СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • София; Дружбето
Миша се давече от парченца до година и половина, пък ябълка и бисквити си гризеше без проблеми. До дете си е според мен тая работа.
Габи се научи да скача на бънджито и сега се кефи Mr. Green
Соник, да ти взема един като нашия лигавник ако искаш Simple Smile Тук по пазара има

# 316
Ла въпросното столче за стъпване го мъкнах от Лондонската Икеа, луда работа, че струваше само 2 паунда и реших, че не мога да не го купя Whistling Mr. Green
И аз имам такова, от Румънската Икеа ми го купи една приятелка.
Бе нали в София щяха да правят Икеа, кво стана?

Излизахме, то студ навън, намръзнахме се, Свил го бях опаковала като рапър-каскет и качулка.
Давах му да смуче ябълка, ми той я отръпна, та ми изкара акъла, набързо му се разровичках в устата.

# 317
Миша се давече от парченца до година и половина, пък ябълка и бисквити си гризеше без проблеми. До дете си е според мен тая работа.
И мойто така беше Mr. Green Мързеше го да дъвче, като го хранех диването, искаше само да лапа. Много се давеше от картофите на супите от Детската кухня.
Ла въпросното столче за стъпване го мъкнах от Лондонската Икеа, луда работа, че струваше само 2 паунда и реших, че не мога да не го купя Whistling Mr. Green
И аз имам такова, от Румънската Икеа ми го купи една приятелка.
Бе нали в София щяха да правят Икеа, кво стана?
Бойкотират ги сигурно БГ търговците, че доста фалити ще има с тези надценки, с които продават Wink

# 318
Глейте сега кво си харесах http://misto-bg.com/kidskit/kids-friendly-booster.htm. изумих се от цени  Money
Сайта много ми хареса, мерси...
Отдавна ги гледам тези столчета, много ми харесват.
Но се чудя, детето ако шава много няма ли да тръгне заедно със стола да пада   newsm78.
Че и едно в продавалника имаше....на съвсем прилична цена-40лв......но се продаде, въпреки че бях първа в обявата  Rolling Eyes.
Аз ето това заглеждам от едно известно време, че Мони от време на време се свлича от леглото  newsm78, не пада.....свлича се.

# 319
Поли: да ти е живо и здраво момченцето и много да ви радва! newsm51 smile3525 newsm51
Аз съм против тези прегради, по- добре е да свиква само да не пада от леглото, а не да разчита на преграда и само да се блъска и заклещва в нея на сън. Каката я научих направо без, пада няколко пъти на долното легно и свикна бързо . Wink
Иначе да се оплача пак, Зоята продължава цяла седмица да кашля като магаре, сега баща й отиде да я вземе от баба й и имала 39 градуса, завели я на УНГ, препорчал да махаме 3-тата сливица Sad Утре ще я водя при педи да видим какво ще каже тя. Tired Сега ги чакам да се върнат с баща й, а дребното заспа.

# 320
  • София
Накупувах пюрета и каши..Атракция, не съм питала за скорбялата, че мацката, която знае я нямаше...
Сега се чудя, рожкови или просо. С Кати чисто просо не бях намерила и много късно го въведох с каша от 5 зърна на Фризокрем май...Сега Хип  предлагат чисто просо...досега четох, излиза, че е много полезно, ама и рожковите и те много полезни...та явно ще ги вкарам  и двете и ще редувам...
polly Кати докато спеше сама /някъде от 1,6 г до към 2,6г/ на леглото само веднъж е паднала...незнам дали си заслужава такова приспособление... newsm78 Една позната купи от Продавалника, значително по-евтино беше...
arllina то махането на третата е най-лесно...По-добре консултация с няколко лекари...След двумесечната хрема на Кати септември месец...УНГ то и на нас ни препоръча махане...Водих я на хомеопат и нещата се оправиха засега...Но тя не вдигаше Т, а си подкашляше и си похъркваше през нощта...
polly ЧРД на баткото...много здрав и послушен!

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 18:57 от EmiR

# 321
Поли, да ти е жив и здрав малкия Батко  Hug!

Ние сега се прибрахме от вилата, намаляха сополите, няма Т. Дано да се оправим  Praynig

Бебешондел, поръчваш ли от този сайт. Има хубави и евтинки нещица.
Арлина, дано да се разминете с ваденето, не е приятно. Но ако често боледува, май е по-добре. Знам за брат ми казваха да я вадят, щото все бе болен, но не са.

Аз мисля утре да дам рожковите, а просо не съм намирала.

# 322
  • София
ivilda на ХИП чисто просо...ако искаш, мога да купя и пратя..

# 323
Лора си умира за Рожковите на Нестле, на друго с такъв ентусиазъм не си отваря устата Mr. Green
Уф,ще видим утре педи какво ще каже. Ако се махне и после спрат тези непрестанни ангини съм съгласна. Иначе нямало гной сега, само червено било гърлото Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 19:36 от arllina

# 324
ivilda на ХИП чисто просо...ако искаш, мога да купя и пратя..
За сега ще се въздържа, че имам 7 в момента  ooooh!, докъде ги изяде  Whistling. После може да се възползвам, ако още важи предложението.

# 325
  • София
ivilda безросчно е Wink...Хубавото е че е просото е без глутен...Аз мисля, по-късно да го въведа и затова...се кефя, че намерих просо...

# 326
Поли, да ти е жив и здрав малкия Батко  Hug!

Ние сега се прибрахме от вилата, намаляха сополите, няма Т. Дано да се оправим  Praynig

Бебешондел, поръчваш ли от този сайт. Има хубави и евтинки нещица.
Арлина, дано да се разминете с ваденето, не е приятно. Но ако често боледува, май е по-добре. Знам за брат ми казваха да я вадят, щото все бе болен, но не са.

Аз мисля утре да дам рожковите, а просо не съм намирала.

Днес получих една поръчка от там, и сега чакам още една. Принципно пускам поръчки, но накупих вече всичко за лятото  Rolling Eyes

# 327
  • sofia
Ау, току що видях прогнозата за времето през следващата седмица...Дъжд, дъжд и още....И хладничко...Ужас!!!А Петко вчера и днес е един крив...Ако не мога да го друсам по улиците, та да кротува, направо ще се гръмна...И сега нададе страшен рев от неговата стая...Ох, пак ще е в ръцете ми...

# 328
Поли, да ти е живо и здраво детенце   bouquet

Писах ли,че много мразим някой да ми пипа бебето по ръцете и да му ги целува, еййй, излудявам. Как да обясниш,че то си ги лапа непрекъснато...Вчера моя приятелка му хвана ръчичките,че като го зацелува по пръстите  Close

# 329
  • София
Atrakcia на няколко пъти ми се случи...казах и демонстративно избърсах ръцете с мокра кърпичка...Май не стана приятно, но това е положението...

Общи условия

Активация на акаунт