Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 150
  • 631
  •   1
Отговори
# 285
А някой ползвал ли е антицелулитените на Билка? И по-специално този с мента и този с бяло грозде..мисля да ги пробвам

Доволна съм и от двата,зеления е билков и изстудява,жълтия мирише страхотно и си го купувам редовно.

А има ли някакъв ефект от жълтия?

# 286
  • София
Аз не я харесвам лилавата спирала на Мейбълин. Слепва ми ужасно. Имам и жълтата, тя е чудесна. Като се замисля май разликата е само в четчицата, но аз явно не мога да се оправям с такива извити четчици  Rolling Eyes
Всичко си е до мигли. Аз съм с много дълги и гъсти мигли, а сестра ми с къси и по-редки и никога не ни харесват едни и същи спирали. Предполагам, че е от значение освен дължината и гъстотата, също и това колко е дебел и твърд самия косъм на миглите.

# 287
Момичета,чета чета и викам да се включа по въпроса с ТРЕНДИ. Преди 2 години някъде някой ми беше подарил на Тренди парфюм-син на цвят.Беше адски траен,всеки ме питаше с какво съм се напръскала.Чак сега се сетих като стана по-обсъждана марката тук.
Искам да помоля някоя мацка,която има възможност да ми каже светло синьото шише Тренди имитация на кой оригинал е?Моляя  Praynig
Още се сещам за аромата му-беше много свеж  Heart Eyes

Aз имам синьото от снимката и е имитация на лайт блу

Моят беше в опаковка от 50 мл. -ето тази опаковка - http://goldenshop.bg/details.php?id=383&bid=  Дали ще е същия който казваш?

# 288
адри аз не харесвам жълтата  hahaha явно всичко си е до мигли и до това кой какъв ефект търси от нея /////сестра ми харесва също всички спирали които аз не харесвам   Joy

# 289
Да и него съм имала същия е  Peace,дори да ми се смеят си го харесвам повече от истинският лайт блу Crazy

elssssss ,аз няма целулит,но след като родих се мажех само с него и мисля че ми помогна в стягането на кожата и тялото,но мога и да си въобразявам,защото страшно много го харесвам.

# 290
  • Lost in a fairytale ...

id=383&bid=[/url] 

А белият на кой е имитация? Онзи ден се сетих, че го имам, но не ми харесва- има нещо "евтино" в него, въпреки че нямам идея кой е истинския парфюм Simple Smile

# 291
Ето сайт,там всички са описани http://www.danijela-commerce.com/roxanne
Като ти мирише евтино,изхвърли го  newsm78
За мен Тrendy са много сполучливи и трайни за парите си.

# 292
  • В къЩи.
Наскоро си взех тази http://4.bp.blogspot.com/_h2l_mQ8Q-kQ/Su79xKAf3tI/AAAAAAAAAq4/M7 … s400/DSC08692.JPG Четката е почти идентична с тази на сивия Архитект на Лореал,а и ефекта ,който постигам с двете е един и същ. Взех я за 5.50лв ,а е 12мл. На моите мижави мигли стои супер,а на някой с по/хубави мигли сигурно Ще има ефект "изкуствени мигли"
А обемни стават ли миглите от нея?

Да,точно за обем е,на Флормар е.

# 293
estrella-bg мерси  bouquet

# 294
А има ли доволни от евтин крем за лице- кожата ми е нормална. На 43 г. съм, нямам бръчки, но тенът ми не е мн. добър, някак си неравен е и кожата ми е леко отпусната. Чакам препоръки  bouquet

# 295
  • Варна

Тези ги имаше в Елитис Варна за по 2-3 лв, но не им обърнах внимание...  Rolling Eyes

# 296
И аз да се похваля ат нещо евтино, от което съм доволна.
Купих си ПАНТЕН, но от него започна да ми се бели кожата на главата.
Преди две седмици си взех шампоан против пърхот на Билка. Имаше ефект още след първото измиване. Мих си косата  три вечери подред с него и проблема се реши. Струва 2.50

# 297
Скоро открих темата и е много полезна.
Бихте ли споделили мнения за шампоана на Арома с яйце?
Lirenа, аз съм на същата възраст и съм много доволна от крема на Арома с маслина и не само от крема, а от цялата серия.Аз съм със смесена към мазна кожа.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 21:32 от vilka 43

# 298
на мен ми харесваше,но съм го използвала отдавна,може да са го развали ли

# 299
Аз в крайна сметка с триста зора открих въпросния шампоан на Бюбхен слайка и алое,по-то4но поръ4ах си го в една аптека.Аптекарката остана много у4удена,4е има такъв вид,защото при нея имаше само с лайка и липа и голям спор беше докато я убедя все пак да пита достав4иците си!Мъжа ми преди това провери в Ремедиума на Шишман и там нямаше,само този с липата....

Общи условия

Активация на акаунт