СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета,

Не съм писала тези дни, че ми беше нещо криво.
В четвъртък бяхме на консултация и от коша за багаж на количката ми откраднаха един плик с портмонето. Та с него заминаха личната ми карта, шофьорката книжка, банкова карта и разни важни бележки.  Rolling Eyes Айде, парите ги прежалих, но търчането за нови документи и чакането по опашките направо ме ужасява и без шофьорската книжка съм за никъде...  ooooh!
Не мога да ги разбера тия хора - да крадат от детска количка и такъв грях да си слагат.
Другия път като отидем на консултация не знам и аз какво да очаквам... докато сме вътре някой направо може да си тръгне с цялата количка.   #Cussing out

Иначе, замериха бебчо - станал е 8800 гр и 70 см.  Heart Eyes Хемоглобинът му е 120 и си отдъхнах.

Не бях чела темата тези дни, та сега набързо прегледах отгоре-отгоре за какво си говорите, ама с моя кърмачески мозък не запомних много.
Впечатлих се от тортата на Криската и от ентусиазма ви да правите такива красоти. Аз обичам да готвя, ама да си призная - торта, дори и някаква най-проста до сега не съм правила, а иначе да ям торти(е, и не само торти) много обичам.  Embarassed

Много интересна информация обменяте за пюретата, ама ние сме още много назад и не мога да се включа. Аз до сега съм въвела само картоф и от днес - тиква. Картофът не му харесва много, от любезност склоняваше да отвори уста и после най-любезно го изплюваше. Simple Smile Днес с тиквата сякаш успя да хапне повечко - може и да са се събрали две лъжички.  Simple Smile

Ами това е от мен. Аз преспах към 2 часа, събудих се, четох, писах и сега пак ще лягам. Лека нощ или добро утро на ранобудните. Simple Smile

# 271
  • Варна
Ха добро утро, днес от мен кафето...

Рефреш, съжалявам за лошите преживявания, всякакви хора има...Но, аз никога не си оставям портомоне или друго ценно в количката без надзор, също и количката - имам две приятелки с откраднати колички вече...да им изсъхнат ръцете на такива крадци( и на всички останали,де) #2gunfire

# 272
  • София
Добро утро мацки!
*Elesta* мерси за кафето..
Днес малкия ми отпусна 1 час повече спане...събуди се в 7,20ч  Grinning
refresh много неприятно...но ако обявиш в полицията  кражбата, май ти дават нещо временно за шофьорската книжка говоря...Ти в коя поликлиника ходиш - 22 ли?
Мен са ми крали от количката един голям великденски заек, просто за секунди са го дръпнали, аз избирах от една сергия плодове...Количката беше в седнало положение...а заека тъкмо го бях купила от Бонжур и много ми харесваше...ама ей на...разни хора...
Честита масечинка на днешните бебоци..
.Ладида, скоро не е писала...оздравя ли Боб?

# 273
Добро утро !
Ние се разболяваме, хърка му нослето и покашля. Връщах се назад в темата и гледам препоръчвате Коризалия. Нея ли да взема или калциев глюконат ?  Имам и ампули Вит Ц , с него какво се правеше ? ОФф непомня вие какво правехте ?
Сега му пръснах физ. разтвор. Дано да не се влоши.

# 274
  • София
ivilda спомням си, че Атракция беше писала за коризалията стрита и през час. Вит. Ц може и в нослето, макар че напоследък  го отричат...Иначе 1 малка ампулка на ден като прием през устата. Виж постовете на Малта, тя беше писала добри напъствия...Осцилокоцинума също го дават пров хрема и за укрепване на имунната система...Ама си мисля, че нищо му няма на детето... newsm78 Покашлянето да не е от лигите...Нослето почва да похърква и при по сух въздух...ако сте пускали парното...ние тука последните 3 4 дни си пускаме парното през нощта...че хладно. Стискам палци да е фалшив сигнал...За калциевия глюконат информацията е много противоречива...защото това е наситено количество калции като прием е много за бебе, но пък щом педиатрите го изписват явно не е толкова фатална. А като чета доста мами са доволни от него...
Криската аз снощи гледах творението ти...да не си си объркала професията ти...май много ти се отдава...а и преди това видях един букет от плодове...страхотно изглежда...  bouquet

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 08:34 от EmiR

# 275
Ивида,давай коризалия, до 8 табл дневно
2*1/2 амп вит Ц, от детските - за пиене, аз в носа не слагам
Калциев глюконат съм му давала,когато е пресипнал, иначе за кашлицата 4*10 капки Синекод
В нослето слагам и Низита, промивам с Тонимер/Риномер
Дай и осцилококцинум, какти е писала Емир. Довечера може да дадеш още 1 туба-доза. Да минава Peace
Док' ми беше казал,че може 3*1 инфлуцид за тяхната възраст.
Криска, браво  Peace
Рефреш,гадно  Hug

Туй ме побърка тая ннощ-от 10ч почна мрънкане,давам му да суче-не ще легнал,взема го, наяде се,заспи,сложа ги-рев, та в крайна сметка почти цяла нощ дремах седнала, а той в ръцете ми  Tired

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 08:43 от Atrakcia

# 276
Атракция, Емир, Благодаря ви  Hug !!!
Поръчах да вземат Коризалия.
Ще си запиша и другите неща, да си ги имам, А не сега да се чудя и шашкам повече.
Ми може и да не е фалшива тревога, той е по цял ден е на земята, ние парното го непалим сега.Не иска дасе в кошарката откак свалих нивото. Снощи като излизахме, свеки го е държала все на земята, на по едни панталонки. Та ... дано да не е сериозно ...
И времето е едно лъжовно сега ...

# 277
  • София
ivilda тогава да минава леко... Hug а за времето си много права...Педи неможе ли да дойде да го прегледа?
Сутрин като излизаме хладно, по обяд е такава жега, че направо си е за къс ръкав...

# 278
Добро утро ,
брей от кога не съм писала ,почетох от тук от там.

Криска,страхотна торта ,събра ми очите.
За обрива и аз си мисля ,че по гърдичките ще е алергия, ама знам ли newsm78.
Пюрета купувам Бебевита,Сънвал и Овко ,последните най ги харесва .

Арлина ,ти ли прави детоксикацията на Михайлов и кърмеше ,че съм се зачела за нея?

Марти ме побърква -от както опита заешко пюре ,отказва всичко останало  ooooh!,нито каша,нито плодово,нито зеленчуково,попарата не ще да я погледне.Много му хареса месцето.Незнам с какво друго да го храня туй дете,само на цица виси.

Сега ще ги водя на лекар ,кашлят от една седмица ,пият АБ и никакъв ефект,дано не направят някоя пневмония,сигурно ще ги снимат днес.

# 279
Дубрютру!

ivilda, дано е фалшива тревога и скоро нищо да му няма на бебчо Praynig

Благодаря за милите думи за творението ми. Не стана като професионалните торти, но дано само аз виждам всичките недостатъци!

Относно букетчетата, вижте какво спретнах за майката на рожденика: http://picasaweb.google.com/kidamianova/Kulinarni#5458391210624102658

Приятен ден! Аз отивам да приготвям семейството за рождения ден  ooooh! Се едно на поход тръгваме  Mr. Green

# 280
Относно букетчетата, вижте какво спретнах за майката на рожденика: http://picasaweb.google.com/kidamianova/Kulinarni#5458391210624102658

Аз снощи го видях и се чудих как си го направила  newsm78 много е готино  Hug. Ти да не си карала нещо курсове или .. де да знам. Много професионални неща твориш !

Излизат сополи, не кашля много. Малко се ядосах, мъжо ме обвини мен, че съм го разболяла.... и ми стана едно гадно ...

# 281
Момичета добро утро. Аз вчера се зарадвах че акото ни е вече жълто ама... почна да ака по 4-5 пъти ма ден а по принцип са 1-2 това дали не е от АМ от 4 дни въвеждам Фризо 2 да не би да не и понася а и сно6ти се изприщи по дупето изведнъж се засече много - как мислите?

# 282
Здравейте,
може ли и аз при вас да се включа, позакъсняла? Simple Smile

Моето момиченце се казва Мартина и е родена на 01.10 (термин 22.09)* допълвам за протокола - от София сме, Марти се роди   3,400 и 53см.
Когато имам време ще прегледам и  по-предните страници на темата и ще ви чета.

Хубав ден на всички   bouquet

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 11:02 от Глинбет

# 283
Добре дошли на новите мами Hug Hug
Криската: страхотни са и торатата и букетчето smile3501

Арлина ,ти ли прави детоксикацията на Михайлов и кърмеше ,че съм се зачела за нея?

Мдам,  няма проблеми за кърмачки, даже се регулира лактацията, но трябва задължително да приемаш сутрин английската сол, че да отиват токсините в червата, а не в кърмата Wink Ако има нещо друго питай Hug

ivilda : от адреналиновите капки също можеш да слагаш, но с рецепта ги взимам аз. Няма да е лошо педи да го погледне, че е мъничък и да не слезе  към гърдичките. Бързо да се оправи  милото Hug
Ладида: май тази седмица тръгват newsm78 Да влиза да казва кога и да каже как е Бобо Crossing Arms
Рефреш: нищо ценно не държа в количката,  и не я оставям без надзор никога. Страх ме е от кражба на самата количка също. Съжалявам за кражбата, много неприятно Hug

# 284
Ха добрютро  и от мен. Ето ни нас на кръщенето тук все още е неверница :

Това спешъли за находката )))

Общи условия

Активация на акаунт