Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 190
  • 631
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Адри,малко по-горе те питах нещо за шампоан4ето,ама явно не си видяла,как то4но изглежда твоето?

Еми някой ме изчетка и аз така се надух, че забравих как се чете  Laughing

Моят е ето този -

# 196
  • Бургас
Очарована съм от бадемовата маска за коса на Rosa Impex.

И аз, а струва някъде около 4 лв., 500 мл. За суха коса е страхотна. Маските на "Българска роза" също са много добри, но трудно се откриват.
Иначе шампоана на "Бюбхен" и аз съм го ползвала. Детските шампоани са по-леки и щадящи косата. Бях много доволна, а и мирише страхотно.

# 197
Мацки, а коя розова вода е най-хубава?  Аз днес видях в аптеката розова вода на Кокона, но не знам нищо за марката. Някой да я е ползвал?

# 198
Мацки, а коя розова вода е най-хубава?  Аз днес видях в аптеката розова вода на Кокона, но не знам нищо за марката. Някой да я е ползвал?

Има една розова вода на Рефан, тя е натурална, става и за вътрешна употреба. Повечето от тези в аптеките съдържат някакъв алкохол.

# 199
Кокона правят доста неща за бъдещи мами. Имат цяла серия за стрии например...Препоръчвани са от доста майчета, но личен опит аз нямам...
Аз ползвам розовата вода на Милва, преди съм взимала друга маркла, пак БГ, но миризмата с изветряването ставаше все по-гадна. Тази на Милва ми харесва, но съдържа 2 Bromo - 2- Nitropropane-1.3-Diol, Natrium Benzoicum...
За имитацийките, тук където съм ги виждала имат един ламиниран списък, където е описано кой номер на кой парфюм е имитация. Може на място да сравнявате или да искате точно набелязан от онлайн магазина  Peace Роксан има в Скай Сити и Мол СОфия, на щандовете на Голдън Роуз.

# 200
Благодаря ви, момичета!  bouquet А на Рефан розовата вода къде да я търся?  До сега не съм я виждала.

# 201
Благодаря ви, момичета!  bouquet А на Рефан розовата вода къде да я търся?  До сега не съм я виждала.

Ами, в магазините на Рефан. Аз ходя до Студентски град, там имат магазинче в 4-ката.

# 202
а във Варна в Елитис дали ги има тези парфюмчета?

В Елитис не съм проверявала, но опаковката от Roxanne 50мл., я има в едно много добре заредено магазинче на 8-ми Приморкси полк, срещу Бинго Мустанг, до магазините за дънки, слиза се по едни стълбички надолу. Имат списъка кое на кой парфюм е реплика, повечето от ароматите са в наличност. Много са любезни момичетата.

# 203
  • Сливен
лелее докато се върнем и организирам след празниците сте изписали толкова много Simple Smile
Дани, мерси за темичката  bouquet
Момичета, кажете ми някакви по-изгодни, като цена кристали за коса Rolling Eyes

# 204
Еееееее никой ли не знае къде в Русе могат да се намерят парфюмчетата на Роксан и Тренди.............  Praynig Hug  bouquet

# 205
Мерси Адри,аз съм взела друг,ще го пробвам пък дано е хубав ефекта.на мен фризьорката ми беше казала,4е не е хубаво да се ползват бебешки шампоани,защото са много слаби и не могат да по4истят така добре косата от стилизантите например и това след време се отразява на косъма! Rolling EyesВсе професионални досега съм ползвала,ама кой знае пък какъв ефект и от тях не виждам,така 4е ще го пробвам този и ще споделя!
Да питам и останалите мами за някой хубав шампоан за обем който са ползвали,ама наистина да придава обем от корена? Rolling Eyes

# 206
лелее докато се върнем и организирам след празниците сте изписали толкова много Simple Smile
Дани, мерси за темичката  bouquet

[/quote

На Биофарма са много добри и са около 6 лв. Също и на Сери. Но май на Биофарма са за предпочитане.

# 207
  • Сливен
Дани, мерси за темичката  bouquet

На Биофарма са много добри и са около 6 лв. Също и на Сери. Но май на Биофарма са за предпочитане.
благодаря ти   bouquet
днес ще изляза да потърся  Simple Smile

# 208
Някой може ли да ми каже къде в Младост има Тренди? Търсих назад, но нещо не открих?

# 209
  • София
А за пудрата на Манхатън ме интересува, ако сложиш на цялото лице, да не стои много блестящо, защото в такъв случай май не става за дневен грим?

Според мен зависи от кожата. Аз съм бяла и ако сложа на цялото лице не изглежда добре. Става обаче разкошно като се сложи на скулите, в/у руж, съвсем лекичко.

Относно розовата вода - аз харесвам на Българска роза и Биофреш. Втората е съвсем чиста дестилирана розова вода. В тази на БР има и вода от здравец, не е чиста розова вода. Но поне нямат алкохол, както други марки.

Общи условия

Активация на акаунт