СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Поне свалихме температурата, хапна едно пюре със спанак и картофи + малко кърма и заспа. Сварих и чай от лайка. Tsveta ако дам осцилокоцинум една дозичка профилактично дали ще спра този гаден вирус. И педи спомена за нещо такова.

# 151
Здравейте мацки!

Аз се проявих като коравосърдечна майка и изтърпях 30-40 минути рев оня ден, но за сметка на това сега Катето само си заспива като я сложа в леглото Whistling Ужасно гадно беше, но бате настоя и май наистина е по-добре така.  Thinking

Иначе не се оплаквам, че не ме оставя детето. Като сме си в къщи, по цял ден кръстосва напред-назад и тренира изправянето и после спи по много. Като сме на разходка хич не се изморява и хич не спи  Tired Та колкото и гадно да звучи си ми е добре така у дома  Mr. Green

Имам един въпрос към мамите от Варна: каним се да наемем една вила за 2 седмици през юли, та искам да питам село Орешак говори ли ви нещо и ОК ли е като място? Не е много на морето, ама там съм си харесала вила и така и така ще сме с коли, няма да е проблем, ако решим да се мъкнем до плажа.

# 152
  • София; Дружбето
Поне свалихме температурата, хапна едно пюре със спанак и картофи + малко кърма и заспа. Сварих и чай от лайка. Tsveta ако дам осцилокоцинум една дозичка профилактично дали ще спра този гаден вирус. И педи спомена за нещо такова.
Не пречи да пробваш
Крис, завиждам Crossing Arms Аз оставям Габи да реве, но на другия ден не помни и пак рев като го оставя сам. И не ми издържат нервите та му завирам цицата. Но май ще се наложи да пореве няколко дена и да се научи да заспива сам вечер. През деня не му е проблем, но вечер пусто до истерия стига и не ще

# 153
През деня не му е проблем, но вечер пусто до истерия стига и не ще
При Кати беше обратното. Денем голяма мъка да заспи и аз висях над леглото с надвесена цица, за да цока до заспиване  ooooh! Е да ама вече трябва да сваляме леглото на долното ниво, а циците ми не са увиснали толкова  #Crazy Та трябваше да се отучим от този безумен навик, който аз й създадох  ooooh! То и това ще е до следващата драма със зъбите де, но все е нещо.

# 154
  • София
През деня не му е проблем, но вечер пусто до истерия стига и не ще
При Кати беше обратното. Денем голяма мъка да заспи и аз висях над леглото с надвесена цица, за да цока до заспиване  ooooh! Е да ама вече трябва да сваляме леглото на долното ниво, а циците ми не са увиснали толкова  #Crazy Та трябваше да се отучим от този безумен навик, който аз й създадох  ooooh! То и това ще е до следващата драма със зъбите де, но все е нещо.
хахаха направо ме уби хахаха с това висене на циците... Joy hahaha
Ами и аз снощи го оставих да реве, ама само 15 минути...чела съм, че до 15 е оки...ама нямаше ефект...а и май немога да търпя да реве...

# 155
При Кати беше обратното. Денем голяма мъка да заспи и аз висях над леглото с надвесена цица, за да цока до заспиване  ooooh! Е да ама вече трябва да сваляме леглото на долното ниво, а циците ми не са увиснали толкова  #Crazy Та трябваше да се отучим от този безумен навик, който аз й създадох  ooooh! То и това ще е до следващата драма със зъбите де, но все е нещо.
хахаха направо ме уби хахаха с това висене на циците... Joy hahaha
Laughing Laughing Joy
To нали имаше един виц за една баба и внуче...

Аз съм го оставяла до 5 мин да реве, ама не , за да се научи да седи сам, ми щото имам работа. Кофти ми е като го гледам да се дере, затова нека ми сега да ме боли кръста и да не мога да мръдна през прага  Crazy

И не ми издържат нервите та му завирам цицата
Така правя и аз , и всеки път си викам,че следващия няма да е тък, ма ей на, тъй е.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 15:57 от Atrakcia

# 156
Благодаря за гостоприемството. Еми ето ги и нашите мерки - Габриела 3720кг 49 18.09.2009 Simple Smile

# 157
  • София
Аз го оставям да реве като имам да върша нещо... Ми то ако реша да му угаждам постоянно, нито ще мога да изчистя, нито да се изкъпя Rolling Eyes Има си дни дето направо е нетърпим.

# 158
Аз го оставям да реве като имам да върша нещо... Ми то ако реша да му угаждам постоянно, нито ще мога да изчистя, нито да се изкъпя Rolling Eyes Има си дни дето направо е нетърпим.
Аз не смея да го оставя да реве, защото до сега 2 пъти е оставян да реве и 2-та пъти се е захласвал, първия път беше още в родилното - така че не може да се говори за някакъв навик. Всичко е относително.

# 159
  • София
 wavey
Ние сме добре вече, ядем и пием нормално, нямаме разстройство  Whistling ТОНИ, аз й давах Ефералган, свещички, когато имаше температура, внимавай с това гърло, защото и при нас така започна всичко  Peace
Майка ми дойде тук и днес успях да се наспивам, най-накрая  Whistling Чувствам се човек сега  Laughing Само от един ден се занимава с малката и вече виждам как се е разлигавила  Crazy Ако не й дадеш какво иска и ти се кара  Mr. Green Досега не съм имала такъв проблем.  Друго ново няма при нас, чудим се кога да тръгваме към Румъния, но зависи от тати, че той сега е в предизвестие и не знам дали ще му дадат скоро да почива. Ако не, дайте идеи как можем да се сдобием с болничен за 2-3 дена  Rolling Eyes
Криска, изумена съм от Катето, нашата Ана Мария не си мърда дупето нито един мм  Laughing Ако може да стигне до играчките от седнало положение, ок, ако не, или се отказва, или вика да й ги дадеш  Mr. Green Купихме й такъв пъзел за под, сложих я там, разгледа го, одобри го и до там. Не иска да се труди  Mr. Green Но не се притеснявам, когато ще иска, ще пълзи и ходи, има цял живот пред нея да тренира  Grinning
Това е от нас засега, ще се връщам да чета назад.

# 160
  • София
pocahontas80 браво, че сте се оправили...А пък си е друго и мама да е в къщи  Hug
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.18128133.big
ето малко снимки от днеска, че аз хич не съм редовна в снимането. Напоследък  с камерата действам основно...и такам...

# 161
Emir, Кати ми се видя толкова променена все едно друго дете, а за дребчо да не говорим Peace Да са ти живи и здрави и двамата.

# 162
  • София
Nadina ами косата почна да й расте Wink а и много дръпна на височина последните месеци...от есента нищо не й става, та подновяваме гардероба основно...А за Ангел, незнам той не ми се струва толкова променен...

# 163
  • София
Emir, Кати ми се видя толкова променена все едно друго дете, а за дребчо да не говорим Peace Да са ти живи и здрави и двамата.
Точно това и аз щях да напиша Grinning Много бързо се променят дечурлигата...

Забравих да ви кажа днес Никола как ме разсмя. Като пазарувах си взех и сандвич от тези, дето са опаковани в целуфан, и го бях сложила върху чувалчето на количката. И докато разтоварвах на касата останалите покупки от коша на количката по едно време го гледам дребният разопаковал изцяло сандвича Shocked Кога беше успял толкова бързо, направо ме гръмна. Ама толкова смешно ми стана. Викам му "Ама какво правиш, бе мамо" и жената на опашката зад мен се смее и вика "Ами сигурно е гладен" hahaha

# 164
  • sofia
Покахонтас, радвам се, че сте добре! ЕмиР, страшни бонбони си имаш! Оля, другия път, просто вземи два сандвича. hahahaДа споделя. От известно време, банята на Петко, представлява "Воден свят"...Толкова силно плиска, рита и се опитва да се гмурне във водата...Лошото е, че банята ни е тясна и го къпем в неговата стая...И освен, че ние сме целите мокри, прави и езерце по паркета...Мани мани...Лека!!!

Общи условия

Активация на акаунт