СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Ehooo wavey
Първо да честитя на Находката на патерици newsm51 да е жива и здрава!   bouquet

Зоя си боледува още, мерси че питахте  Hug Водих я при педи вчера, че ужасно кашля. Каза че добре я лекувам и да продължавам с лечението така и че за сега не слиза надолу и няма нужда от антибиотик. Днес пък водих Лора да и бият 3-тия Пентаксим, здрава е пу пу, биха й го и не плака милата. Мерките са й 68 см и 8630, все още е доста по- дребна от кака си newsm78 Направо се побърках тези два дни коя приятелка да гледа едното докато заведа другото на лекар и после обратно. За капак ми дойде, боли ме всичко, днес ужасно глава и с тези две деца най ме изнервя приготвянето и тръгването, докато закусим, пюрета после и се облечем всички и ги натоваря в колата.  #2gunfire Иначе Лора яде каша като замаяно, много й харесват тези Рожкови, но зеленчуковите пюрета едва ги пробутвам. Тази вечер й сварих банан с ябълка и ориз, сложих и бисквитки, хареса и но не чак толкова, колкото кашата. Скоро не смятам да замествам хранене, нито да въвеждам жълтък, месо и глутен. Като стане на 8м  май ще въведа глутена, че поне да не купувам бисквити за по 7 лв!!! Mr. Green Та откакто давам вечер каша, започна да пропуска нощното хранене в 1:00, буди се чак в 4-5:00 да яде.
Криската: страшна е Катето Heart Eyes Hug
Орешак е по- горния път за Балчик, значи първото село след като излезеш от Варна по пътя за Виница е Кичево, след това е Орешак, след още 3 села е и нашето, хехе. Орешак е на 10 мин път от Варна с кола, близко е, но плаж няма  близо. Може да ходите на Златни, Дружба, Кранево, Албена.... и така. Иначе е хубаво село. Ако има нещо още питай Hug

Разгледах снимките, бебоците са страхотни Heart Eyes
Гледам пак рева обсъждате. Аз съм споменавала, как научих Лора да заспива сама. Още първата седмица, оставях я сама в кошарата след кърмене, ревеше си, но като станеше истерично отивах, понякога й давах пак да цокне и пак в кошарата и така свикна за няколко дни. Сега не скачам никога при първият рев, когато -тогава, да си хленчи малко. Свикнах я и още в началото да си седи сама и да се занимава, никога не ми е хленчила да я взимам на ръце. Заспива без люшкане, само понякога, като много й се спи я люлея в количката. Седи си и си играе, местя я само от паяка на гимнастиката, на шезлонга, после на столчето и пак отначало, като й омръзне. Абе много кротко бебе ми е, пупу страшен модел Mr. Green Почти не плаче и не мрънка, спи по 14 часа, после по още 2-3 на разходка, яде, играе си никакви проблеми с отглеждането. Mr. Green Ако знам ,че и третото ще е такова, веднага раждам още едно Joy

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 23:01 от arllina

# 166
  • sofia
Добрютро, момичета! Хайде на кафето. Днес по едно ориенталско от мен.

# 167
  • София
Ха добро утро...
Такова кафе не съм пила от сигурно 5 6 години, напоследък само нес пия и сега взе,че ми се допи  Grinning 
Днеска май се очертава хубав ден, за разлика от вчера, дето препръскваше през час..
Кати от два дена пее  почти през целия ден, обаче пее доста фалшиво и определено вече е дразнещо....сега се събуди ии пак почна да пее...какво е това чудо незнам... Rolling EyesКато изпее песничкити, които знае, почва да си измисля Laughing но пак е във вид на песен...а не на говор...
Честити днешни месечинки...

# 168
  • sofia
ЕмиР, ха ха, много смешно това с Кати!  hahahaЩо не запишеш девойката на пиано. Аз свиря и имам планове, навърши ли 3 годинки Петко, и него да го мятам. В началото у дома, а ако му е интересно и на уроци. Баща му ме мисли за луда, но... hahaha За турското кафе, имам много мили спомени, как дядо го вареше в едно медно джезве, а всяка неделя мелехме кафе за през седмицата. Вълшебен аромат. Тогава се влюбих в кафето.

# 169
Добро утро момичета.
Кришка мерси за кафенцето  Hug.
И при нас се оформя днес май по хубаво време, да видим дали ще огрее това слънце.
Бебка ме вика май е гладна, лек ден до после.

# 170
Емир, много са ти сладки децата  Heart Eyes

И Божидар пее непрекъснато, но той пее вярно. И рисува непрекъснато, учудващо хубаво,явно има талант от баща си и дядо си и дано го развие в правилна посока, вече това за мен е иизнервящо, надраскал е завивки,пижами,маса.Със ставането се лови в моливите, тръгнем на разходка-кандърми,чакаме го на вратата,че рисувал,снощи надраска екрана на тв с пастел, зор се изчисти, а Анатоли видя,че е срезал стъклото на тв (аз го криех, с камък го надраска), бе чудно дете, от беля в беля е.

Свил заспа, че в 6ч осъмна да ми приказва.

# 171
Ха Добро утро и от мен !
Кришка, не съм пила такова кафе, та няма да ти откажа  Hug
Емир, много са сладки малките. Наистина бая е пораснала Кати.
Снощи имахме гости и те бяха довели дъщеричката си, на 2 год.. Вече ви разбирам / тези с двете деца /. То не бе хранене на бебето със зрънчо, маслини, бонбони ... После разхвърля зрънчото по земята, всички играчки ги удряше от земята, чудя се как са здрави още  ooooh!. Мен ми бе смешно и се кефех на детенцето ... Ама майка й се побърка жената. Много палава малката, направоо  #Crazy нямам думи.
Покахонтас, радвам се че сте добре. Дано устискате така, за да си изпълните заплануваното.

Честито на Днешните месечинки !!! Живи и здрави да са !
Алекс в момента ми пее от спалнята   Joy

Дами !!!

# 172
  • София
kri6kami6ka ммда и ние си имахме специално джезве за турско кафе...татко го правеше...абе въобще, да кипне веднъж, после още веднъж...Сега като ходим на гости пак татко го прави, но прави нес кафе Grinning

# 173
  • София
Добро утро!
Сутринта давах на Никола размразена кърма. Няма такава гадория, имаше вкус на сапун Sick Ама той пък взе, че я изяде за мое учудване. Днес ще го водя на консултация да видим колко е порастнал.

# 174
  • Варна
Добро утро и от нас!
Мерси за кафето, аз пия вече само безкофеиново, но това много ме поблазни...В Гърция така го правеха, на пясък в джезве....Страшно...
Емир, много ме разсмя с това пеене на Кати - може пък да има талант детето...Ето моя син сега ходи на хор и много го хвалят там...Обаче при нас аз го карах да пее, особено в колата с мен - това БонДжоуви, Куин и др. вече са усвоени... hahaha
Аз днес захраних с попара, но нещо не се хареса...Нищо, утре пак ще се пробваме...
Ивилда, Това с децата от 1-3 години си го припомням, като вземем у нас племенника ми...2 мин не можем да го оставим сам с бебето, отгоре и се хврърля с такъм плам - стиска я, драска, хапе...Просто ужас...Щурмува кошарата, катери се и скача вътре за секунди...
 ooooh!
Сега отиваме да се приготвяме, че сме канени на Рожден ден на един "батко" на 1 годинка.... bowuu

# 175
  • София
Добро утро. Ние кашляме  Cry Следобед пак ще ходим при педито, още не съм имала време да търся друг лекар...вече си я представям как ще ме пита какво съм направила пак с детето, че е болно  smile3511 Да излекува не смее, ама с критиките е много добра.

# 176
А някой може ли да ми обясни на кое се казва захласване от рев?
Още Пламен, като беше бебе се коментираше в другата отчетна, но така и не разбрах...

# 177
  • София; Дружбето
Габел е качил цели 70 грама тоя месец Joy и 2 см обаче. Педката вика давай месо Crazy Казах и, че нема стане тая работа и ще муха спанак с елда Mr. Green
Та сега чакам да понапече още и излизаме навъ
Аз ще го оставям да почва да си спи в кошарата от днес, дано не ми се провали замисъла. Оставям го да реве щот не се захласва. Захласването е, когато бебето толкова плаче, че не успява да си поеме въздух при реването и от там посинява и разни екстри. Има такива деца и си е опасно

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 10:54 от tsveta

# 178
Зоя пее доста вярно и често. Напоследък предимно химна Joy

# 179
Захласването- обяснено по горе, реве детето и тръгва да си поеме въздух, ама прекалено дълго трае този момент и екстрите както са ги казали посиняване и става страшна гледка. Коко ми беше така, не можеше да понася да е гладен и почваше да реве така, то и рев не може да се нарече, защото е по-скоро като ти се опитваш да го спасяваш, а то продължава да седи с отворена уста и да полилавява. Супер усещане е, като родител не се втеляваш и не се връзваш на всеки хленч, израства се с възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт