СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
  • София; Дружбето
Де сте бе, да няма друга тема newsm78 Ние се разходихме за час, но стана гадно и се прибрахме. Днес пак отказа да яде, нит тиква, нит каша поиска. Едвам набутах 2-3 лъжички и се нацупондри Crazy След обяд ще го пробвам само на каша и ако продължава да се прай на интересен почвам направо смесени зеленчуци, хич няма му се моля на всяко нещо, аман Crossing Arms Утре въвеждам спанака и стига лигавщини Mr. Green

# 181
  • София
И ние бяхме навънка 2 часа...обаче незнам кога да му давам пюретата. Като се прибрахме така беше прегладнял, че се нацока хубаво...вчера ми отказа следобеда да яде каша. Днеска обаче си изяде 60 гр тиква с картоф. Ама как да вмъкна две твръди хранения.... newsm78, като той като си реши, че иска да цока, не ми минава номера с лъжицата...Явно ще го чакам да му дойде кефа и аз...
Нашите са донесли от вилата  1 огромна торба с лапад....незнам какво да я правя...ще замразя малко...ама то доста количество...Захващам се да мия и режа...че ще се скапе зеленяша...

# 182
Ние се поразходихме.купихме малка тоалетна чиния за Бу и ей ме. Много съм нещастна,че изборът на зел. пюрета с ориз и без картоф са мнооого ограничени  Confused
Иначе Свиле си яде ориз. каша, харесва му, че и за още реве, па тя е толкова  безвкусна.

# 183
А някой може ли да ми обясни на кое се казва захласване от рев?
Още Пламен, като беше бебе се коментираше в другата отчетна, но така и не разбрах...
Общо взето Цвета и Надина са го обяснили - от плач не може или "забравя" (както ми казаха в родилното) да поеме въздух в продължение на няколко секунди и сменя цветовете от червено до лилаво. В такива моменти съм чувала, че трябва да му духнеш в лицето за да започне да диша. При нас обаче не стана и в момент на паника му бръкнах в гърлото с мисълта да го раздразня за да поеме въздух и се получи. Много гадна гледка е с две думи. Не смея да го оставя на никой да го гледа и за 10 мин., защото не знам дали няма да започне да реве.
Crossing Arms Утре въвеждам спанака и стига лигавщини Mr. Green

Аз въведох вече и спанак и пащърнак и какво ли не. Зеленчуковите пюрета не ги поглежда, ама му въведох зеленчуците с месните пюрета, то месото в тях е 8%, кажи-речи си е зеленч. пюре, ама го яде защото мирише на пастет Grinning
А сутрин в кашата му слагам пасиран банан, иначе не иска да я погледне, ама то тази оризовата (безмлечна) има вкус на нищо подобно. Най-много обичаме плодовата на Blevit, но трудно я намирам - сега пак от нета я поръчах Thinking

# 184
Я кажете как да направя спанак с ориз? Варя спанака и да мешам с оризовата каша или да сваря и ориз? Има ли готово спаначено, но без картофи?
Имаше някакъв сайт с храни-папа ли беше?Да поразгледам какво оризово има....

# 185
в кърмаческия има тема с видовете пюрета и сокове, каши и АМ на различните фирми, ако не се лъжа е закована тема.
сори нямам време да търся

# 186
Бързо майките с по-големи деца да споделят!
Пак ми е влязла мухата да местя Бобко при батко му. С нощния сън ще се разберем някак си, понеже и двамата си лягат по едно и също време и не се будят през нощта (е будят се, но много рядко и за кратко). Притеснява ме следобедния сън. Пламен спи от 1 до 4, а Борис от 1:30 до към 3 ...
Някой да  е "събрал" децата вече или поне да има идея как и кога става това?

# 187
  • София
Atrakcia аз до годинката ползвах кафяв ориз...май малко по-трудно увираше...
wish след обяд спят в отделни стаи, защото Ангел спи по-малко или 2 пъти за времето в което Кати спи. През нощта си спиме 3 мата дружно, защото аз го кърмя 1 2 пъти. Кати не се буди...Само сутрин Ангел е доста грамогласен и аз се изнасям с него в хола...та тя да си доспи...защото тя като се събуди, той ляга за втори сутрешен сън...

# 188
  • sofia
Привет! Да споделя. Преди малко, като храних Попо, в зеленчуковото пюре на Бебивита, открих сума ти обелки от картофи....Гадост...

# 189
  • Варна
Я кажете как да направя спанак с ориз? Варя спанака и да мешам с оризовата каша или да сваря и ориз? Има ли готово спаначено, но без картофи?
Имаше някакъв сайт с храни-папа ли беше?Да поразгледам какво оризово има....
Ами аз слагам първо ориза да поври малко, когато е почти готов прибавям нарязания спанак или лапад, ври още 10 мин и това е, после пасирам. Слагам също перце-две зелен лук, магданоз, овкусявам с масло или зехтин, малко сол...Хапваме си ги без грешка...
Кри6ками6ка - ей за това правя пюрета в къщи, а купени - само при нужда( нямала съм време или въвеждам нещо ново) Peace

# 190
здравейте мами и от мен . приемате ли ме във вашата темичка  Grinning.ако не се лъжа е за бебешоци родени през септември ли  newsm78  Grinning

# 191
  • sofia
liliqn, добре дошла! Попаднала си на точното място! За пюретата- по техн. причини ще трябва да купувам. Жалко за тая марка, щото са му любими...Нали уж са немски, та си мислех, че са си ОК...

# 192
Нали уж са немски, та си мислех, че са си ОК...
Май само "уж" са немски, и аз съм разочарована от тях. Смених ги със Sunval и за сега съм доволна, харесва ги, а и уж са с био продукти Simple SmileПилето с пащърнак му е любимо!
Добре дошла на новата мама!

# 193
  • sofia
Сънвал са много гъсти и беб не ще да ги яде...Но, щом рекламираш туй пиле, ще го пробваме!

# 194
 АЗ ДА ВИ КАЖА МУ ГОТВЯ ВСИЧКО У ДОМА .КАШИ МУ КУПУВАМ СЛЪНЧО И ХИП.АДАПТИРАНО  МЛЯКО НЕ ИСКА .А ПЪК АЗ НЕЗНАМ КО НАПРАВИХ И СЕ ОСТАВИХ НА ЕДНА  ГЪРДА .ДРУГАТА НЕ ПУСКА МНОГО.СЕГА МУ ВЗЕХ МИЛУМИЛ МЛЯКО ДА МУ ПРАВЯ ПУДИНГЧЕТА ИЛИ НЕщО ДРУГО.ТРЯБВА ДА ВИ ИЗЧЕТА МАЛКО НАЗАД АЗ  newsm03 

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 16:50 от liliqn

Общи условия

Активация на акаунт