Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 325
  • 631
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Запис тук, че съм хвърлила око на маската за коса, само да дадат заплата.. smile3508

# 211
Някой ползвал ли е нещо за вежди. Смисъл да заглажда, да не се рошат, че моите постоянно някой косам все стърчи  Laughing

# 212
  • Варна
За вежди става с прозрачна спирала за мигли. Чела съм, че може да се ползва и малко лак за коса, пръснат в/у четчица или пък гел за коса.

# 213
  • София
Най ми харесва розовата вода на ЛЕМА„ няма алкохол също. Предпочитам я даже пред био розовата вода на Биофреш, която е и абсолютно същата като обикновената им розова вода, с разлика че дадох 13 лв за нея Rolling Eyes

# 214
# 215
За вежди става с прозрачна спирала за мигли. Чела съм, че може да се ползва и малко лак за коса, пръснат в/у четчица или пък гел за коса.
Аз правя така,измивам добре опаковка от безцветна спирала,слагам вътре гел за коса(хубав,да не втвърдява и побелява),слагам предпазителя и четката и става спирала за вежди  Laughing,това сама си го измислих след ходене по мъките с лакове,безцветни спирали,фиксатори за вежди.

# 216
За вежди аз използвам безцвитна спирала на импала, струва 3 лева и стига за доста време, а я ползвам всеки ден.

# 217
  • София
Искам и аз Тренди. Особено много искам да проверя Жадор. Но не знам кога ще имам път към Младост Simple Smile
Хмммм, дали в парфюмериите около х-л Плиска ще се намерят?  newsm78
Има ги с/у спирката на 72 в една забутана козметика там,една бабка продава.Има ги и отстрани на самия хотел Плиска в магазина за козметика,където също продават на Арт деко козметиката,там има на Роксан и Тренди аромати.

Някой попита за продуктите на Рефан къде ги има.На Плиска,зад самия хотел отстрани на единия блок има магазин на Рефан,там е цялата им парфюмерия и козметика.Пада се отстрани на дългия блок,не му знам номера,то там са два блока и между тях се намира,няма начин да се пропусне.

# 218
  • Бургас
За вежди аз използвам безцвитна спирала на импала, струва 3 лева и стига за доста време, а я ползвам всеки ден.

И аз я ползвах - наистина веждите се фиксират, но изсъхне ли, побелява и се вижда.   Rolling Eyes Когато се нанася съвсем малко количество, е по-добре, но все пак личи. При теб така ли е? Или може би аз не случих на спирала, моята също беше безцветна "Импала".

# 219
Някой ползвал ли е нещо за вежди. Смисъл да заглажда, да не се рошат, че моите постоянно някой косам все стърчи  Laughing
за да не става така видях козметичката да ги подстригва с ножица, някой го отричат

# 220
за да не става така видях козметичката да ги подстригва с ножица, някой го отричат
за подстригването съм съгласна.само че и аз се опитах сама дали ще успея и се оказа че със сигурност си има начин на подстригване не е просто така.

# 221
момичета на  Golden rose сега коя спирала е най- добра, червената 3д или ?
за мен досега от двойната на лореал няма по -добра ,но пък тук сте много заразяващи.
препоръчайте ми маска за коса за мазна
на орзен май е за суха , на миосотикс с плацентата в червената кутия също пише за суха.

# 222
за подстригването съм съгласна.само че и аз се опитах сама дали ще успея и се оказа че със сигурност си има начин на подстригване не е просто така.

И аз така си ги подстригвам. Трябва с четчица да се срешат веждите нагоре и всички косъмчета, които стърчат се подрязватс малка ножичка.
Ето тук има едно видео, но е на немски... от 5-тата минута момичето показва как се прави. Не е нищо сложно, само че не подстригвай много от първия път, а малко по-малко, че аз един път малко повече окълцах без да искам Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=oHL5y0uvnhI

# 223
И аз да похваля маската на Орзен (с мед), взех си я вчера и само след едно измиване разликата е забележителна! Peace

# 224
  • София
момичета на  Golden rose сега коя спирала е най- добра, червената 3д или ?
за мен досега от двойната на лореал няма по -добра ,но пък тук сте много заразяващи.
препоръчайте ми маска за коса за мазна
на орзен май е за суха , на миосотикс с плацентата в червената кутия също пише за суха.

на мене само в корените ми е мазна,така че за дължините ползвам маска за суха коса.Обаче майка ми е с много мазна коса като цяло и балсама на Импресия за мазна коса е страхотен.Аз ползвам антистатичния,но като го свърша ще си взема и този за мазна коса.

Ех момичета навихте ме яко с тази маска на орзен,ще пиша и аз като я купя.

Addri на Бюбхен кой точно шампоан беше? Baby shampoo или Kinder shampoo пише на твоя?Пише че единия е с алое,а на другия не пише нищо и нещо се обърках Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт