Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 150
  • 631
  •   1
Отговори
# 375
  • София
djel ох милата и аз гледах така,ама темата вече е 3та и влезнах в час.Мой съвет към всички тук е да не се купува всичко онова което се коментира,а само необходимите неща,з-то после стават излишни и се задръстваме с ненужни покупки.За спиралите особено дори бих предложила тези които се коментират от притежателките им да слагат по някоя снимка след нанасяне на спиралата,з-то спиралите са с малък срок на годност,но не всички се харесват от всеки и е трудно после като се купят 2,3 спирали да се използват особено ако не са със съвсем желания ефект.Така отивам на боклука и хвърлени пари на вятъра и евтиното в крайна сметка излиза скъпо.
И между другото искам да кажа за почитателките на маската на Лорис с чесън,в Метро я имаше за 4лв една голяма кутия 800 или кило беше.Не знам действително дали има по малка разфасовка или тази си е стандартната,но ми се видя страшно евтина,за това което се говори за нея.Но понеже взех вече орзен маската и не искам да купувам 100 маски,но тази ще е следващата закупена и изпробвана.
Търся си хубаво телесно матово червило в кафявата гама.На Голдън роуз няма такова има само в перлените цветове и си го купих вече.Моля някой ако знае на някоя друга марка да каже.Държа да е най светлото кафяво но без перлени отблясъци.Видях такова на МАС,ама ако си го намеря по-евтино това на МАС ще отпадне с 30те си лв Simple Smile http://1.bp.blogspot.com/_lPyZ7GW_Fuc/S5U-tqlzchI/AAAAAAAAA1M/Wo … 00-h/DSC_0890.JPG този ефект търся,само че много перли има това,аз искам в по матов вариант.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 13:04 от На Кашето жена му

# 376
djel ох милата и аз гледах така,ама темата вече е 3та и влезнах в час.Мой съвет към всички тук е да не се купува всичко онова което се коментира,а само необходимите неща,з-то после стават излишни и се задръстваме с ненужни покупки.
Абсолютно подкрепям  Peace ,а за маските Лорис по 1кг са,няма по-малки разфасовки,вървят около 6-7лв,4лв си доста евтино.

# 377
На Кашето..., виждала съм такова червило на Катерин Арли, а от по-скъпите- на Ревлон.

# 378
Аааа, аз съм голяма стипца Crazy и не всичко купувам, но пък да разглеждам в детайли - малииииии ужас! Горкото ми мъжле като го знам, че само минава и си купува през магазина каквото му трябва и беж, и някак си ми е кофти, но от друга страна пък де се чуло и видяло аз да не разгледам какво има, при това му казвам: аз няма да купувам, просто обичам да разглеждам Crazy
Между другото да споделя и за крема на "Боди Д" слънцезащитен, казва се "Биле РН" ( SPF 26) - белее след нанасяне, колкото и добре да го размазвам по лицето, също като лингурски булки сме набелени  Laughing (клепам мъжлето и мамето с него). Някъде назад в темата някой беше писал, че слънцезащитния на "Елея" бил и той така, жалко. Rolling Eyes

# 379
  • София
на Елеа и той ли белее?Ако белее да не го търся въобще?Я някой да каже бързо Simple Smile

# 380
  • София
Ами аз съм пробвала един на Елеа преди няколко години, от зелната серия 25 фактор. Белееше. Тогава си го взех просто за дневен крем, но не ми допадна.

Моля ви, кажете откъде намирате пастата Аджона (ако така се произнася)  Praynig

# 381
  • София
Май някой спомена Ремедиум...днес ще мина през този на Графа и ще докладвам Hug

# 382
Еее djel и аз гледам така в магазините вече...хихихи
Каше, на мен това ми изглежда розово  Rolling Eyes Иначе едно време ползвах мн. светло кафяво, карамелено, точно на Г.Роуз, само че тогава имаха една серия червила, сега сааа...
Друго, което си спомням е BELL и номер 16, ама като се замисля, този номер дали е на Бел или на Г.Роуз, ще излъжа. Ще взема пак да погледна. А, щях да забравя, на Севънтийн в момента имам червило       Това точно е номер 238, Desert Sand Matt.

# 383
Еее djel и аз гледам така в магазините вече...хихихи
Каше, на мен това ми изглежда розово  Rolling Eyes Иначе едно време ползвах мн. светло кафяво, карамелено, точно на Г.Роуз, само че тогава имаха една серия червила, сега сааа...
Друго, което си спомням е BELL и номер 16, ама като се замисля, този номер дали е на Бел или на Г.Роуз, ще излъжа. Ще взема пак да погледна. А, щях да забравя, на Севънтийн в момента имам червило       Това точно е номер 238, Desert Sand Matt.
изглежда страхотно това червило.май ще се навия и аз да потърся нещо подобно.

# 384
  • София
А не изглеждат ли зъбите много тъмни с такова червило  newsm78
Всъщност исках да ви попитам - забелязали ли сте с кои цветове усмивката ви изглежда по бяла?
Търся си нещо такова, оптическа измама, че явно скоро няма да си избеля зъбките, а те по природа не са от най ослепителните  Crazy

# 385
  • София
С червила в розово-лилавата студена гама зъбите изглеждат по-тъмни. Червилата в топлата гама - телесно, оранжево, кафяво, коралово не подчертават проблемите с цвета и неизбелените зъби изглеждат по-добре  Peace

# 386
Не бих коментирала цветовете, защото не съм много наясно...Със сигурност ще опитам избелване с Поморин обаче, благодаря за идеята. Та, да кажа за червилото- моите устни явно са по-червени и червилото седи малко бледо...прозира ми цвета на устните, особено по контурите, аз много много не слагам молив, преди не пропусках...Та мога това да вметна, така че-тествайте задължително и обърнете внимание на това. Аз не се бях замисляла, но всеки път като сложа подобен цвят и се подразвам.
В брошурата на Кауфланд лосиона п/в целулит на Билка е на промоция 4,99лв. Не знам иначе колко струва, но щом е на промо, би трябвало да е по-евтин  Wink
Някой беше питал за сенки на Флормар. 4-ката са към 16-17лв.-да, тези вървят по-скъпа серия, както и 5-те в палитричка.

# 387
С червила в розово-лилавата студена гама зъбите изглеждат по-тъмни. Червилата в топлата гама - телесно, оранжево, кафяво, коралово не подчертават проблемите с цвета и неизбелените зъби изглеждат по-добре  Peace

Абсолютно грешно!
С телесните цветове зъбите изглеждат по-тъмни.
Колкото по-тъмно е едно червило, толкова по-светли изглеждат зъбите. Без значение дали е тъмно червено, тъмно розово, тъмно кафяво. 
Пример с негрите - тъмната кожа и устни придават оптическата илюзия, че зъбите им са по-бели от на останалите раси.  Wink

# 388
  • Пловдив
Търся си хубаво телесно матово червило в кафявата гама.На Голдън роуз няма такова има само в перлените цветове и си го купих вече.Моля някой ако знае на някоя друга марка да каже.Държа да е най светлото кафяво но без перлени отблясъци.Видях такова на МАС,ама ако си го намеря по-евтино това на МАС ще отпадне с 30те си лв Simple Smile http://1.bp.blogspot.com/_lPyZ7GW_Fuc/S5U-tqlzchI/AAAAAAAAA1M/Wo … 00-h/DSC_0890.JPG този ефект търся,само че много перли има това,аз искам в по матов вариант.
Peace А видя ли в матовата серия на Голдън Роуз 2000 ? http://www.goldenroseusa.com/details.php?id=355&bid=183&fid= Наистина тази серия /2000 в сиви гилзи/ се среща рядко, но не е невъзможно откриването им. На това червило съм дала 6+.

# 389
Момичета, кажете от кой околоочен крем сте доволни - до около 10-15 лв.. До сега съм ползвала на Евелин, но опаковката свършва и ми се иска да го сменя с друг - на 31 години съм /смесена кожа/.

Общи условия

Активация на акаунт