СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • Габрово
Не ми се пише хич, ама не мога да не отразя красотите на криската- направо е трепач букета, а и тортата е сполучлива много. Букета с инструментите за карвинг го прави, нали?
шами, малката е направо принцеска с тези дрешки Heart Eyes

За хрема аз коризалия няколко пъти съм давала, но предимно на каката и ефект никакъв не съм видяла и то при условие, че я почвам още в началото като усетя, че се разсополява.
Забелязала съм, че с капки и без капки хремите им не минават за по-малко от седмица и напоследък направо си ги държа така без да капя нищо и само дърпам сополите с бейбивака и то сополите си минават сами.

# 286
  • София
ivilda хмм, а не е ли виновна свекърва ти, че го е държала на пода...
shammi много хубава неверница си имате...
Глинбет добре дошла...дано модераторка wish Wink се включи..

# 287
  • Варна
Ауу, Шами, каква кукла- цяла принцеса! Flutter

# 288
Честито Кръщене на Райна   bouquet

kriskata, пак си правила красоти  Crazy.

Туй ме побърка тая нощ...... дремах седнала, а той в ръцете ми  Tired
Уф, Ладида  и ние я карахме така  ooooh!.В 8 сутринта благополучно заспа дълбоко, та и аз с нея ...поспахме до обяд  Embarassed.

# 289
Криската какви са тези красоти бре? Това да ти е жал да го ядеш Laughing
Ох това лошо време днес направо ме побърка на два пъти го обличам за на вън и тъкмо тръгнем и завали Close и това моето подивя вътре от чудо днес го сложих в проходилката и той дори походи малко с нея около 20мин. и после такъв сън му удари милото така се беше изморило Hug.
Мамчета вие давате ли киселчета на вашите бебоци? Аз от няколко дни му давам но намерих едни дето се слага малко захар и за това не смея да му давам по повече , кажете някоя марка която не се подслажда със захар Wink
Лека вечер от нас Hug

# 290
  • Бургас
тук... натъпках се с лазаня...язък, че толкоз време бях на варени броколи.  Tired
Бобсъна е определено по-добре, но и не напълно здрав. Пие си Суметролима от вторника и докато тръгнем (arllina, 14ти летим, сряда  Hug ако имаш някакви поръчки ми пиши на лични, на драго сърце ще нося  Heart Eyes) ще трябва да се дава. Пак кашля, но не толкова колкото миналата седмица. Отделя храчки вече и затова понякога повръща милия.  Sad Силно се надявам до понеделник вече да е здрав като пушка, че да не се притеснявам докато ни няма.  Blush

Криската какви са тези красоти бре? Това да ти е жал да го ядеш Laughing
а у мен тези красоти предизвикаха слюнеотделяне. Мммм, криската, добре, че не съм наблизо- нямаше да можеш да ги опазиш до празненството, определено.  Blush

Честито Кръщене на Райна!  Heart Eyes

За хремата да кажа, че съм на абсолютно същото мнение като valkata78! Каквото и да давам разсополиви ли ми се Краска, минимум седмица си откарва така.  Tired

# 291
Здравейте, момичета Simple Smile

Благодаря ви за съпричастността.  Hug То е ясно, че аз съм си виновна за цялата тази работа от онзи ден. Просто като се сетя, чудя се на себе си къде ми е бил акълът.  ooooh!

ЕмиР, да, в детската консултация на 22 п-ка стана цялата тази работа. Ти там ли ходиш също? При кого водиш дечицата и доволна ли си?(може и на лични) За другия път сериозно си мисля да си нося някаква джаджа и да си заключа количката.  #Cussing out

Шами, много е готина бебешочката, като кукличка е с тази рокля.  Hug

Атракция, и моето човече много начесто е започнало да яде през нощта. Миналата нощ яде 3 пъти, а през деня пак си иска през 2,5-3 часа. Като скачени съдове сме.

Някоя от вас купувала ли е бънджи гащи за бебоци - тези, които се закачат на касата на вратата? На нашия човек много му се скача от наколко дни и се чудя дали да не му купим такива.

Добре дошли на новите мами.  Hug

Болните бебоци бързо да оздравяват.  Hug

# 292
  • София
За другия път сериозно си мисля да си нося някаква джаджа и да си заключа количката.  #Cussing out
Не можеш ли да влизаш с количката в кабинета? Аз никога не я оставям навън, точното защото се притеснявам някой да не я отмъкне, пък и като си е с мен ми е значително по-удобно.

# 293

Хайде, девойки, на крак  Laughing
От 5ч си играем с шишето, пощръклях  Crazy

Шами, честито християнче   bouquet

# 294
  • sofia
Добрютро! Атракция, мерси за кафето и кроасанчето! Нещо ме мъързии да пиша. Честито на днешните месечинки! Криската, бравус!!!

# 295
  • София
Добро утро...
Атракция мерси за закуската...
Ние пък сме от 6,40 будни...аз уж се правих на заспала 20 минути, обаче младежа почна много да вика и се изнесохме в хола, да не събудим Кати...
Кати цяла нощ сънува някакви паяци  newsm78. Събужда се с вик и вика...паяяка, пааяка..че дори се и разревава. Незнам, ако спеше сама в другата стая, каква истерия щеше да е  newsm78
А и на мен ми се ще вече да ги преместя, но май няма да е скоро  newsm78 Нощеска Ангел цока 2 пъти, Кати 5 пъти видя паяк, а аз хич не съм се наспала...
Честити днешни месечинки!

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 08:20 от EmiR

# 296
  • София; Дружбето
Дутру. Дребния пак реши, че 7 е прекрасно време да ни събуди всички Crazy
Рефреш, аз го слагам в бънджи за по 10-на минути. Много се кефи и пробва да скача. То е като кенгуру, широко и едвам докосва пода.
Дано днес поне до обяд е хубаво времето, че да се поразходим.
Ладида, аз пак съм чела по диагонал. За къде летите?

# 297
Глейте сега кво си харесах http://misto-bg.com/kidskit/kids-friendly-booster.htm. изумих се от цени  Money

# 298
  • Бургас
Atrakcia, стола е много идеен.  Peace

Мой Боб и той ме вдигна в 5 и 30. Обаче му се наложи пак да дремне, след като го нахраних, защото на майка му й се спеше по това време, колкото и да е странно.  Mr. Green
tsveta , Лондон е дестинацията. От ноември се гласим, ше каже човек, че в Космоса излитаме.  Tired Повече такива планировки няма да правя, твърдо съм решила. Летището ни е под носа, изгодни оферти винаги излизат, та имаме ли налични средства ще се мятаме, докато ни държи емоцията. Сега след 5 месеца сякаш ме е пуснала... Tired

Да споделя една току що изпитана рецепта за пържени филийки на една наша мама, която обаче никак не се явява тук (уникална вкусотия, едвам се спрях на втората  Embarassed ) :

Горгонести пържени филийки   Mr. Green

4-5 яйца
1 кафяна чаша кисело мляко, в която е разтворена 1/2 лъжичка сода
лъжичка сол и лъжичка захар
брашно, колкото поеме, за да стане с гъстотата на кексово тесто.
Всичко се разбива много добре, да стане гладка смес, без топчици и шупли.
Топиш, пържиш и нагъваш.
Да ви е сладко  jumpuu

# 299
Добро утро!
Атракция, мерси за кафето и кроасанчето . Имам нужда.

Ние тази нощ не спахме. Много сополи има, а не дава да му ги тегля. Имаше и Т към 3ч та му давах панадол. Сега няма, но сополите ... Този път и не яде цяла нощ.
Офф дано се разминем само с това.
Ще тичам до аптеката за вит. Ц и физ. разтвор.

Честито на месечинките !

Шами, много е сладка малката. Пупу, да ти е жива и здрава!

Хубавото днес е че сме канени на печено агънце, ма ще бъде за малко.
Хубав ден!

ПП. Ладида да бе почерпила по една ... Hug Аз обожавам пържени филийки, и само с яйце да е, ама не пържа, че ... всичко ми се лепи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт