Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 291
  • 631
  •   1
Отговори
# 135
Каква е тази маска Орзен ?Кажете и на мен,май съм изтървала нещо важно Heart Eyes

# 136
Ето това е кристала:...

Аз съм с проблемно изпотяване. Пробвала съм какво ли не, включително Био... каквото беше там, забравих му името, на Биотрейд; крема на Виши, който се нанасяше по схема, всякакви скъпи и евтини рокли, стикове и спрейове.

От тази тема научих за кристала. Вече два дни го използвам и не се потя изобщо, а за неприятна миризма и дума не може да става. Знам, че не би трябвало да потиска изпотяването и го отдавам на по-хладното време, но съм много доволна за кратката употреба (до момента). Peace

# 137
  • София
Каква е тази маска Орзен ?Кажете и на мен,май съм изтървала нещо важно Heart Eyes

Ето я -

Много е хвалена и коментирана из форума. Аз съм луда по нея и съм се запасила за една година напред да не би да я спрат или развалят  Laughing Ползвала съм Лореал проф., Керастаз, Рене Фурте, Клоран и десетки други маски - евтини и скъпи, но Орзен ми обра всички точки. Много ми е изтощена косата защото съм дългогодишна блондинка с коса видяла много зор и обезцветители, а с тази маска става сякаш не е моята коса - лъскава, жилава, идеално подредена, все едно след професионален сешоар. И ухае на виолетки  Heart Eyes
Тази с мед също е мнооого хубава и мирише разкошно и много по-трайно (по 2-3 дни), но другата като че ли по-добре ми се отразява.

# 138
  bouquet Addri ,бях я видяла в Пикадили,но понеже не знам,не обърнах внимание.

# 139
  • София
Някой има ли тази пудра - http://goldenshop.bg/details.php?id=163&bid= и доволен ли е от нея?
Има ли големи бляскави частички и може ли да се използва като руж, за блясък на скулите?

Аз я ползвам и съм много доволна от нея. Блясъка е съвсем лек и да, може да се ползва само върху скулите. Наистина си заслужава  Peace
И аз мисля да си я взема тази пудра,но ме учуди разликата в цените http://beautycosmetic.biz/erkul-cosmetics-golden-rose-bronzing-t … r-spf-p-3835.html

http://goldenshop.bg/details.php?id=163&bid=   тези вторите са се уляли,а при тях трябва да е по евтино.

Аз я имам тази пудра, взех си за около 7.50.Блестящите частички в нея са ситни и стоят на кожата много приятно ,аз я ползвам за руж.

# 140
Ето това е кристала:...

Аз съм с проблемно изпотяване. Пробвала съм какво ли не, включително Био... каквото беше там, забравих му името, на Биотрейд; крема на Виши, който се нанасяше по схема, всякакви скъпи и евтини рокли, стикове и спрейове.

От тази тема научих за кристала. Вече два дни го използвам и не се потя изобщо, а за неприятна миризма и дума не може да става. Знам, че не би трябвало да потиска изпотяването и го отдавам на по-хладното време, но съм много доволна за кратката употреба (до момента). Peace

Къде във Варна го продават тоя део-кристал???

# 141
Червилцата на Perfect наистина ми пасват перфектно на устните - достатъчно сухи, за да не се размазват и достатъчно мазни, за да не пресъхват устните, дълготрайни, в сравнение с други червила, които съм ползвала, недостатъкът им е единствено, че малко цветове от тях ми подхождат, но въпреки това съм си открила моите цветове сред тях. Номер 13 ми е любимият за ежедневно използване, страхотен цвят.

# 142
Момичета, дайте пак много ви моля рецептата за маската за избистряне на тена. С мая ли беше, с хума ли? Напоследък лицето ми е много зле. А тези продукти на Христина, наистина ли не могат да се намерят по магазините, никой ли не ги е срещал из София?

# 143
в пикадили са заредили само шампоани и балсами'' орзен'', около чаталджа има ли я някъде маската , а по аптеките?

# 144
аз ползвам маската за коса на Орзен с мед - супер е, също и да похваля - депилиращите лентички на Дева за лице (нали се сещате какво се маха с тях  Embarassed) значи ползвала съм какви ли не марки, но тези са много добри защото самата кола маска е сложена не върху найлон а нещо като ...и аз не знам какво е но много добре се справям с тях, всичко махат  Peace

# 145
  • Варна
И аз си взех маската Орзен, доволна съм, а по принцип не ми понасят добре каквито и да е маски за коса. Има я в Пикадили Център, Елитис, предполагам и по другите козм. магазини.

А този кристал от къде е и колко струва?

# 146
Да похваля ето тази спирала на Есенс,мнооого е добра- .Взех я за 5 и нещо,определено бих повторила. Peace
И да попитам някой виждал ли е някъде крема за тяло от серията Алое на Роза Импекс?Преди много време ми го бяха подарили и беше просто божествен. Heart EyesЕто така изглежда,но никъде не го намирам. Tired
http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=price . Peace

# 147
Върти ми се в главата, че съм го виждала в Т-маркет.

# 148

Невъзможно - Балеа е марка на дрогериите ДМ - там го търси. Simple Smile

Да се отчета и аз за прочутата маска на Орзен.  Crazy Взех си я от Кауфланд - тази с бирата. С меда прочетох, че е за много изтощена коса, а моята, макар и боядисвана, си е лъскава и жива.  newsm78 Та след първо ползване - нещо не ми стои добре косата, усещам я мазна, все едно мазен филм има върху косъма, и обем няма никакъв. Косата ми е по китайски права, черна, досега ползвах на Лорис - от нея съм доволна. Защо така, аз ли съм единствената недоволна, или е наистина за по-изтощена коса ??? Има ли други видове Орзен освен с бира и мед ?  Rolling Eyes

# 149

Невъзможно - Балеа е марка на дрогериите ДМ - там го търси. Simple Smile

Да се отчета и аз за прочутата маска на Орзен.  Crazy Взех си я от Кауфланд - тази с бирата. С меда прочетох, че е за много изтощена коса, а моята, макар и боядисвана, си е лъскава и жива.  newsm78 Та след първо ползване - нещо не ми стои добре косата, усещам я мазна, все едно мазен филм има върху косъма, и обем няма никакъв. Косата ми е по китайски права, черна, досега ползвах на Лорис - от нея съм доволна. Защо така, аз ли съм единствената недоволна, или е наистина за по-изтощена коса ??? Има ли други видове Орзен освен с бира и мед ?  Rolling Eyes

Става въпрос за крема за тяло от серията Алое на Роза Импекс.

Общи условия

Активация на акаунт