СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
Мили момичета, Честито Воскресение!  Hug

Пожелавам на всички много здраве, любов и хармония!

Мъчно ми стана като прочетих за неволите на малките човечета. Стискам палци бързо да им минава и от тук нататък само хубави новини да има.  Praynig

Разгледах албума с празничните яйца и козунаци. Много са хубави и корицата е прекрасна.  Heart Eyes
Умът ми се взе с яйцата на ЕмиР, приличат на захаросани, много са красиви. Валката, Кришкамишка, големи художнички сте. И седефените яйца ми харесаха, и нарисуваното дакелче също, и козунаците... Имаше един разказ на Чудомир за козунаците по Великден, сега се сетих за него... друго си е като замирише на току-що опечен козунак. Много мерак и настроение има във всички снимки. Simple Smile Simple Smile
И аз качих снимки, ама яйцата хич не съм си играла да ги украсявам, козунакът е от магазина. Преди години рисувах с туш и восък, но вчера много неща бях планувала и яйцата ги боядисах по бързата процедура.

Вчера дадох на Вико да опита пасиран картоф - за първи път - може да се каже, че започнах да захранвам. Само не съм сигурна дали въобще нещо глътна. По време на цялото начинание човекът беше със смесени чувства. Отначало много се зарадва на лъжицата, целият засия и се протегна да я хваща. Хич не се впечатли, че искам да му сложа нещо в устата - лъжицата, та лъжицата.. като му я дадох, се омаза чак отзад по врата. Облиза я, но от долната страна, картофът си остана в нея. Та му я взех и а-ха да ревне. После пак пробвах да му дам картоф и като усети вкуса, чак се потресе целия(все едно аз пия бира  Joy)и като ме загледа с големи учидени очи - чуди се да ревне ли, да ми се усмихне ли. Е, усмихна се накрая, ама като пак му дадох да опита, пак се потресе. Ще видим след малко как ще мине втория ден на захранването.  Laughing

Хайде, аз ще ставам да варя картоф. Ведър и спокоен ден на всички. Покахонтас, кураж, мила. Важното е, че има и съвестни лекари и са поели грижата за Ана Мария, ще се оправи детето.  Hug

# 46
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН !!!  ПОЖЕЛАВАМ ВИ НАЙ- ЗДРАВИТЕ ЯЙЦА!!!  easter easter
И много здраве, момичета за вас, дечицата и всички покрай вас, че това наистина е най- важното Hug
На всички болнички бързо оздравяване Hug Hug
Свеки вчера се обади, Зоя пак е със сополи и температура, преполагам и червено гърло, вече ми писна  #Cussing out Една седмица на градина и ей пак на ooooh! След малко се стягаме, че ни покани на празничен обяд и да си я вземем да се лекуваме.  Tired
Весело прекарване на празника Hug

# 47
  • Габрово
Честито Воскресение Христово!

Анита, в Испания явно много ги има тези ротавируси, защото там ни бяха казали, че е желателно да даваме ваксината Ротатея или Ротарикс и аз на Алекс й ги бях давала.

За яйцата пак да кажа, че съм много лош художник и разните там цветенца са всъщтност изрязани мотиви от салфетка и само ги залепих с разбит белтък.
Иначе в абстрактното изкуство съм номер едно и клепах безразборно с боички и гъбичка Mr. Green
Рая по случай празника днес уважи пюрето от агнешко с царевица и зеленчуци, ама се притеснявам, че не хапва повече от 60-70гр. пюре, а и кашите не ги иска много и въобще не знам докога така ще се дърпа.

# 48
Много са ви хубави яйцата на всички.
Валка: много хубави са станали декупажните Wink
Пробвай Ориз и рожкови на Нестле, че е и без мляко и без глутен. И двете ми щерки много я харесват  нея. Зоя обичаше и една с маракуя и нещо си още на Хумана, тя и беше фаворитът!
Айде изчезваме, че обяд ще мине Joy

# 49
  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Бъдете здрави и щастливи и раздавайте любов!  easter easter

Да почерпя и за 7 мес. на Ади  -  да ми е жив и здрав. Еми и Ивилда, благодаря за поздравите  Hug

Бързо да оздравяват болничките сладурковци  Peace

Нищо не съм качвала в албума, защото яйцата ги боядисах бързайки да излизаме на разходка, а козунака от фурната  Mr. Green И на фона на вашите красоти не посмях да се излагам.
  Хайде приятен ден и разходки от мен  Heart Eyes

# 50
Цитат
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ

Честито на месечинките,да са  здрави и послушни бебчета   bouquet
Покахонтас, дано започнете да се подобрявате.
Ладида, дано на теб ти се размине.
Арлина и ние сме така - една седмица на градина- една седмица се лекуваме  Tired.....чак ме е яд че го пускам, но милото така се радва, все при децата, при децата, много му харесва да ходи.
Ние боядисахме 10 яйца, трябваше да са 15, но 5 дадоха фира докато ги варих. Мони много се забавлява докато ги боядисва, та повечето са със странен лилаво-кафяв цвят  hahaha .....не миряса докато не ги потопи във всички цветове....снимки -  после, ако не ме домързи  Mr. Green.
Козунакоправенето съм го отложила за вторник, че какини ще идват - да има кой да яде  Laughing.
Весел празник ви желая   bouquet.

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 14:03 от polly

# 51
Честито Воскресение Христово!!!
Да сте живи и здрави и много щастливи1

# 52
  • sofia
Христос Воскресе! Дано всички болни дечица бързо оздравяват!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 15:39 от kri6kami6ka

# 53
ЧЕСТИТО ВЪСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО
Да сте живи и здрави всички и много много щастливи Hug  easter easter easter
Аз направих козунак , снимах го и ще го кача след малко иначе яйцата правих със седефна боя и с обикновена нямах време за декорации от малкия немирник иначе какви ги бях намислила Grinning
Весел празник  Hug

# 54
Честито Възкресение, момичета!!!

Много здраве и любов в семействата ви  Hug
Бързо оздравяване на болните сладурчета

Весел празник и от мен

# 55
Христос Воскресе!
Много здраве и любов, мир и благоденствие!    easter

Ние сме добре. Още в четвъртък боядисахме яйцата с Митко, а малката спеше и нищо не видя. Митко беше много въодушевен, снощи ходихме и на църква с него. Днес имаше обиколка по роднините, а утре сме планували малко почивка.

Бързо оздравяване на болничките  Hug
Пазете се много, мен също все ме е страх да не се разболеят децата, такива лоши вируси има и много болнички. #Cussing out

# 56
Добро утроо Дами !!!
Вчера бе един много хубав ден, много добре си прекарахме. Цял ден бяхме навън, първо на кафе, после на вилата, после на РД на комшията. Абе всеки ден да е така  Laughing

Айде ще почерпя с кафенце .

Хубав ден  Hug !!!

# 57
  • София
Добро утро и от мен! И ние вчера спретнахме доста интензивна програма, в резултат Никола окапа още в 21.30 и спа допреди малко.

# 58
  • Бургас
Добро утро! Тази вечер изобщо не съм спала.  Tired
Сега четох последните публикации на s0nic да видя как тръгнаха при Никола нещата и като гледам Борис е със същите симптоми. Вчера сутринта се събуди с ужасна хрема и днес вече е мисия невъзможна да му обърша нослето. Почна и да се дави от сополите и кашлицата е налице. Апетит има иначе. Изяде 180 мл АМ, след което започна да кашля обаче и повърна здраво на фонтан.
Ще чакам сега да стане 10 часа и да звънна на педиатърката ни да видим кога ще може да му "сложи" една слушалка.  Sad

# 59
  • София
Дано не се окаже същото Hug Имай предвид само, че при Никола свиренето в дробовете се появи чак след няколко дни. В началото педиатърката каза, че гърдите му са чисти, а след 2 дни вече свиреше като гайда Tired Това, че има апетит си е окуражаващо. Пиши като се върнете от лекаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт