Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 178
  • 631
  •   1
Отговори
# 270
Наскоро си взех тази Четката е почти идентична с тази на сивия Архитект на Лореал,а и ефекта ,който постигам с двете е един и същ. Взех я за 5.50лв ,а е 12мл. На моите мижави мигли стои супер,а на някой с по/хубави мигли сигурно Ще има ефект "изкуствени мигли"
А обемни стават ли миглите от нея?

# 271
На мен много ми допада имитацията от Галерия на Bulgari Omnia Cristalline. Страхотен е, аз не намирам разлика между оригинала и тази реплика. И е траен при това  Peace

# 272
  • София
да де,бебешките са два или поне аз два съм видяла,на които пише бейби шампо и киндер шампо.Единия с алое другия без.Значи твоя е с алоето Simple Smile
Благодаря за бързия отговор.Много ме нави и за него Simple Smile
днес търсих шампоана с алое и лайка на бубхен но в аптеките които попитах ме изгледаха много странно-казаха ми че нямало такива шампоани с алое и лайка а само с алое............. #Crazyостанах разочарована.та да ви помоля ако може да пуснете снимка как точно изглежда.... Praynig
на мен ми се струва че в Ремедиум съм го виждала шампоана,за ДМ не съм сигурна.Още не съм свършила останалите шампоани,но като ги свърша минавам на страната на Адри,маската на орзен и шампоана на бюбхен Simple Smile

# 273
Този синия на Тренди да не е Лайт Блу? Аз съм доволна от МУУД- Кензо, какво да ви кажа, имам една камара оригинални парфюмчета, ами понякога не ми се ще да ги фъскам за площадката навън, искам нещо лекичко и туй Кензо е перфектно. Пръсвам си и Бритни Спиърс също.
Естрея, каква е спиралата?
Да ви кажа от лакомия да пробвам всичко, което се коментира се напълних с някакви ненужни, неуцелени покупки... Rolling Eyes Някой нещо за размяна...?  Embarassed

# 274
Този синия на Тренди да не е Лайт Блу? Аз съм доволна от МУУД- Кензо, какво да ви кажа, имам една камара оригинални парфюмчета, ами понякога не ми се ще да ги фъскам за площадката навън, искам нещо лекичко и туй Кензо е перфектно. Пръсвам си и Бритни Спиърс също.
Да ви кажа от лакомия да пробвам всичко, което се коментира се напълних с някакви ненужни, неуцелени покупки... Rolling Eyes Някой нещо за размяна...?  Embarassed

Споко! И аз съм така! Имам доста неща, които не ползвам. Ако искаш, пиши ми на ЛС. Само, че аз не съм от София. Все пак, можем да измислим нещо Laughing

# 275
  • София

Честно казано - и за  Mr. Green То човек се изкушава, с тези цени  Laughing

Пробвах една спирала на Голдън Роуз за 2,50 ,някаква обикновена, мисля за обем. Не е лоша, хубава е спиралата, обаче много се рони.
Купих си и парфюмче на Роксан, 19 номар, не знам на какво е имитация. Траен е, но някак си не мога да го ползвам. Наистни мирише малко кофти ... От всички, които имаше в магазина с много зор си избрах този, имат сякаш някаква нотка на спирт, не знам как да го обясня. Абе не са като оригиналите и това. Кофти са ми.

elssssss
, от двата антицелулитни, които си показала съм ползвала първия, обаче преди години. Не знаех, че още го има, мислех че са спряни тези старите серии. Ефект от него не видях, но да знаеш, че адски изстудява. Мисля, че става за ползване единствено когато е топло,
иначе просто ще си умреш от студ с него  Laughing

# 276
Цъфс, сподели ти какво имаш, размяната не е лоша идея  Peace

# 277
  • София
аз пък на трендито казах вече че си взех на Дона Карън Би делишъс,не знам дали е като оригинала,но няма никаква нотка на спирт.Още някой си го беше купил след мене и каза че е много хубав.Определено имаше един два които лъхаха на спиртче,но тия за които отидох аз да търся ми харесаха.Имаше и такива който отговарят и такива които се доближават.
Номера с размяната е хубав.Аз все още подбирам и не взимам всичко което се коментира,слухтя само за най нужните за мен неща,които досега съм подминавала в магазина и съм си взимала от скъпите.Определено ползата от тая тема ми е голяма,з-то преоткрих българската козметика,която доскоро мислех за пълен боклук.

# 278
Искам пак да кажа, че ви разбирам вас за имитациите, че не ви се носят. Ама аз явно съм уцелила аромат и съм си доволна.
Имам единични сенки- Флормар- цвета е като пудра. Чудя се защо го купих, при положение, че е все едно пудра...матов цвят, не е перлено поне. Милвата с ХУМА и катран си седят...Спирала на Флормар за удължаване, хубава е, но не толкова, колкото Лореал, която си ползвам. За тези се сещам на първо време...пишете и вие. Нещата са нови, от сега...не са стари покупки  Peace

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 16:24 от Анонимен

# 279
  • София
Момичета, пробвали ли сте спрейовете на Фрутини? Харесала съм си един, дали ароматите са трайни?

# 280
  • София
а между другото на щанда Голдън роуз в Принцес Аутлет център имаше  мисля на Тренди май бяха спрейчета за тяло.По 14 лв бяха някъде и много хубаво миришеха.Някой да ги е ползвал да каже дали са хубави?

# 281
Много полезна темичка, записвам се да я следя   bouquet

# 282
Момичета,чета чета и викам да се включа по въпроса с ТРЕНДИ. Преди 2 години някъде някой ми беше подарил на Тренди парфюм-син на цвят.Беше адски траен,всеки ме питаше с какво съм се напръскала.Чак сега се сетих като стана по-обсъждана марката тук.
Искам да помоля някоя мацка,която има възможност да ми каже светло синьото шише Тренди имитация на кой оригинал е?Моляя  Praynig
Още се сещам за аромата му-беше много свеж  Heart Eyes

Aз имам синьото от снимката и е имитация на лайт блу

# 283
А някой ползвал ли е антицелулитените на Билка? И по-специално този с мента и този с бяло грозде..мисля да ги пробвам

Доволна съм и от двата,зеления е билков и изстудява,жълтия мирише страхотно и си го купувам редовно.

# 284
взех си спиралата на Мейбълин новата в лилавата опаковка според мен е добра а за 12 лева е супер ...сложих отдолу малко Лорелската с колаген и отгоре другата мисля че стана точно както ги искам само ще чакам малко да видим дали се рони..а  за голдън роуз и импала само си давам парите и после ги подарявам не стават за мен 

Общи условия

Активация на акаунт