предложението за лявата снимка от подписа ми, което Шайн предложи преди време. Хайде първо да изберем картинка и после текста към нея! Хайде предложете и вие и да гласуваме! Не ми ясно как се пуска анкета - би ли го направил някой,който знае newsm78

# 552
Анкета може да добави само минка Peace.
Меморгана,разбирам те.Не бих използвала думата "яко" в никакъв случей.като цяло посланието,че животът може да е по-хубав ако само се усмихнеш наистина е чудесно,но по този повод на мен ми изглежда неуместно.Може би друга част от песента,например Smile, though your heart is aching
Smile, even though it's breaking...
Paris Jackson, Blanket Jackson, Prince Jackson and some family members meeting Katherine Jackson for lunch on Saturday afternoon at Rock Sugar in Century City

http://www.youtube.com/watch?v=L7P_p_xVQ1M
Хлапетата излизат на обяд без шумотевиця около тях,това е чудесно Simple Smile.

# 553
Ако искате, ако на Минка не й е възможно да прави анкетата, можем да направим нова тема, в която само да разположим снимките и посланията и да гласуваме, и после, ако пречи евентуално, да я изтрием. Ако никой не знае как се пуска анкета, там може да го направим и без анкета, като всеки напише гласа си и за двете неща. По принцип е хубаво да се види на фанела как ще стоят нещата, но може и накрая избраните картинка и текст да ги оформим по няколко начина и да изберем най-подходящия. Малко сложно става, но е вариант. Ако някой има друга идея нека сподели  Thinking

lenitta покажи си новата придобивка, моля те, ако ти е възможно  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 16:33 от shine_day

# 554
  • Варна
Само дето аз не мога да редактирам вече първото си мнение. (минало е много време) Тоест не мога да добавя анкета.  Peace
Предлагам сега тази тема да се запълни с предложения и в новата, който ще я прави, ще добави анкета, със снимките/текстовете.
Аз не виждам друг вариант... Защото наистина темата вече не може да се редактира.  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт