Първо да честитя на Находката на патерици
да е жива и здрава! 
Зоя си боледува още, мерси че питахте
Водих я при педи вчера, че ужасно кашля. Каза че добре я лекувам и да продължавам с лечението така и че за сега не слиза надолу и няма нужда от антибиотик. Днес пък водих Лора да и бият 3-тия Пентаксим, здрава е пу пу, биха й го и не плака милата. Мерките са й 68 см и 8630, все още е доста по- дребна от кака си
Направо се побърках тези два дни коя приятелка да гледа едното докато заведа другото на лекар и после обратно. За капак ми дойде, боли ме всичко, днес ужасно глава и с тези две деца най ме изнервя приготвянето и тръгването, докато закусим, пюрета после и се облечем всички и ги натоваря в колата.
Иначе Лора яде каша като замаяно, много й харесват тези Рожкови, но зеленчуковите пюрета едва ги пробутвам. Тази вечер й сварих банан с ябълка и ориз, сложих и бисквитки, хареса и но не чак толкова, колкото кашата. Скоро не смятам да замествам хранене, нито да въвеждам жълтък, месо и глутен. Като стане на 8м май ще въведа глутена, че поне да не купувам бисквити за по 7 лв!!! Криската: страшна е Катето

Орешак е по- горния път за Балчик, значи първото село след като излезеш от Варна по пътя за Виница е Кичево, след това е Орешак, след още 3 села е и нашето, хехе. Орешак е на 10 мин път от Варна с кола, близко е, но плаж няма близо. Може да ходите на Златни, Дружба, Кранево, Албена.... и така. Иначе е хубаво село. Ако има нещо още питай

Разгледах снимките, бебоците са страхотни

Гледам пак рева обсъждате. Аз съм споменавала, как научих Лора да заспива сама. Още първата седмица, оставях я сама в кошарата след кърмене, ревеше си, но като станеше истерично отивах, понякога й давах пак да цокне и пак в кошарата и така свикна за няколко дни. Сега не скачам никога при първият рев, когато -тогава, да си хленчи малко. Свикнах я и още в началото да си седи сама и да се занимава, никога не ми е хленчила да я взимам на ръце. Заспива без люшкане, само понякога, като много й се спи я люлея в количката. Седи си и си играе, местя я само от паяка на гимнастиката, на шезлонга, после на столчето и пак отначало, като й омръзне. Абе много кротко бебе ми е, пупу страшен модел
Добрютро, момичета! Хайде на кафето. Днес по едно ориенталско от мен.
Що не запишеш девойката на пиано. Аз свиря и имам планове, навърши ли 3 годинки Петко, и него да го мятам. В началото у дома, а ако му е интересно и на уроци. Баща му ме мисли за луда, но...
. Мен ми бе смешно и се кефех на детенцето ... Ама майка й се побърка жената. Много палава малката, направоо
нямам думи.
Ама той пък взе, че я изяде за мое учудване. Днес ще го водя на консултация да видим колко е порастнал.
Следобед пак ще ходим при педито, още не съм имала време да търся друг лекар...вече си я представям как ще ме пита какво съм направила пак с детето, че е болно
Да излекува не смее, ама с критиките е много добра.
Казах и, че нема стане тая работа и ще муха спанак с елда