Не съм писала тези дни, че ми беше нещо криво.
В четвъртък бяхме на консултация и от коша за багаж на количката ми откраднаха един плик с портмонето. Та с него заминаха личната ми карта, шофьорката книжка, банкова карта и разни важни бележки.

Не мога да ги разбера тия хора - да крадат от детска количка и такъв грях да си слагат.
Другия път като отидем на консултация не знам и аз какво да очаквам... докато сме вътре някой направо може да си тръгне с цялата количка.

Иначе, замериха бебчо - станал е 8800 гр и 70 см.
Хемоглобинът му е 120 и си отдъхнах. Не бях чела темата тези дни, та сега набързо прегледах отгоре-отгоре за какво си говорите, ама с моя кърмачески мозък не запомних много.
Впечатлих се от тортата на Криската и от ентусиазма ви да правите такива красоти. Аз обичам да готвя, ама да си призная - торта, дори и някаква най-проста до сега не съм правила, а иначе да ям торти(е, и не само торти) много обичам.
Много интересна информация обменяте за пюретата, ама ние сме още много назад и не мога да се включа. Аз до сега съм въвела само картоф и от днес - тиква. Картофът не му харесва много, от любезност склоняваше да отвори уста и после най-любезно го изплюваше.
Днес с тиквата сякаш успя да хапне повечко - може и да са се събрали две лъжички. 
Ами това е от мен. Аз преспах към 2 часа, събудих се, четох, писах и сега пак ще лягам. Лека нощ или добро утро на ранобудните.

Покашлянето да не е от лигите...Нослето почва да похърква и при по сух въздух...ако сте пускали парното...ние тука последните 3 4 дни си пускаме парното през нощта...че хладно. Стискам палци да е фалшив сигнал...За калциевия глюконат информацията е много противоречива...защото това е наситено количество калции като прием е много за бебе, но пък щом педиатрите го изписват явно не е толкова фатална. А като чета доста мами са доволни от него...

Ако има нещо друго питай