Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 222
  • 631
  •   1
Отговори
# 60
Останах приятно изненадана от този нощен крем.

# 61
# 62
# 63
Момичета, може ли да ми препоръ4ате околоочен контур за 23 почти 24 годишна , понеже ми правят впечатление бръ4иците вече и то сериозно.
На Балея има хубав околоочен.Ще го намериш в DM.

# 64
  • София
Останах приятно изненадана от този нощен крем.

Ммм, я разкажи малко повече  Heart Eyes

# 65
Някой знае ли къде в Русе има шампоани Милва,  както и гланцове на Класикс?

Зависи точно кой шампоан на Милва търсиш?Почти всички аптеки по центъра имат по 1-2 шампоана.
Аз си взех хининовия от една аптека в близост до университета. Peace

Супер, и аз него търся, ще се разходя тия дни  Hug

# 66
  • София
И в предишната тема ги похвалих - серия vip’s PRESTIGE на Роза импекс - правят и регал.

# 67
Можете ли да ми предложите, някой стягащ или антицелулитен крем на поносима цена?
:

на ДЕВА зеленият  Peace

# 68
...  но парфюмите така простеят и са с един специфичен аромат от километри си личи, че си с наливен парфюм...

Винаги ми е било адски интересно, как, по дяволите, мирише един "просташки" аромат. Как така ще те усетят, че си с наливен парфюм?! КАК!?

А този горният "бетонен аргумент" толкова упорито се цитира и бълва...  newsm78 Явно наистина в мен е грешката, че нямам толкова специфичен нос да уловя евтиното на евтините ухания...  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 69
Винаги ми е било адски интересно, как, по дяволите, мирише един "просташки" аромат. Как така ще те усетят, че си с наливен парфюм?! КАК!?

А този горният "бетонен аргумент" толкова упорито се цитира и бълва...  newsm78 Явно наистина в мен е грешката, че нямам толкова специфичен нос да уловя евтиното на евтините ухания...  Rolling Eyes Rolling Eyes

И аз съм се чудила и продължавам да се чудя, но уви - от онези, с по-чувствителните носове съм. Никоя имитация досега не ми е допаднала. Оригиналът си е оригинал. Дали заради качеството на суровините, дали заради пропорциите, но е факт.

# 70
  • София
Записвам се да ви следя.   bouquet

# 71

И аз съм се чудила и продължавам да се чудя, но уви - от онези, с по-чувствителните носове съм. Никоя имитация досега не ми е допаднала. Оригиналът си е оригинал. Дали заради качеството на суровините, дали заради пропорциите, но е факт.
PeaceАз може би защото съм работила в парфюмерия,оба4е имитациите и евтините миризми направо от километри ги надушвам и аз... Sick
Моми4ета,искам да ви питам някой виждал ли е да се продават така наре4ените"мокри"трици за лице?Много трудно ги намирам,а са много удобни,направо мажеш от буркан4ето ...

# 72
# 73
Здравейте, момичета! Аз от скоро започнах всяка вечер да си мия лицето с хума и съм адски доволна - тенът ми е по-избистрен и кожата не се омазнява както преди. Взех си хума на Талодерма в кутия, струва около 2-3 лв., но кутията е доста голяма.

# 74
  • София
аз искам да похваля маските за коса на Био Шайн.Аз ползвам тази http://www.petstars.bg/bg/product.php?product=574,която майка ми си взе за боядисаната си и изтощена коса,но на мене много добре ми понася също.На път съм да пробвам и тази с Каритето.Искам да похваля също и маслото на Икаров  Карите и имам чувството че масло от шеа и карите са едно и също нещо.Започнах да си мажа дължините с какви ли не масла и всичките са страхотни и са някъде към 2 лв,а маската на Био Шайн е към 7-8лв но е 1кг.Да похваля също и на Чифели прахообразните сенки,имам около 3-4 и нямат равни откъм блясък и покривност.Похвалвам и крема за крака на Foot Guard http://fl1.shopmania.org/files/snimki/1381/foot-guard-kriem-za-k … pieti~1380262.jpg имам и пръскалката която съм хвалила още в първата тема,но сега и крема виждам че е страхотен.Не стига че са най евтините,ами са и най ефикасните,дори на д-р Шол нямаха такъв ефект продуктите колкото тия двата.

Общи условия

Активация на акаунт