Атракция, може по-скоро да отмине алергията. Виж при Катето, че за няколко месеца поотминаха нещата. И аз не мога да въведа морков и тиква още, че се обрива, но скоро се надявам, че и това ще стане.
Да се върна малко на моя въпрос за ябълките: става дума за 2 торби с ябълки и искам нещо да ги направя, ама не знам как да ги съхраня. Не става въпрос за ден-два, а за повече. Идеи?
Ами да взема да въведа като следващо спанака? То много вкусно стана пюренцето от спанак, чак ми се щеше да го изпапам. Но това може и да е деформация от диетата

Бибоче, давай снимки!
Ивилда, и ти си имаш шумпелче май
И аз ще свалям на долното ниво днес, че тя от няколко дни се опитва да гледа от горната страна на преградата, но до сега не се беше изправяла толкова. Ладида, Цвета, как са болничките? Оправят ли се вече? Айде стискам палци!

.
. Шише също не иска-чай, вода, всичко се дава с лъжичка и то сещайте се какви количества може да е. За месо все още не мисля, за жълтъци и белтъци и всякакви производни не мисля още изобщо.

Абе...по цял ден си стои с боси крака. Направо не знам какво да я правя - жартиери ще й купувам явно.
Посмях се от сърце!!! И ние сме на това дередже. Петко си е харесал, обаче ТАТАТАТАТАТА и УА УА.
Находчице честито! Много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най - най!