Ксантипа, аз тая година ги докарах всички козунаци, нямам провал, страшен вкус и вид
Скромна
Алекс също изкара вируса,като за 4 дни отслабна с 3кг.Но вече са добре.Стискам палци и на вас,да оздравеете скоро.
Покахонтас, тискам палци бързо да се оправи девойката
Вече не знам какво и е, баба и също се чуди какво да прави. хем искам да си я нагущкам и да я заведа на лекар, хем ме е страх да я върна, че Габи още хъхри и ако лепне щее страшно. Дилемата е отвратителна
Засега давам само ориз, като го смесвам с лечебната хумана, иначе не иска да я пие. Утре ще й давам и картоф. И Ана Мария днес беше много отпусната, не искаше нищо да пие, фонтанелата й беше хлътнала, не мърдаше, не плачеше...ужасно беше да я гледам така
А тази болница, не дай боже да трябва да влизаш там...и се чудя пак, защо плащам здравни осигуровки, като когато детето ми има нужда не може да влиза в болница, защото болницата е пълна с заразни цигани, които нищо не плащат
Ако детето повръща и има разстройство, обезводняването е сигурно. С Кати бяхме в болница, защото се беше обезводнила...24 часа текоха системи и дори след това продължаваше да повръща от време на време. През 1 час, насила със спринцовка й давахме хидратин алфа и така нещата потръгнаха...поне повръщането спря...
Не казвам,че не трябва да се пият лекарства.Просто написах как процедират лекарите тук.Нито Андреа,нито Алекс са пили лекарства,защото нищо не им изписаха.И двамата бяха с повръщане и разстройство,но не се обезводниха.Оправиха се за 5-6 дни. 

...
/сега Бамба, ако беше тук щеше да ме хапне да двусмислието/ 
Какви са тия вируси бе, край няма
Ладида, дано и на теб ти се размине!