СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • Габрово
криската, ми те кашите бързо свършват стига да му харесват на детето- тази с елда и круша свърши за няма и 10-на дни защото Рая я харесваше, но другата на Фризокрем с 5 зърнени храни я хвърлих почти пълна понеже беше минал месец откакто е отворена. Хубаво е поне 2 вида каши да се менкат за разнообразие.
И ние с яденето сме още без режим и се усещам как по навик й предлагам да яде през 3ч. като две от храненията са с твърда храна и поне 4-5 кърмения има отделно за денонощието и  до оня ден я слагах да спи през два часа, а то детето протестираше вече за спането и искаше по-голям интервал, та от няколко дни я държа будна поне по 3 часа.

# 481
Момичета ,изпуснала съм ви края с тия рошкови-. разбрах само ,че е каша ,на коя марка е ,да я потърся и аз?

# 482
А като говорите за каши да попитам как добавяте АМ в безмлечните ? Отделно ли се приготвя или сухота вещество се прибавя към кашата и заедно се разреждат с вода  newsm78 (дано сте ме разбрали , че дори и аз  трудно си го разбирам) Joy
Аз на Божидар правех с АМ - първо го разтварях във вода и после с готовото мляко бърках кашата.
На Свил не давам така, първо щото суче много, второ си мисля,че може да има АБКМ, споделих с док', той също каза,че е възможно, щом е с АД.
Много е крив дребния, откачам така, все се притеснявам, не е като др ден-не се хили непрекъснато и бърбори, дано са зъби Praynig
Кришка,  Hug

# 483
  • София
Тони. на Нестле - ориз и рожкови...На Ангел, елдата с круша  му харесва повече...

# 484
Тони. на Нестле - ориз и рожкови...На Ангел, елдата с круша по му харесва...

Мерси ,ще ходя днес за памперси и ще ги  потърся.Между другото минах на Пуфис и съм много доволна за сега.
Марти яде бананова на Слънчо ,много му харесва и банани с ябълки.Опитах някаква безмлечна ,ама не ще да я близне,сега я мешам с банановата и така му я пробутвам.

Днес махнах второто ниво на леглото ,защото вече два пъти го хващам с главата надолу в последния момент.Сега се изправя сам и крещи като затворник .
Иначе вече има две падания от спалнята.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 10:28 от Тони.

# 485
Здравейте, мами!
ние пък ядем всичко, с каквото сме се захранили с охота. Е, имаше едни 3-4 дена, в които само каши и ябълка ядеше, ама сега какво пък, на всеки  му се случва. Ние ядем мн каша, аз дори понякога като правя дом. пюре от ябълка и/или банан,го оставям по-рядко и после добавям кашата. Става... мммм... муцка Simple Smile

# 486
Аз вчера обиколих половината град за пюрета на Сънвал,защото установих,че от тях има няколко с ориз. Оказа се,че ги имало в Елемаг в Мола. Питах и за на Нестле, в пластмасовите кутийки, само на 1 място знаеха,че съществуват. И не спряха да ме убеждават,че  в едикое си пюре имало много мъничко картоф, при все ,че се заобяснявах на всяка една в началото що съм със списък, що търся без картоф  Whistling
Рошковите ще ги купя като свърша елдата и обикн оризова на Милупа,щото ми е съвестно,че затворих около 40лв в пюренца с картофки. Отлежават.

Тони,аз от 2 месеца съм на Пуфис, ти бая се позабави. Те май са на промоция от днес в Кауфланд.

# 487
  • Варна
Аз пък по темата с диетите и подвеждащите снимки на разни знаменитости, как са заслабнали за 3 месеца...Ето една статия, за всички нас, дето не ни пука особено дали сме с паласки и коремчета или с червен втален бански на плажа.... Laughing
Пък и нямаме воля за диета... hahaha

http://www.ivillage.com/post-baby-bikini-body-kourtney-kardashia … a-130060?nlcid=in|04-14-2010|A

За всички, дето не им се чете много, ще резюмирам:
Photoshopping-а е станал безсрамен. Ако знаменитост има стрии или любовни дръжки след раждането, никога няма да се разбере, понеже, списанията не се колебаят да ретушират  изображенията. В списанията Посланието към майките е напълно объркано. Вие знаете за какво трябва да се мисли седмици, след като имаме бебе? Вашето бебе. Не е начина, по който изглеждаме в бикини, или вашия калориен прием. Имате право на новородено, и никога няма да  получите радоста от първите месеци назад. Последното нещо,което ви трябва е да бъдете залети  с инфо за новите богати и известни майки и техните плоски кореми. Така че, можем всички се съгласим, че това е най-лошата тенденция някога. Известни личности, топката  е във вашата юрисдикция тук: Спрете да представяте  снимки във бикини, на жени  бързащи да се върнат в светлината на прожекторите, когато те трябва да се свързват най-вече с новороденото. Що се отнася до останалата част от нас, ние можем да пренебрегнем тези корици на павилиона за вестници. Ако списанията спрат продажбата, знаменитите майките могат да са истински, да са облечени и се върнат към новите членове  на семейството.
сори за нескопосния превод, но набързо - толкоз... Embarassed

Оставям отворено за дискусия... Wink

# 488
Ние днес ще отскочим до Кауфланда, че ни свършват памперсите. Аз в началото бях на Пуфис, а сега минах на Памперс. Сега ще взема кои са на прИмоция.
И за пюренца ще обикалям, месни.

Оф от снощи гледам че малко покашля, включих Проспан и Есберитокс на капки. Пък ще видим. Някоя от вас ползвала ли е Есберитокс ? ама как си трябва, че аз започна и нестигам до край, да направя един курс. Сега ще гледам да го изкараме поне 10-тина дни.

Вчера се случи нещо невероятно  Naughty - както си играеше на земята, като му се доспа се качи в кошарката, аз бях смъкнала ципа и легна и си заспа  #Crazy. Това ако го не бях видяла, нямаше да повярвам. Не му трябваше цица, или друсане.

Всички болни да се оправят  Hug !

Има ли месечинки днес  newsm78 ?

# 489
Добро утро!
Ние досега сме яли на Слънчо банова, круша, една с манго (забравих томно каква, безглутенова е), сега мааме прасковата. Много са вкусни. От тях яде по 160-180 мл. А за захарта в попарата и аз съм съгласна с Арлина - напълно е излишна. Аз все още не съм дала, мисля към 8 месец, но на Невена съм я правила само сухар+сирене+масло+вода/чай.
Елеста, далеч към от мисълта за втален бански  Mr. Green Ама ще е хубаво да мога кат си закопчая панталоните отгоре да не увисват телеса...

# 490

Тони,аз от 2 месеца съм на Пуфис, ти бая се позабави. Те май са на промоция от днес в Кауфланд.

От там ще ги купувам .Ами бях забравила ,че от една промоция купих 2 пакета Молфикс и му бяха големи ,та доскоро ползвах тях и те не са лоши  и отделно се бях презапасила с Памперс от  промоцията на 19 лева, ама вече всичко изчистих Laughing.

# 491
Ама ще е хубаво да мога кат си закопчая панталоните отгоре да не увисват телеса...

Тъй, тъй, при мен и при закопчан сутиен има накатено  Crazy

# 492
  • София
ivilda есберитокс с Кати съм ползвала...ама на хапчета. Педи беше казала минимум 14 дни курс...при болест може и до 20 дни. После почивка. Хъъм ама тя беше на 2 години, за бебе може би е добре да питаш педи...А за малкия, нямам думи...оправен от малък бре...
Относно отворената дискусия....не се имам за знаменитост Wink, но ми се ще да изглеждам добре  в моите очи. Това, че съм родила две деца, не ме оправдава....нито пък, че кърмя...Положението не е супер отчайващо, но .... Naughty искам да съм мацка Wink с две деца, а не леля пак с толкова...

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:28 от EmiR

# 493
  • sofia
ivilda , дай после инфо за промоциите. В Била Пуфис Джъмбото са 19.90 + мокри кърпи. Според рекламата в пощ. кутия. *Elesta*, само така! Евалата за статията! Така де, не бързаме за никъде !!! Аз направих кръгче из квартала, разгледах близките Зоо магазини. Трябва да купуваме ново прасенце, на нашето, защото е много унила...Не харесах и ни наваля. Главно мен, щото Попо е с найлон...

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 12:23 от kri6kami6ka

# 494
И ние сме от тези които си ядем всички което съм дала и по колкото съм дала.
Единствено тези 2 дни когато бюяхме с Т, отказваше да яде пюрета, но от днес отново си хапва. Момичета да ви попитам, тези които са въвели глутена, как го направихте? Имам една каша на Слънчо банан и ябълка и искам да я давам но има глутен.
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт