Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 295
  • 631
  •   1
Отговори
# 405
лава , dilandii , ralykiss , благодаря ви за отговорите ви за шампоаните на Orzene  Simple Smile Hug Ще ги пробвам тогава щом толкова ги хвалите Grinning

# 406
Здравейте!
Аз ще похваля кремчетата за ръце на Kalea ( и специално този с бадем) - много е ароматен и прави много мека кожата, а цената му е под 1 лв. Покупките ми от днес са :
 Ръкавица за почистване на грим на Perfect (3.30 лв) - много е удобна, мекичка, лицето става супер чисто, пере се дори и със студена вода. Много съм доволна от нея  Grinning
 Лак за нокти на Vernis (1.90 лв), много е наситен, изсъхна бързичко и стана точно както е шишенцето, а не като други, които след нанасянето са по-светли
 Сенки за очи и спирала на Flormar. Тази спирала в сравнение с Golden Rose за мен е по-добра, не слепва миглите и не тежи, но не придава кой знае какъв обем  Sad Колебаех се между нея и новата на Mabelline, май трябваше нея да взема , но нищо...
 Естествено и маската на Orsene с бира  Flutter

заинтересува ме ръкавицата за почистване на грим.може ли снимка и къде мога да я търся?

# 407
  • Бургас
И мен!  Peace

# 408
  • София
Аз си я взех от Елитис (Варна), аз май съм се объркала за марката  ooooh!. На Agiva e.
http://www.framar.bg/%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D1%8A … -pid30013910.html

# 409
Видяхте ли новата серия на Билка?
http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka9.html

Явно е съвсем новичка, миналата седмица я нямаше в сайта.

Аз вчера си купих крема п/в бръчки на тази серия. За сега ми харесва, попива бързо и ухае невероятно. Но за ефект- след 42 дни, така пише на опаковката Laughing

# 410
  • Пловдив
лава , dilandii , ralykiss , благодаря ви за отговорите ви за шампоаните на Orzene  Simple Smile Hug Ще ги пробвам тогава щом толкова ги хвалите Grinning
Мисля, че няма да съжаляваш   bouquet Аз се запалих отдавна по тези шампоани, когато "изнудих" една приятелка да ми разкрие тайната на съживената си лъскава коса.

# 411
Мисля, че няма да съжаляваш   bouquet Аз се запалих отдавна по тези шампоани, когато "изнудих" една приятелка да ми разкрие тайната на съживената си лъскава коса.
   bouquet Grinning Още веднъж благодаря, обезателно ще се опитам да намеря шампоаните. Лошото е, че трудно се намират техните продукти.

# 412
  • София
djel ох милата и аз гледах така,ама темата вече е 3та и влезнах в час.Мой съвет към всички тук е да не се купува всичко онова което се коментира,а само необходимите неща,з-то после стават излишни и се задръстваме с ненужни покупки.За спиралите особено дори бих предложила тези които се коментират от притежателките им да слагат по някоя снимка след нанасяне на спиралата,з-то спиралите са с малък срок на годност,но не всички се харесват от всеки и е трудно после като се купят 2,3 спирали да се използват особено ако не са със съвсем желания ефект.Така отивам на боклука и хвърлени пари на вятъра и евтиното в крайна сметка излиза скъпо.
И между другото искам да кажа за почитателките на маската на Лорис с чесън,в Метро я имаше за 4лв една голяма кутия 800 или кило беше.Не знам действително дали има по малка разфасовка или тази си е стандартната,но ми се видя страшно евтина,за това което се говори за нея.Но понеже взех вече орзен маската и не искам да купувам 100 маски,но тази ще е следващата закупена и изпробвана.
Търся си хубаво телесно матово червило в кафявата гама.На Голдън роуз няма такова има само в перлените цветове и си го купих вече.Моля някой ако знае на някоя друга марка да каже.Държа да е най светлото кафяво но без перлени отблясъци.Видях такова на МАС,ама ако си го намеря по-евтино това на МАС ще отпадне с 30те си лв Simple Smile http://1.bp.blogspot.com/_lPyZ7GW_Fuc/S5U-tqlzchI/AAAAAAAAA1M/Wo … 00-h/DSC_0890.JPG този ефект търся,само че много перли има това,аз искам в по матов вариант.

На мен това ми бие повече на розово, отколкото на бежаво. И както го искаш ти без блясък и по матово, имай предвид, че за такъв цвят червило ти трябват безупречно бели зъби, тъй като самия цвят прави зъбите ужасно жълти
не съм много съгласна или поне при мен зъбите ми изглеждат със сравнително бял цвят в сравнение с по ярко червило.Освен това аз съм с брекети и не се вижда много от зъбите ми Simple Smile
Според мене ярките червила карат зъбите да изглеждат жълти,ако не са от най белите.С ярко червено червило зъбите ми изглеждат отвратително,а с телесното ми изглеждат нормални.

Вивиан изсушителя на Арт деко колко струва?

# 413
Доста сте пописали...
Аз измъдрих днес червилото кой номер беше на Г. Роуз...както си мислех и се сетих  Mr. Green Ееех, ЕГН не е съвсем изтрещяло. Та, червилото е 51 от тези http://www.goldenroseusa.com/details.php?id=346&bid=183&fid=
Новата серия на Билка я видях на доста места, дори реших, че не е нова, ами просто досега не съм й обърнала внимание  Sunglasses
Моя топ лак на Манхатън замести изсушителя на Ейвън. Някак си ми е по-удобно да метна още един пласт лак, отколкото да капя с туй чудо...Ама има ефект, определено. Топ-лакчето ми струваше 10лв. преди месеци, а сега пак в Ремедиума видях цена- 7 лв.  Shocked Как го правят това се чудя. Като го направят 3 лв. ще си купя пак  Mr. Green  Аз съм доволна от него де, никакви резки не ми прави...изсъхва почти моментално, освен това с него лака ми е траен- доста  Peace

# 414
  • у нас

и аз, и аз  smile3521

купих си и още един лак Мода- бордо Heart Eyes още не съм ги слагала, че този на есенсис още ми стои Peace него препоръчвам  отвсякъде. Серията XXL моята плочка е мазна, на 3 ден го повторих и вече 5 кара Crazy имам чувството че може да изкара още поне 3 Peace

# 415
гарние са пуснали някаква нова  червена серия - отзиви?на цените на орзен са
а маските шаума дали са хубави , вчера попаднах на една само на нея не пишеше за суха коса

# 416
Някой знае ли, новата серия на Билка дали е за суха или за мазна кожа  newsm78, не можах да намеря нищо в сайта им.

# 417
Ех, че хубава темичка!!  Hug
Аз да похваля шампоан Алгопикс- против пърхот( хвойнов катран). Струва 3лв, ефектът е страхотен. Пърхотът изчезва за седмица- две.

Търся си хубав, не скъп гланц за устни или най- добре течно перлено червило. Съвети? Praynig

# 418
  • София /Абсурдистан
Момичета, от къде купувате кремовете от новата серия на Билка?

# 419
  • София

Вивиан изсушителя на Арт деко колко струва?

http://www.parfumi-market.net/artdeco-vseki-tip-nokti-sprej-barz … 4698571f6a6223e5c

Това е изсушителя  Peace Към 11 лв е.

Търся си хубав, не скъп гланц за устни или най- добре течно перлено червило. Съвети? Praynig

Гланцовете на Голдън Роуз са страхотни! Абсолютно не отстъпват на скъпите!
Ето тези:

http://www.goldenshop.bg/details.php?id=168&bid=

Общи условия

Активация на акаунт