Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 098
  • 631
  •   1
Отговори
# 30
Е тез шампоани на Милва никъде ги няма из Лозенец и центъра...
Където и да питам ме гледат странно.
Иначе ди купих шампоан на арома с яйце 400 мл за 1,60, не е лош до колкото мога да преценя от 2 измивания.
Гланца на есенс го ползвам от няколко месеца, доволна съм  Peace

# 31
Aз добавям към моя списък,мляко за тяло бочко,страшно много ми харесва и за мен и за дъщеря ми,има страхотен аромат

# 32
  • София
Да се запиша и аз с едно питане - току-що видях в Била нова козметична марка - MY, някой ползвал ли е, някакви отзиви?

# 33
айде и аз тук поздравления за оформянето на новата тема

# 34
  • гр.Пловдив
запис

# 35
Да се запиша и аз с едно питане - току-що видях в Била нова козметична марка - MY, някой ползвал ли е, някакви отзиви?
И аз я видях,но още не съм взимала нищо
Мерси на всички,че харесахте оформлението,исках да сложа още снимки на продукти,но е много трудно да се открият Tired,нали са еФтини.Хубаво беше да има списък с нещата от които сме доволни,ама трябва доста време да се направи,може би другия път.

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 18:18 от Дани.

# 36
  • София
Да се запиша при вас, че нещо ме е обзела такава вълна, за обновяване на доста стари неща и ако го направя и за малко пари ще е чудесно  Mr. Green

# 37
# 38
Вместо запис, да се похваля, че шампоана на Милва ме избави от пърхота   bouquet
А кой вид точно???

# 39
  • Бургас
Ето ме и мен тук! Flutter Мерси за новата тема и поправеното заглавие!   bouquet
След запетаята винаги има интервал, но това не е толкова фатално все пак!
Аз съм много доволна от гелчето за душ на Леокрема, откакто го използвах винаги имам и от него! Пробвайте го!
Липстикче,  Hug

# 40
Крем за лице подхранващ на Biofresh с лимон
*Освежава и изглежда кожата.
*Притежава леко избелващо действие.
*Лимоновият екстракт регулира омазняването на кожата.
http://img688.imageshack.us/i/spa0335.jpg/

От около седмица ползвам това кремче за лице и много ми харесва, преди това ползвах на Avon, обаче не ми хареса..кожата ми е мазна и всеки крем, дори и за мазна кожа ми я омазнява още повече, а този е перфектен просто  Kissing Heart и е евтин   Kissing Heart лев и нещо беше

# 41
Такаамм.Сега да се отчета:

1.Дълбокохидратиращ крем от зелената серия на Елеа- ТЦ "Сани"-Тракия
2.Матиращ крем от зелената серия на Елеа- ТЦ "Сани"-Тракия
3.Матиращ крем за проблемна кожа на Евелин- ТЦ "Сани"-Тракия
4.Спирала на Есенс-ТЦ "Форум"-Тракия"
5.Червило на Есенс-ТЦ"Форум"-Тракия
6.Молив за вежди на Голдън Роуз- ТЦ "Форум"-Тракия
7.Бронзираща ружо-пудра на Голдън Роуз- ТЦ "Форум"-Тракия
8.Две пили за нокти.Едната е на Перфект и е уникална-тройна-ТЦ"Сани"-Тракия

Значи в Санито в Тракия нямаше нищо от синята серия на Елеа.Имаше останали само 2 крема от зелената серия и аз ги грабнах чевръсто   Hands Clap Имаше разни неща и от розовата серия.

А козметика на Есенс имаше цял щендер в магазинчето на първия етаж във Форума точно срещу наливните парфюми.Там има и всичко на Голдън Роус-тестери ала-бала.

Погледнах и въпросното червило номер 98  Mr. Green За блондинки е ок.Но аз сега съм на кичури, така че няма да ми отива.Като консистенция е кремообразно пастелно без блясък и брокат.

Ами това е.Потроших бая парички,но съм адски нахилена и доволна  Laughing

# 42
  • София
Е тез шампоани на Милва никъде ги няма из Лозенец и центъра...
Където и да питам ме гледат странно.
Иначе ди купих шампоан на арома с яйце 400 мл за 1,60, не е лош до колкото мога да преценя от 2 измивания.
Гланца на есенс го ползвам от няколко месеца, доволна съм  Peace

Шампоаните на милва ги има в една аптека на бул.Черни връх още в началото като тръгнеш от подлеза на НДК в посока хотел Хемус,има магазин/кафе на Левски и малко след него е аптеката.

# 43
  • Бургас
elfi4ka, честито! Да си ги ползваш с кеф и да останеш доволна от всичко  Flutter

# 44
  • София
Да ви кажа взех си лак на Флормар Супермат. Да, ама не. Нищо общо с мат няма.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт