Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 327
  • 631
  •   1
Отговори
# 165
А на маските на Орзен с хума или бира пише ли за каква коса са? Май повечето са доволни от тази с бира.

# 166
А на маските на Орзен с хума или бира пише ли за каква коса са? Май повечето са доволни от тази с бира.

Аз за съжаление не съм от доволните от маската с бира - обривам се ужасно от нея в участъците, където косата ми се е допряла до кожа. Няколко пъти си правих експерименти и всеки път резултатът е досаден обрив.

# 167
  • София
Маските Орзен са две - с бира и с мед. Тази с бирата е за боядисвана коса, а тази с меда за суха и изтощена. Моята коса е изрусявана дълги години, с мнооого сухи краища и затова винаги съм си купувала маски за суха коса. Така смятах да направя и с маската Орзен, но по погрешка си взех тази за боядисана коса. По-хубава грешка не съм правила до сега  Laughing В последствие си купих и тази с мед за изтощена коса, но някак си не ми се отразява чааак толкова добре. Но пак е много хубава. Редувам ги и двете  Grinning

Някой беше питал за шампоана за обем. Най-добри резултати получавам с бебешкия Бюбхен с алое и лайка. Обемът седи по 2-3 дни и косата се омазнява много по-бавно (аз съм със сухи краища, но мазни корени). Този шампоан също ми е случайно откритие както маската Орзен за боядисана коса.  Беше ми свършил шампоана и докопах този на бебо  Laughing

# 168
ADDRI ,мерси много, моята коса е боядисвана, тъй че ще взема с бирата, пък ако не ми хареса, приятелки много, все ще си я хареса някоя. А колко струва този детски шампоан на  Бюбхен?

# 169
  • София
Ами той не е от евтините неща защото уж е за бебешки чувствителен скалп. Някъде към 7-8лв беше и не е особено икономичен защото се пени по-малко от нормалните шампоани и затова слагам по повече. Все пак е по-икономичен от Милвата, от която сипвам с шепи за да почувствам,ч е съм успяла да се измия  Laughing

# 170
Ами той не е от евтините неща защото уж е за бебешки чувствителен скалп. Някъде към 7-8лв беше и не е особено икономичен защото се пени по-малко от нормалните шампоани и затова слагам по повече. Все пак е по-икономичен от Милвата, от която сипвам с шепи за да почувствам,ч е съм успяла да се измия  Laughing
Адри,аз току що се връщам от аптеката,ама на моя пише с лайка и липа и е светлосин отвън,не мога да му намеря снимка да ти го покажа.Имаше и едни в прозра4ни шишета,ама аз реших,4е е този...

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 14:04 от dilandii

# 171
  • София
Киса, някъде около 10 лв са пудричките на Манхатън. Ориентировъчно, зависи от магазина.

# 172
Адри, толкова си красива. Просто исках да го напиша някъде  Embarassed Embarassed Embarassed

# 173
Адри, толкова си красива. Просто исках да го напиша някъде  Embarassed Embarassed Embarassed
И аз да го кажа  Laughing Heart Eyes
Адри,голяма си находка в тоя форум.Имам чувството,че каквото и да те попитам,би ми дала много правилен съвет   bouquet

# 174
  • София
 Joy Ще ме уморите направо  Joy
Благодаря! Определено успяхте да ми оправите настроението, което един тъп техник беше успял да ми развали още от сутринта

# 175
Адри,малко по-горе те питах нещо за шампоан4ето,ама явно не си видяла,как то4но изглежда твоето?

# 176
Извинявам се за големия цитат, на каква цена е тази пудра?

Пудрата е около 9лв, в момента я ползвам, с мазна кожа съм и много добре ми матира.

# 177
Използвала съм Trendy,наистина са доста трайни и ми харесват.
Доволни сте от Тренди, а от другите реплики- в сайта има IXIR, Apple, Mood, които са по 18, 20мл. Някой ползвал ли ги е, или само Тренди докарва по-близо до оригиналите? Освен това се чудя защо са им различни цените при еднакъв грамаж?

# 178
Моето е точно MOOD...имитация на Кензо е. Идея си нямам каква е разликата между различните видове. А и като видях колко компетентни са мацките на щандовете на Г. Роуз, не бих се допитала до тях, честно казано. Аз моя го взех от едно малко квартално магазинче, жената там ми каза, че били еднакви, само разфасовките били различни...а, де  newsm78

# 179
 В Пловдив къде има парфюмчета Тренди?

Общи условия

Активация на акаунт