СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз току що пържих филийки, по описания начин но без брашно...другият път ще ги пробвам с брашно  Grinning...
Атракция и на мен ми хареса столчето...иначе като забременях купихме на Кати ей http://misto-bg.com/kidskit/toilet-trainer.htm  такова нещо и съм много доволна....

# 301
  • Варна
Atrakcia, Виж това столче и то се сгъва и е на цена 20$.... ooooh!

http://www.walmart.com/ip/Summer-Infant-Deluxe-Folding-Booster-Seat-Pink/8465714

Обаче е в САЩ, където всичко е в пъти по-евтино....как ме хваща яд на нашите търгаши тука.... #Cussing out

# 302
  • София
*Elesta* и изглежда по-добре и доста по практично ...
И мен много е е яд...

# 303
  • Варна

И още нещо открих, тази т.н. завивка за кошницата за кола...95лв, http://shop.misto-bg.com/product_reviews_info.php/products_id/42/reviews_id/2 а аз я  поръчах от САЩ за 15$...
http://www.walmart.com/ip/Summer-Infant-CozyUp-Carrier-Cover-Pink/12572807
Ето такава е моята...Еми това на какво прилича, кажете... ooooh!
Колко пъти е надценката, какви са тия разходи по транспорта? Заслужават да ги бойкотираме и никой нищо да не купува от тук... Crossing Arms Crossing Arms
Айде, отивам да чистя аз...
Лек ден!

# 304
  • София
Добро утро и от мен! И аз не се наспах особено - снощи бяхме на гости и откарахме до 2 часа, а дребният се разбуча в 7 Tired Научил се е да крещи и го прави постоянно...

Тия пържени филийки звучат много добре, ще взема да се пробвам и аз Party

Търся си ей такъв лигавник или подобен, ама в бебешките магазини около нас не успях да открия, а 30-те лв за този ми идват малко прекалено Crazy Споделете, ако сте виждали някъде из София.

# 305
  • sofia
Ходихме по семейно му на кафенце. Брр, студено е. Има гаден вятър, дано по-късно се стопли, че да водим Попо на люлките. Много идейни работи има из тези сайтове. Аз нали се бях спряла на един дървен стол на Хаук, но една приятелка с по- голям син рече-" сакън, не купувай, нашият не ни трябва вече!", та се уредихме с доста хубава мебел. Е, не е такъв, за какъвто съм мечтала, но е доста стабилен и комфортен. Дървения мога да взема по-натам, като поотрасне.

# 306
  • София
Добър ден и от нас!
Ана Мария е по-добре, само сополите не искат да се махат, но продължаваме с капки и бейби вак. Пожелавам бързо оздравяване на всички други дечица!  Praynig
Търся си ей такъв лигавник или подобен, ама в бебешките магазини около нас не успях да открия, а 30-те лв за този ми идват малко прекалено Crazy Споделете, ако сте виждали някъде из София.
Аз бях виждала нещо подобно във Вис Виталис, лигавник с ръкави, който се облича като "обратна жилетка", не знам как да го обяснявам  Crazy облича се отпред и са закопчава отзад. Не изглеждаше толкова фиешън, но беше около 10-15 лв  Peace
Ние сега мислим да излизаме с малката, докато има слънце, за да покажем на майка ми "забележителностите" на София  Laughing Вчера бяхме в Южния Парк, където срещнахме с половината ми колежки от офиса  Crazy Да се бяхме организирали, пак нямаше да бъдем всичките там  Laughing
Приятен ден от нас!

# 307
Лелеее, като ви чета колко рано ви стават бебоците, голям късмет имам аз с моите послапливи деца. Преди 10:00 много рядко има някой станал Rolling Eyes
Ладида: що така бе? Давай ми на мен билета, веднага отлитам ей Mr. Green Нали ме знаеш, само Лондон ми дай на мен. За първи път ли ще да ви е? ще останеш очарована от този град, ще видиш. Настройвай се, че не остана Hug Колко време ще стоите? Да ти кажа от сега, че няма да можеш да видиш всичко. Аз само 4 пъти съм ходила и още толкова много неща не съм видяла....но има време. Последният път нали бях в 7-мия, та не си давах много зор и се отдадох на шопинг предимно, че беше страшна жега и ми беше добре на хладно по магазините. Имам много близка приятелка там, с която мога да ви свържа да ви насочи за това-онова и да ви бъде полезна с каквото може, та ако решиш ми пиши Mr. Green Иначе искам едно списание, ще ти пиша на лични Hug
Такова гърне със стълбичката и аз взех на Зоята, но повечко пари беше,сега гледам е на промоция. То стои в тоалетната до нейната стая, та си се обслужва сама там. Иначе долу като пишка се качва на степенка пред тоалетната, от тези столчета за повдигане, за мивките например, да си мие ръцете, многофункционално се оказва Joy Та въпросното столче за стъпване го мъкнах от Лондонската Икеа, луда работа, че струваше само 2 паунда и реших, че не мога да не го купя Whistling Mr. Green
Иначе бойкот тук отдавна съм им обявила аз на нашите търговци и каквото мога си поръчвам от нета извън БГ.

# 308
  • София
s0nic на Кати бях купувала лигавник с дълъг ръкав, така както pocahontas80 го е описала...беше 2 3 лева...още ги пазя, и за Ангел ще станат. Но ще проверя в това магазинче дали ги предлагат...ако пък се видим тая седмица, може заедно да отидем до магазинчето...Иначе в Джъмбо има голям избор на лигавници...не ми се вярва там да няма...при това на доста по-прилична цена...

# 309
  • София
Ми аз точно в Джъмбо най-подробно гледах, защото Цвета ми беше казала, че Габи има такъв лигавник оттам, ама въобще не открих... Взех му един друг, който става за момента, ама като започне голямото мазане едва ли ще е достатъчен Crazy

# 310
Лигавници мисля да взимам такъв или такъв. И двата ми излизат около 6-7 лв. От Бг кожудерите не купувам вече.. Whistling

# 311
  • sofia
Мда и ние имаме 2 лигавника от тези, за които ЕмиР е писала. Има ги в бебешките магазинчета. Мисля, 3 лв. бяха. Трябва да купя още няколко. Днес Петко за сефте яде нещо сурово /парчето ябълка, което смука, не се брои/. Намачках му с вилица банан. Беше му странно. Чували ли сте теорията, че на 6 месеца, бебето трябва да започне да се приучава да яде храна на парченца, а не пасирана. Идеята е, че колкото по-късно стане, толкова по-голяма е вероятноста да се дави с храната. Какво мислите по въпроса?

# 312
  • София
 kri6kami6ka еми незнам...май си е до дете...Кати рано почна да яде по едри неща... намачкан банан, не гладко пасирани манджи дето аз съм правила. После почна да се мръщи на яденето и аз реших пак да пасирам гладко...прояде. Така беше 2 3 месеца. После си продължихме по старата схема - само намачквах, без да пасирам. Но аз нея 8 месец вече й готвех и не пасирах толкова гладко. На 1,6г  сутрешната закуска й беше филия с нещо...защото отказа попарата и кашите..За Ангел незнам, проявява голям интерес към храната, отваря си устата като ме види с лъжицата, но спира на 60 70 грам засега....Бебоците много добре си дъвчат с венците, това че нямат зъби не им пречи...А за давенето...нямам наблюдения..Но определено си мисля, че пасираната храна трябва да е до около годинката, дори по-рано...за да може да се развиват дъвкателните способности...

# 313
  • sofia
На мен, а сигурно не само, задавянето ми е кошмар. Чела съм за първата помощ, но, дано не става...На моя приятелка в детството, така почина малкото братче. Майка и за секунди го изпуснала...Кошмар...

# 314
  • София
Еееее стига бее....не си мисли, такива страхотии...

Общи условия

Активация на акаунт