СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Привет и от мен. Абе гледам, че месните пюрета коментирате, та и аз да отправя един въпрос - в био месните на Хип има лук (уж само месно). Какво правим  newsm78 , а другите които съдържат копър, магданоз, целина??? Тези подправки трябва ли да съм ги въвела предварително  newsm78

# 241
Гледам в сайта на ХИП - какво ще рече това пюре Карфиол с картофи /без скорбяла/ Има ли го някой вкъщи, да ми прочете ккво пише на етикета?

И съвсем в друга насока - знаете ли на колко време се полага цитонамазка по ЗК? Аз ходих на профилактичен преглед 2-3 месец след раждането, само микробиология ми направиха и ми казаха,че цитото важала от бремеността и не се полагала.Чух,че са я направили по ЗК на 3години  ooooh!

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 15:43 от Atrakcia

# 242
 ooooh!
Как на три години?! Невъзможно!!!! Веднъж годишно беше и би трябвало все още да е така. Thinking
Съжалявам, за пюрето от карфиол с картофи не мога да помогна.
За подправките също. Мисля да ги въвеждам една по една с домашните пюрета, но още не съм започнала.

http://papa-bebe.com/piuretahippzel.html
ИНФО ЗА БЕБЕШКИТЕ ХРАНИ ПО МАРКИ

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 16:19 от malta

# 243
Мами да споделя радоста си - днес акито ни е жълто  newsm44 мн съм щастлива от два месеца сме с зелени акито сърцето ми беше свито постоянно   love001дано се оправяме вече че в повече ми идва

# 244
ще може ли да ви попитам,ако правите попара с какво я правите?
мляко или чай?
днес педкана ни каза да правим попара,но забравих да питам с какво да я правя

# 245
И аз тук гледам Peace

# 246
Здравейте Simple Smile

Нашият татко се прибира утре след 6-месечно отсъствие зад граница. Много се вълнувам! Днес цял ден разтребвам и освобождавам място за дрехите и обувките му, тъй като докато го нямаше окупирах всичко за моите и на Ния неща. Да ви призная, не е лесна работа и всяко шкафче ми се свиди  Joy

Нашата количка много се разскърца тези дни и я дадох на поправка, че е още в гаранция. Вместо нея, ни дадоха от магазина една оборотна, която хич не ми харесва, но пък ни е спасение в тези хубави слънчеви дни. Да се надяваме, че ще оправят нашата бързо.
Ние сме добре, малката не е капризна и си хапва добре пюренцата - вече си изяжда всичко от бурканчето, но още нямаме заместено кърмене. Освен зеленчуковите пюренца наобед, давам и оризова каша следобед.

В края на месеца ще си направим разходка с таткото и Ния до София, където учих и работих 7 години, преди да забременея. Там съм си уговорила срещи за всеки ден от престоя ни и пак няма да ми стигне времето да се видя с всичките си приятели, които страшно много ми липсват.

В общи линии съм много развълнувана от предстоящите месеци Simple Smile

Поздрави на всички!

# 247
ще може ли да ви попитам,ако правите попара с какво я правите?
мляко или чай?
днес педкана ни каза да правим попара,но забравих да питам с какво да я правя
На мен педката ми каза с шипков чай .

# 248
Добре де относно попарите  сухара / хляба /  няма ли глутен какво правим с него?
Извиняванм се ако звучи глупаво ама...  да съм наясно и тр ли преди това да се въведе глутен?

# 249
Аз първо ще въведа глутена с овесена каша и после ще давам попара.

# 250
А така по ми се връзва... Grinning

# 251
Здравейте!
Минахме и ние консултацията, крачетата са добре, изследванията и фонтанелата също.Наддала е 700 грама и 3см.В момента тежи 8400 и е 70см.
За месните пюрета на Бебивита съм взела и на Хип.Вчера започнах да въвеждам месото с Пуйка с броколи на Бебивита, няма сол, мляко и глутен.Пюрето е такава отврат SickИма ужасен вид и вкус!Досега съм давала само домашна храна, но сега ще купуваме няма как Laughing

# 252
  • София
Днеска бяхме на консултация +100 гр, което ми се вижда много малко и +5 см, което пък ми се вижда доста  newsm78, ще видим другия месец как ще е ..Педи каза да въвеждам месни пюрета...То реално повечето зеленчуци съм вкарала....За подправките, еми не съм ги вкарвала поотделно, в пюретата количествата са минимални...те дори немогат и да се определят като грамове...
Атракция имам  картоф с карфиол на ХИп...ама не пише, че е без скорбяла...
Попарата съм я правила в началото само с вода...не съм слагала чай-билка, ама предполагам, че шипката няма проблем...
sima_max наистина си е голямо вълнение....а на таткото кой знае какво му е...като види порасналото момиченце...
eli66 от тук, нататък само жълти акита...
Покахонтас  Hug

# 253
  • София
Мацки, я кажете какъв е обривът при реакция от храна? На Никола му избиха няколко пъпчици по клепачите - червенички са и с нещо като течност вътре. Дали може да е от оризовата каша, днес му е 4-ти ден, яде по 20 мл...
И друг път са му излизали такива пъпчици, но само по една-две...

# 254
  • София
s0nic по гърдичките...ситни червени, като герданче - от едното раменце до другото, но без течност... newsm78 Невярвам да е ракция към храна, чак 4я ден.

Общи условия

Активация на акаунт