Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 195
  • 631
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз все забравям да похваля маската на Билка с Мавруд.
http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/products1_grape_therapy.html?p772

Ползвам я от много време вече, чудесно подхранва и овлажнява кожата  Peace

# 391
  • Belgium
Да споделя и аз евтините неща, от които съм доволна, макар че не са особено много Laughing

Крем Здраве за крака с ментол  - около 2 лева

Крем Здраве за ръце (пъпеш, череша, лилия) - около 3 лева

Пилинг душ гел Дева - 3 и нещо

Антицелулитен гел Дева - 4 и нещо

Тоник за лице на Билка пъпеш и краставица

Крем за лице на Билка пъпеш и краставица

Тоник за коса Билка

# 392
Някой беше питал за сенки на Флормар. 4-ката са към 16-17лв.-да, тези вървят по-скъпа серия, както и 5-те в палитричка.

Цъфс, благодаря   bouquet
Тези от линка ми обясни продавачката са пресовани и били по- икономични от другите. Но мен това не ме касае, аз не ползвам често сенки, тези ми допадат повече като цветова гама от другите палитри. Но исках сверка за цената, че другаде не успях да ги намеря.

Аз уж чета темите, но нямам спомени за тоник за лице да е коментирано  Thinking Освен жожоба и розова вода като дегримьор.

# 393
Тоника на Билка коментирах ме,аромата му е страхотен и си върши работата,той е за всеки тип кожа,а аз хубаво почистване и за смесена или мазна кожа съм доволна от тези на амрита

# 394
  • София
Видяхте ли новата серия на Билка?
http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka9.html

Явно е съвсем новичка, миналата седмица я нямаше в сайта.

# 395
  • София
ох тая тема ме замайва яко,не мога да изцитирам всички които са ми писали,но ще карам подред.На Айона пастата за зъби това й е сайта http://www.ajona.dir.bg/ ,но аз нещо не мога да го отворя.Другата информация която намирам е няква фирма вносител.Обаче сега се сещам къде я има със сигурност,но не знам точния адрес.В една аптека на Витошка като тръгнеш от съдебната палата по пешеходната зона на дясно,на пресечка две от лявата страна в една аптека.Там със сигурност я зареждат постоянно.Ако има няколко аптеки пробвайте във всичките Simple Smile Аз не ходя там често щото няма къде да паркирам и си търся по близки аптеки до мене,но ремедиума нещо тотално май спряха да я зареждат.
После за червилото дето беше показано на снимката,ще го търся защото и този цвят ми харесва.
Забравих да спомена че търся и подобен гланц телесен цвят в кафявата гама.Който знае пак да помага.
Така преди малко се върнах от Ремедиума и на майка ми купих околоочния крем на Билка с мавруд.Не е за мазни клепачи като моите,но на също много бързо ми попи в кожата.Според мене е за по нормална и суха кожа и мирише уникално.Аз определено си държа на гелчето на Лейдис джой за мазни клепачи и по млада кожа,а за по сухи и нормални и според мене няма възрастова граница за ползване е това кремче на Билка.
Искам да питам някой дали е ползвал на Пърфект изсушителя за лак,май беше лилава консистенция.Имам огромен проблем със съшенето на 4те пласта дето нанасям основа,два пласта лак и топ лак и после чакам с часове докато спре да ми прави резки върху маникюра.Та съм в чуденка дали топ лака да е от бързо съхнещите или е по добре изсушител за лак да си взема?

# 396
  • Belgium
По-добре си вземи изсушител за лак.

Най-доволна съм от изсушителя на Ейвън, уникален е  Crazy

Е, не е съвсем евтин, но си е среден ценови клас.

# 397
Цитат

Ама тези от Билка ме дразнят,миналото лято излезе серията red line,едва я намерих и купих на мъжа ми интимен гел и още нещо беше,съответно той много ги хареса и хоп те изчезнаха,никъде не ги намирам #Cussing out,дори поръчах мъжката серия от Интернет и от там имах отказ,нямало ги в наличност Shocked.Сега като видях новата серия,ме е страх да я погледана,че ми омръзна да издирвам,а продавачките да ме гледат  така Shocked.Навсякъде има продуктите с грозде,а новите нъц

# 398
  • София
На Кашето жена му, аз го имам този на Перфект, който се капва. Не го ползвам често защото ми е неудобен, понякога допирам "четчицата" до лака и го развалям. Затова и съм го зарязала и незнам доколко бързо суши.

Но съм много доволна от спрея за бързо съхнене на Арт Деко. Него си го ползвам за тази цел.

# 399
Цитат

Ама тези от Билка ме дразнят,миналото лято излезе серията red line,едва я намерих и купих на мъжа ми интимен гел и още нещо беше,съответно той много ги хареса и хоп те изчезнаха,никъде не ги намирам #Cussing out,дори поръчах мъжката серия от Интернет и от там имах отказ,нямало ги в наличност Shocked.Сега като видях новата серия,ме е страх да я погледана,че ми омръзна да издирвам,а продавачките да ме гледат  така Shocked.Навсякъде има продуктите с грозде,а новите нъц
много ме впечатли от тази нова серия олиото и маслото за тяло.навита съм и много и веднага започвам да ги търся.иначе като цяло съм доволна от серията с бялото грозде.

# 400
  • София
Предполагам, че трудно ще се намира, защото е съвсем нова.
И на мен ми харесаха двата продукта за тяло.

# 401
  • София
С червила в розово-лилавата студена гама зъбите изглеждат по-тъмни. Червилата в топлата гама - телесно, оранжево, кафяво, коралово не подчертават проблемите с цвета и неизбелените зъби изглеждат по-добре  Peace

Абсолютно грешно!
С телесните цветове зъбите изглеждат по-тъмни.
Колкото по-тъмно е едно червило, толкова по-светли изглеждат зъбите. Без значение дали е тъмно червено, тъмно розово, тъмно кафяво. 
Пример с негрите - тъмната кожа и устни придават оптическата илюзия, че зъбите им са по-бели от на останалите раси.  Wink

Опитах се да дам малко допълнителна информация освен най-близкото до ума правило за контраста. Смея да имам по-задълбочени познания за цветовете, защото е част от специалността ми. Освен това може би се изразих по-деликатно, отколкото трябва. Ако трябва да го кажа директно - на жълти зъби розово или цикламено червило не седи добре и ги подчертава.
А белите зъби на тъмнокожите не са оптическа илюзия обикновено  Simple Smile

# 402
djel ох милата и аз гледах така,ама темата вече е 3та и влезнах в час.Мой съвет към всички тук е да не се купува всичко онова което се коментира,а само необходимите неща,з-то после стават излишни и се задръстваме с ненужни покупки.За спиралите особено дори бих предложила тези които се коментират от притежателките им да слагат по някоя снимка след нанасяне на спиралата,з-то спиралите са с малък срок на годност,но не всички се харесват от всеки и е трудно после като се купят 2,3 спирали да се използват особено ако не са със съвсем желания ефект.Така отивам на боклука и хвърлени пари на вятъра и евтиното в крайна сметка излиза скъпо.
И между другото искам да кажа за почитателките на маската на Лорис с чесън,в Метро я имаше за 4лв една голяма кутия 800 или кило беше.Не знам действително дали има по малка разфасовка или тази си е стандартната,но ми се видя страшно евтина,за това което се говори за нея.Но понеже взех вече орзен маската и не искам да купувам 100 маски,но тази ще е следващата закупена и изпробвана.
Търся си хубаво телесно матово червило в кафявата гама.На Голдън роуз няма такова има само в перлените цветове и си го купих вече.Моля някой ако знае на някоя друга марка да каже.Държа да е най светлото кафяво но без перлени отблясъци.Видях такова на МАС,ама ако си го намеря по-евтино това на МАС ще отпадне с 30те си лв Simple Smile http://1.bp.blogspot.com/_lPyZ7GW_Fuc/S5U-tqlzchI/AAAAAAAAA1M/Wo … 00-h/DSC_0890.JPG този ефект търся,само че много перли има това,аз искам в по матов вариант.

На мен това ми бие повече на розово, отколкото на бежаво. И както го искаш ти без блясък и по матово, имай предвид, че за такъв цвят червило ти трябват безупречно бели зъби, тъй като самия цвят прави зъбите ужасно жълти

# 403
  • София
Аз мога да кажа специално за себе си, че с червено червило зъбите ми не изглеждат никак бели. Пробвала съм в къщи, иначе не нося червено, не ми отива. С бледо розово или телесен цвят изглеждат прилично. Може би е и до цвят на кожата и до цвят на зъбите ...  Rolling Eyes

# 404
  • София
Здравейте!
Аз ще похваля кремчетата за ръце на Kalea ( и специално този с бадем) - много е ароматен и прави много мека кожата, а цената му е под 1 лв. Покупките ми от днес са :
 Ръкавица за почистване на грим на Perfect (3.30 лв) - много е удобна, мекичка, лицето става супер чисто, пере се дори и със студена вода. Много съм доволна от нея  Grinning
 Лак за нокти на Vernis (1.90 лв), много е наситен, изсъхна бързичко и стана точно както е шишенцето, а не като други, които след нанасянето са по-светли
 Сенки за очи и спирала на Flormar. Тази спирала в сравнение с Golden Rose за мен е по-добра, не слепва миглите и не тежи, но не придава кой знае какъв обем  Sad Колебаех се между нея и новата на Mabelline, май трябваше нея да взема , но нищо...
 Естествено и маската на Orsene с бира  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт