СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Честит Рожден Ден на Находката!   bouquet

Атракция, може по-скоро да отмине алергията. Виж при Катето, че за няколко месеца поотминаха нещата. И аз не мога да въведа морков и тиква още, че се обрива, но скоро се надявам, че и това ще стане.

Да се върна малко на моя въпрос за ябълките: става дума за 2 торби с ябълки и искам нещо да ги направя, ама не знам как да ги съхраня. Не става въпрос за ден-два, а за повече. Идеи?

Ами да взема да въведа като следващо спанака? То много вкусно стана пюренцето от спанак, чак ми се щеше да го изпапам. Но това може и да е деформация от диетата  Joy

Бибоче, давай снимки!

Ивилда, и ти си имаш шумпелче май  Joy И аз ще свалям на долното ниво днес, че тя от няколко дни се опитва да гледа от горната страна на преградата, но до сега не се беше изправяла толкова.

Ладида, Цвета, как са болничките? Оправят ли се вече? Айде стискам палци!

# 91
  • Испания и Стара Загора
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН,ЛИДКЕ!!!!
От сърце ти пожелавам любов,добри приятели ,пари и още много рождени дни!!!

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ!!!Да растат умни и щасливи деца!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 92
Да се върна малко на моя въпрос за ябълките: става дума за 2 торби с ябълки и искам нещо да ги направя, ама не знам как да ги съхраня. Не става въпрос за ден-два, а за повече. Идеи?
Белиш,вариш,пасираш и стерилизираш,после можеш да смесваш и с други плодове, каши...  Peace

# 93
  • София
Белиш,вариш,пасираш и стерилизираш,после можеш да смесваш и с други плодове, каши...  Peace
И аз така съм правила....дори до скоро ми се моткаха някакви пюрета от Кати...и като ги отворих си бяха оки...ама ги изхвърлих...но ти трябват бурканчета с винт...Кипвала съм ги по 10 минути...

# 94
  • София
Честито на празнуващите днес  bouquet
Ох навън е голяма гнус, ще трябва май да си стоим вкъщи днес Sad

# 95
ЧРД на Находката!!!  newsm59 smile3525

За Катето нямам думи, ние след един месец едва ли ще пълзим, за изправяне и дума да не става.  Laughing

Вън е особено гадорийско, а малката цяла нощ се събужда и не иска да заспива, зъб ли е, друго ли е, не знам.  #Crazy

Да се оправят мъниците и днес повече добри новини!

И да попитам, някой да е ходил на фотоепилация? Интересува ме боли ли, колко е трайно и доколко е безвредно? Уж съм решила за лятото да си улесня живота, но да чуя мнения първо.  Sunglasses

# 96
Здравейте девойки  bouquet

Не съм писала от няколко дни, ама то за писане ли е  ooooh!

Децата са ок., но дребен Боб ми е спрял тока не спира да мрънка това дете денем, нощем, денонощно е, с доста хора го срещнахме по празниците. Всеки вика много е сладък, много е готин, ама да го гледаме на картинка  Whistling.
С храненето сме до никъде, кашите категорично ги отказа, пюрета повече от 50 грама също категорично не иска. Трябва да дойде някакъв момент, в които да заместя поне едно хранене, а как  Thinking. Шише също не иска-чай, вода, всичко се дава с лъжичка и то сещайте се какви количества може да е. За месо все още не мисля, за жълтъци и белтъци и всякакви производни не мисля още изобщо.

Бибоче честито на малката красавица.
Криската без думи съм  Heart Eyes

Момичета с големите деца, бързо възстановяване на хлапетата. На мен утринта направо ми досвидя да пусна Коко на градина - ми да не вземе да довлече пак нещо, че аман от болести, тъкмо ги постабилизирах. Давах и цинабсин по 3-4 пъти дневно-за гъста гадна хрема е.

За бебоците- калциев глюконат, витам ц, помпата непрекъснато, много течности (както и да става това). За бебока ми казаха и енгистол по половин таблетка три път дневно-нещо като осцилококцинума е.

Друго засега няма. Видях много красиви яйца и дъхави козунаци, браво на мераклийките. Hug

Находката, честито мила   bouquet Да си жива и здрава и много обичана.

# 97
  • София
И да попитам, някой да е ходил на фотоепилация? Интересува ме боли ли, колко е трайно и доколко е безвредно? Уж съм решила за лятото да си улесня живота, но да чуя мнения първо.  Sunglasses
Аз ходех преди да забременея. Въобще не боли, нужни са около 10 процедури, аз започнах да виждам ефект чак след около 5. Прави се по една процедура на месец. Не знам колко е трайно, защото така и не завърших пълния курс заради бременността, ама вече съм си все едно не съм ходила въобще Rolling Eyes

# 98
  • Варна
Честит Рожден Ден на Находката! Много здраве и семейно щастие!

И тука вали, много е противно, не става за разходки, добре, че последните дни бяхме само навън...

Аз съм ходила на фотоепилации много, но никога на пълния курс, а пък сега ходя на лазерна епилация и съм по-доволна...И ходя един- два пъти преди лятото, ефекта ми трае до към 3-5 месеца, че и повече, само от една- две процедури...Много зависи от цвета на кожата и цвета на косъма...Аз съм с бяла кожа, тъмен косъм=перфектно за фото и лазерна, а на светлите косми почти не се повлиява.. Peace Не боли по принцип, но има едно боцкане, като щраква светлината, малко неприятно, но се трае...

# 99
Добро утро!

Честит рожден ден на Находката ! Бъди здрава и много обичана  newsm51

И аз като всички съм впечатлена от уменията на Катето на  kriskata .
Ива от няколко дни постоянно повтаря ба-ба-ба.....до безкрай. Понякога направо в екстаз изпада да го крещи размахвайки чорапа си като сватбарка. Като се умълчи знам, че крака й е в устата, а понякога и двата. Но преди това си събува чорапите - явно боси са й по-вкусни  Simple Smile  Абе...по цял ден си стои с боси крака. Направо не знам какво да я правя - жартиери ще й купувам явно.

# 100
Добър ден.
Криската малката е страхотна, ние сме от дебеланките и едва и скоро ще правим такива неща. Едва вчера направи опити за обръщане от гръб по корем, единият само беше успешен.
Чести рожден ден на Находка, да си жива и здрава и много обичана майка и съпруга.
И при нас времето днес е ужасно, бебка е много крива и направо ще полудея днес цял ден в къщи.

# 101
  • sofia
Ч. Р. Д. на Находището  bouquet!!! Малкото Кате пате, наистина е върха! Стефи и твоята девойка си я бива! hahahaПосмях се от сърце!!! И ние сме на това дередже. Петко си е харесал, обаче ТАТАТАТАТАТА и УА УА.  JoyСладурковци! И мен нещо времето не мъ кефи. Извеждахме дакела сутринта и бахър ми се видя. Ще си стоя в къщи и .....ще си гледам Биг Брадър онлайн.... EmbarassedМного ме е срам, но си се забавлявам с него...

# 102
Лидия, Честит рожден ден, бъди здрава, обичана и щастлива!
Христос Воскресе,(вече, с малко закъснение Mr. Green)Здраве и щастие за всички!!!
Ние бяхме на гости в майка 5 дена и там за съжаление нямах нет, поне си починах малко от компа.
Преди малко Ивайла изяде 150 грама тиква Shocked, а я мразеше, явно вкусовете и се менят Thinking
Отказахме се от кръщенето на 6ти май.Вместо това ще отидем в Бургас при сестра ми за празниците.Почвам да броя дните!

# 103
 newsm67 Находчице честито! Много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най - най!
Eто и снимки http://septemvri2009.snimka.bg/baby/sophi-na-bibo4e.439117.18106676

# 104
  • sofia
Сватя, ха добре дошла!!! bibo4e , малката Софи е страшен бонбон!!! Каква коса само има! Леле!!!

Общи условия

Активация на акаунт