СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Абе и на мен не ми се вярва, ама нали ме друса параноята с тия обриви, та реших да питам Crazy

# 256
Здравейте мами ох от тия разходки и аз съм гроги направо Crazy с умиление си спомням миналата година когато бях бременна и се разхождах пак така дълго с разликата че като се прибера в къщи лягам и му удрям един сън , а сега бебешокът се е наспал и гледай какво става  Grinning
Соник относно пъпчиците и рафа преди имаше такива педка каза че не е от храната ами вероятно от мокрите кърпи ако му бършеш лицето с тях или от претопляне пак е възможно  и ми изписа адвантан с едно мазане изчезнаха всичките, а от храна се появява само по гърдите и корема така ми каза също.
Аз вече му давах на моя бебешок каша с глутен и добре я понесе , а относно подправките аз си му правя домашно пюре и слагам вътре микс за супа по-малко и в него има целина , магданоз на много ситни парченца и го смесвам с картофче или  ориз и става много вкусно  chef
Да се похваля вчера и онзи ден се виждах с Миринда и си поговорихме тя беше с Невена и малчо разхождахме се  и така!
Лека вечер от мен!!! Hug

# 257
Атракция имам  картоф с карфиол на ХИп...ама не пише, че е без скорбяла...
Точно така пише в сайта, но не се зарежда сега,че да ти покажа.

Соник, Свиле се обрина около устата, ситни червени пъпчици, без връх.

# 258
Мацки, я кажете какъв е обривът при реакция от храна? На Никола му избиха няколко пъпчици по клепачите - червенички са и с нещо като течност вътре. Дали може да е от оризовата каша, днес му е 4-ти ден, яде по 20 мл...
И друг път са му излизали такива пъпчици, но само по една-две...
s0nic по гърдичките...ситни червени, като герданче - от едното раменце до другото, но без течност... newsm78 Невярвам да е ракция към храна, чак 4я ден.
МОже да не ти се вярва, но реакция към храна на АЛЕРГИЧНИ деца се проявява до 10тия ден! Пъпки от алергична реакция са точно с воден връх  Peace

Информацията е Папа бебе отдавна не е актуална.

# 259
  • София
Информацията е Папа бебе отдавна не е актуална.
Мда, и аз това гледах преди малко, сайтът май не е обновяван още откакто бях бременна. Снимките на някои от кашите са със съвсем различни опаковки, да не говорим, че част от асортиментът липсва newsm78

# 260
  • София
BebEshOnDeL вярва ми се...ама нали го коментирахме, че това се отнася за деца предразположени към алергия... Peace
С типична алергична реакция към храна съм се сблъсквала...Кати се изпъпчи от рибата, но не е алергична и няма проблеми с кожата. Обривите бяха такива, каквито ги описах. След два месеца пак предложих и обриви нямаше....Не говоря, за реакция към храна, която провокира алергия с цялата тежест и последствия на заболяването...
Атракция може да е някакво специално пюре...ей сега пак гледах, това което имам - ама пише без глутен, без сол, консерванти ит.н....Тия дни ще трябва да купувам пюрета и ще търся, да видя дали има такова...

# 261
Ха,зареди, Емир, виж тук пише

Много ми е страшно с това захранване. С Божидар не съм имала никакви проблеми, а сега му треперя на дребния и го наблюдавам под лупа.Пак има някакви ситни пъпчици по гърдичките като от претопляне, ама то може ли за всяка пъпка да тичам при док', а си се притеснявам  Confused

# 262
  • София
Atrakcia еми незнам....явно информацията се разминава...или принципно точно това пюре карфиол с картоф се води без скорбяла newsm78 Ама би трябвало и на етикета да е обозначено

# 263
Ми дават го принципно туй. Бе знам ли, аз щото бягам от картофа, но такъв без скорбяла на какво ли ще прилича, как ли да са  я извлекли  Thinking
Ровичкам из сайтовете, щото по магазините ми е трудно да чета етикети,вечно съм с 2-те деца, пък и някоя компетенция-продавачка ако ми се падне...

# 264
  • София
Еми аз ще питам, като ходя в тоя магазин...мацката е много в час и предлагат на много марки пюрета...все ми се струва, че изрично трябва да бъде обозначено, че е без скорбяла...ама сега видях, че съдържа варен ориз...та аз явно съм захранила и с ориз. За тиквичка с картоф знам, че има ориз, ама за карфиола незнаех...

# 265
Мацки айде да се похваля какво направих днес: http://picasaweb.google.com/kidamianova/Kulinarni#5458219134169484242

Специални благодарности на Атракция за рецептите   bouquet

# 266
криска браво бе .аауу изглежда супер

# 267
Уау Криската, каква торта  Hug !!! Аз никога не съм првила такъв вид. Трябва някой ден да се развъртя ...

Сега се прибрах от кръчма, изпих 3 сока и ми се обадиха че чакат за млякото, та .. се прибрах  Laughing
Ма то и без това ми се спи.

За алергиите - и аз много внимавам. И аз четох нвкъде че може и след 10-тина дни да се появи. Затова си записвам всеки ден какво яде. А за оризовата каша - ми тя не ли най-малко алергенна  newsm78.
За Папа Бебе - не са актуални въобще. Що не гледате тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.0;all, въпреки че незнам колко са актуални  newsm78

Ели66 , дано да е за дълго жълтото  Peace
Сима макс, със сигурност е голямо вълнението, да не говорим за таткото. Пожелавам ви да имате незабравими мигове, да наваксате пропуснатото  Hug
Покахонтасooooh!, много гадно, Айде бързо оправяне! Милата  Hug

Айде лека  newsm46  !!!

# 268
Криска добре си се развихрила  Hug С кое захарно покритие ги напражи този път? и от каде намери сива и черна боя?

# 269
Бях си поръчала 1кг. фондан от Англия, но се оказа много малко и с него правих слона и лъва и част от листата и цветята. За цялото покритие пак правих марципан "Варна". Всички цветове съм ги правила от основните - жълто, червено, синьо и зелено. Само че фондана е снежно бял, а марципана е жълтеникав и стават различни цветовете. Още другата седмица отивам до професионалния магазин да си къпя 5 кила моделираща маса  Joy и ще се скъсам от тренировки!
Не ми се получи точно първоначалния замисъл, но се надявам да не разочаровам рожденикът  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт