СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • София; Дружбето
Аз ще започна с пуешко, после пилешко, говеждо и накрая свинско.А, да и риба. Заешкото и агнешкото ще въвеждам по-късно. Това са меса, които се ядат рядко, поне в нашата къща и не виждам логика за предложа първо заека Rolling Eyes Лично мое разсъждение.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 13:30 от tsveta

# 436
TONI29 , правила съм и Дюкан и сега 90 дневната, определено сега ми е по-лесно и е по-полезна! Е с Дюкан за месец щях да съм свалила 10 кила, но за сметка на ядене на супер вредни неща! С 2 ръце препоръчван 90 дневната дори и за кърмачки. Много е плавна и лека и няма рязко сваляне и изхвърляне на токсини. Понеже кърмя ям доста по-големи количества от мацките във форума и пак има резултати. Само първите 2 плодови дни ми бяха много трудни, но сега нямам никакъв проблем.

vanina123, хайде тамън ще вървим паралелно, ако започнеш в понеделник  Hug

# 437
Аз започнах в следния ред-  заек,пуйка,пиле,теле,свиня и риба не съм давала ,има време.

Аз по спомени карам ,ама Бу май препоръчваше кърмачките да пропускат плодовия ден newsm78.
Болна тема ми е това ,от една година ходя с едни и същи дрехи,още съм в дънките за бременни Tired.

# 438
..........................................................
За тези мами дето си приготвят зеленчуковите пюрета вкъщи има едни на Плазмон само месо- пуешко и пилешко аз започнах с тях по малко добавях в домашно приготвените зеленчукови пюрета. Най обичаме заешко с копър и моркови на Гербер.

И на Хип има - пуешко, пилешко и телешко мисля. Аз вчера си взех пуешко, но доста скъпичко ми идва - 125 гр. 3,00 лв. А в него от 125 гр само 50 гр. са  месо, другото е ориз.
Тони, на Плазмон какви са цените и грамажите, че тях не ги намирам в никакви каталози?

# 439
  • Габрово
Аз не помня с какво месно пюре захраних, но вече е опитала от всичко Рая. Вярно и у нас рядко се яде пуешко и заешко и даже последното съм го яла едва 2-3 пъти в живота си, но това не пречи да ги давам на детето за да има разнообразие някакво.

Аз пък видях на Плазмон, че продават кус-кус и се чудя някой дали го е пробвал и дали ще е вкусно ако се приготвя само с вода, че то ние сме големи и скоро ще почна да предлагам подобни неща за закуска.
Знам, че вече трябва да почна да предлагам по-едро пасирани храни, но вчера като й дадох едно такова пюре по-едро смляно и на детето на всяка лъжица му се гадеше- явно ще изчакам още.

криска, с тези резултати и мен ме нави за 90-дневната, че иначе все се колебая коя да почна, ама щом казваш, че е по-лесна за изпълнение щя я пробвам. Иска ми се да я комбинирам и с аеробика- във vbox има такава с бг аудио, ама все пак един час докато рипам не ми е ясно Рая с какво да я забавлявам, че то всичко й омръзва бързо и ще има да роптае.

# 440
Stefi малък е грамажа, като тези малките на Гербер 80 гр мисля че бяха и около 1,50-2,00. точно не помня.

# 441
  • София
Ами то и елда, просо и бананова каша не предлагам в моята къща...ама Ангел ще ги хапва...А относно заешкото...и сега Кати хапва веднъж седмично...защото има в детската кухня, докато не беше на кухня...купувах заешко на хип и й слагах в манджата...Пък живот и здраве, като прояде и Ангел като хората, ще почна да готвя...мисля, че заешко има в Билла или Кауфланд...тъкмо ще науча нещо ново за готвене  Grinning. А и докато й готвех...рибата наистина присъстваше задължително веднъж седмично...откакто спрях да й готвя и ние пропускаме това удоволствие...та ще трябва да се замисля сериозно.....
На плазмон имат и пюре със зелен боб...което също е оки...
 valkata78 за кус куса - много е хубав, бързо увира... Peace
С тая 90 дневна май сериозно и аз се замислям вече...щом пък се хапва...аз все не стигам да прочета като хората...Криската я вземи да ни организираш  Party някакво примерно меню и желаещите да почваме от понеделник  Laughing
Хъъммм  сега метнах едно око на диетата...емиии то си се яде направо...пък и пица може, сладкиши също...май и аз ще се метна, пък да видим...

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 14:22 от EmiR

# 442
  • София; Дружбето
Аз не казах, че няма да предлагам, просто ще предложа по-късно. Има разлика Mr. Green
Така и не се научих да готвя супа топчета и всеки път попадам на различни рецепти в нета. А сега установих, че нямам ориз Crazy и я правя с булгур. Дано се получи нещо

Габи май нещо ми хъхри ooooh! иде ми да се застрелям

# 443
Момичета, все пак имайте предвид, че аз тръгвам от много килограми и за това и свалям добре. Вижте ми линийката  Crazy

Понеже доста проявиха интерес ще си позволя да поспамя тук с тази диета. Принципът е следния: 1 ден - закуска: само 1-2 плода (само 1 вид) + кафе/чай без захар/подсладител, обяд: белтъчини +  зеленчуци, вечеря: същото като обяда, но по-малко като количество. Яде се в определени часове и до 20 часа вечер.

Аз например днес, в белтъчен ден ядох за закуска банан, обяд доматки със сирене задушено във фолио на тиган + филийка черен хляб. Никога не ям същото като обяда за вечеря защото ми е еднообразно. А и искам хем да си хапна сиренце, хем да хапна месце, а не е добре да се смесват белтъците (най-много 2 белтъка се смесват). Аз никога не ям по-малко на вечеря и пак имам резултати.
2 ден - същата закуска, обяд - ориз, боб, картофи или леща + зеленчуци, същото за вечеря. Аз си хапвам ризото със зеленчуци и салата или картофки със салата.

3 ден - същата закуска, обяд - спагети със зеленчуци или пица без месо и кашкавал, а само със зеленчук, крекери, солети, постен сладкиш. аз си хапвам и салата. За вечеря се яде нещо сладко + линийка черен шоколад. Аз обаче почти винаги вечер ям пица или спагети или нещо соленко + шоколадчето

4 ден е само плодове като могат да се смесват. Аз ям много плодове, също така се ядат по 100гр. сурови ядки + сушени плодове. Може и неовкусена салата (аз си я овкусявам). Въобще не гладувам вече в тоя ден и ми е любим защото може да се яде през 2 часа. Аз мислех да не правя плодов защото кърмя, но после видях, че се ядат ядки и сушени плодове + салата и реших да го правя. Еми не мисля, че изхвърлям много токсини защото свалям бавно. Само първата седмица малко ми замириса потта ( Sick извинявам се на хората със слаб стомах), а това е критерий, че се изхвърлят токсини, но след това всичко се нормализира.

Иначе, ако човек е гладен следобед може да си хапне плод. Според мен идеята е да не се гладува, а просто да се яде разделно и в определени часове.

Ако се съберем група за понеделник, на мен ще ми е първи ден от втори цикъл, а на другите първи ден от първи и ще вървим паралелно. Ето това е отчетната на 90 дневната и на 1 страница е описано всичко много подробно: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488993.0
Има и рецепти така че е много удобно. А дори и бате яде същите неща като мен защото няма да готвя за него отделно. На обяд да си яде каквото иска  Mr. Green

П.П. Извинявам се на всички, които не се интересуват от диети  Heart Eyes
Иска ми се да я комбинирам и с аеробика- във vbox има такава с бг аудио, ама все пак един час докато рипам не ми е ясно Рая с какво да я забавлявам, че то всичко й омръзва бързо и ще има да роптае.
Аз тренирам или като спи Катето или я пускам да пълзи около мен и тя си мисли, че нещо си играем  Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 14:55 от kriskata :-)

# 444
  • София
 kriskata Simple Smile абе аз доста се позачетох и мисля да се пробвам...
Само не разбрах какъв е промеждутъка м/у храненията? За закуската ясно, става въпрос за след 12 часа ииии аз май немога да пия  кафе без захар... newsm78

# 445
С тая 90 дневна май сериозно и аз се замислям вече...щом пък се хапва...аз все не стигам да прочета като хората...Криската я вземи да ни организираш  Party някакво примерно меню и желаещите да почваме от понеделник  Laughing
Хъъммм  сега метнах едно око на диетата...емиии то си се яде направо...пък и пица може, сладкиши също...май и аз ще се метна, пък да видим...
Да се отбележа - нали смъкнах 3 кила, ми върнах ги по Великден. След Дюканската 3 кила ги връщах 3 месеца  Wink
Моя приятелка смъкна 10 сега, по Великден, за 3 дни, пак върнала 3 кила. Нещо много бързо се връщат, та да видим.
Аз ще я почна пак като захраня Свил с всичко, щото така все ми е нещо съвестно.

# 446
Успех ви желая  Hug. Дано постигнете желания резултат !

# 447
  • София
 newsm78 аз си правя тая моята измислена диета и съм смъкнала 5 кг...но пак закотвих и не мърдам...верно, че по Великден си папках козунаци на поразия...но пък не качих...ама то за 3 дена какво да качиш пък толкова...явно ми трябва някакво раздвижване във храненето...Еми ще се пробвам пък ще видим до къде ще издържа...Моя бате, няма да яде това, което  готвя за мен...

# 448
Да ви почерпя по случай именния ден на баткото  Simple Smile
и да се отбележа макар и само с присъствие, че нищо ново при нас

Аз месно пюре мисля да дам към края на месеца
Успех с диетата момичета  Hug

# 449
  • София
: mam_ma да ти е живо и здраво момчето...незнаех, че днес Мартиновците празнуват Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт