Ивилда, понеже питаш, да кажа: нищо не стана с работата... Аз не че имах зор да я сменям, но пък очаквах и вярвах 100%, че на интервю ще ме поканят и от двете места. Да, ама не! Е, не е фатало, но ми е чудно...
Всъщност заспа в 17:00ч, но нали откриват "дъ молът" до нас и имаше фояверки, точно след като тя беше заспала и съответно я събудиха, та се наложи отново да пея всичко, което знам, за да я приспивам
И сега чета из нета, че и концерт на паркинга щяло да има
Любопитно ми е дали във Франция им дават да организират концерти в паркинга, когато той се намира в непосредствена близост до жилищни кооперации
Мога само да се надявам да приключват бързо
Извинявам се мрънкането. Дано поне да става за нещо този мол, че да можем да пазаруваме без да се налага да ходим с колата до Младост и да висим в вечните задръствания там 
Ще видим дали ще продължавам да отслабна или не...че положението е направо трагично...поне 10 кг трябва да свалям, а желателно е -20кг.
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/aneliya-na-toni29.494038
Иначе я заведохме до плажа да види морето. Стъпва с боси крачета по пясъка и се кефи, но на Журналист е много едър и явно й боцкаше. Аз си вземах изпита, но тази седмица пак трябва да ходя
а така ме мързи 
Иначе аз имам някакви каталози на Карфур...има що годе евтини неща.

Но по-нататък, с удоволствие