Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 123
  • 631
  •   1
Отговори
# 15
  • София
 Hug

# 16
Дани. Hug, благодарим за новата тема, чудесна е. Запетайката пак я няма, но на фона на другите екстри, не е болка за умиране Wink
Поправям грешката  Embarassed Embarassed,да си призная копирах заглавието и му сложих само главна буква,а запетаята да ме извинява  Laughing
П.П Правописа е много важно нещо,за съжаление като пиша на компютъра не го спазвам изцяло,от което ме е срам Blush

# 17
  • Варна
супер нова тема, все забравям какво точно е препоръчвано, а не си записвам нещата, така първата страница ще ме подсеща.

Да попитам - има ли такава тема и за други неща - примерно домакински препарати или нещо подобно. Потърсих - но може би не както трябва  Rolling Eyes

# 18
На въпроса за маската на Purederm от предната тема, преписвам от опаковката:

Маска за сияйна кожа с естествени перли "Витамин Е"
Екстрактът от перли е позннат от древността със способността си да защитава и разкрасява кожата. Маската моментално премахва малките петънца и несъвършенста по кожата, стяга порите, подобрява кръвообращението и я прави сияйна.

15 мл. е, според мен ще стигне за 2 пъти, ще дам отзиви след втория път.

# 19
  • София
и аз поддържам мнението за маските на Purederm.Всъщност не знам колко вида са,но аз ползвам тия които са напоени в листчетата.Последния път ползвах с екстракт от ориз за мазна кожа мисля че беше.Направо се чувстваш като в спа център докато си с маската и определено след тия маски добре ми се чувства кожата.Аз си търся от тия маски,но само за под очите.
И забравих да благодаря и аз за новата темичка и хубавото оформление.Много сте мили всичките и много отзивчиви.

# 20
Вместо запис, да се похваля, че шампоана на Милва ме избави от пърхота   bouquet

# 21
# 22
Запис и от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 23
Здравейте на всички  Hug изчетох предната тема - много е полезна наистина  Peace
ето от какво съм доволна и аз:
- заздравител Перфект 5 в 1  - няма такъв друг, даже и ейвънския бледнее пред него
- маска за коса на Орзене за суха и дехидратирана коса с мед - освен че подхранва после косата ми стои гладка и изправена все едно с преса съм я минавала  Peace
- ревитализиращ крем за лице на Талодерма - попива мигновено и кожата става като кадифе
- шампоан Гарниер (тези новите) с алое, мисля да пробвам и другите от серията
- лакове за нокти Флормар - много са трайни
ако се сетя друго ще пиша, дано да съм била полезна   bouquet

# 24
# 25
Някой може ли да ми предложи точно такъв цвят червило?

Golden Rose имат подобни, но ми се струват малко по-различни  Rolling Eyes

Да, на Golden Rose има такова, 98 номер, аз го ползвам и много ми харесва..ама това на снимката е по-светло сякаш

Току-що гледах червилата на Golden rose и точно 98 номер си харесах и ми се стори по-тъмно  Laughing, но се надявах да изглежда така от снимката Simple Smile Благодаря ти,. все пак ще отида да го погледна Simple Smile

снимах ти го  smile3534 ама не се вижда добре, за което се извинявам

http://img8.imageshack.us/i/spa0333f.jpg/

http://img87.imageshack.us/i/spa0332.jpg/

# 26
И аз да се намъкна в новата тема.Оформена е просто брилянтно  newsm51

Сега излизам на лов за евтини неща,пък като се прибера ще се похваля какво съм си намерила  smile3508

# 27
  bouquet

Записвам се и аз в новата тема.

# 28
  • Lost in a fairytale ...
Някой може ли да ми предложи точно такъв цвят червило?

Golden Rose имат подобни, но ми се струват малко по-различни  Rolling Eyes

Да, на Golden Rose има такова, 98 номер, аз го ползвам и много ми харесва..ама това на снимката е по-светло сякаш

Току-що гледах червилата на Golden rose и точно 98 номер си харесах и ми се стори по-тъмно  Laughing, но се надявах да изглежда така от снимката Simple Smile Благодаря ти,. все пак ще отида да го погледна Simple Smile

снимах ти го  smile3534 ама не се вижда добре, за което се извинявам

http://img8.imageshack.us/i/spa0333f.jpg/

http://img87.imageshack.us/i/spa0332.jpg/

Миличка, много ти  благодаря  Hug Аз всъщност ходих да го видя и  нещо не ми хареса, в крайна сметка стана така, че отидох за червило и си излязох с изкуствени мигли  Laughing Има доста голям избор, между другото, но повечето са бежови  Rolling Eyes

# 29
  • София
Това червило на Голдън Роуз и аз ще го пробвам да го видя. Много добре изглежда на снимката (благодаря за нея   bouquet)

Набелязала съм за купуване маската на Орзен и Перфект 5 в 1.

Благодаря за новата тема  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт