Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 323
  • 631
  •   1
Отговори
# 420
  • София
много съм благодарна за бързите отговори.Сигурно изсушителя ще взема,з-то като сложа основата,двата пласта лак и топ лака и уж долните пластове са били сухи,но като сложа и топ лака и става много напластено и където и да пипна или се ударя лака се уврежда,затова ми трябва нещо бързо съхнещо.Преди време си бях купувала бързо съхнещ топ лак на Орли ама пусти 20лв не ми се дават Simple Smile Та мисля с по малко да мина и да намеря истинския вариант.
Вивиан а изсушителя на всеки пласт ли пръскаш или само на крайния вариант?И за колко време ти изсъхва лака с тоя изсушител?Питам особено за последния пласт,че като се лакирам и мине половин час и тръгна примерно дънките да си разкопчавам или закопчавам стават големи бели.

# 421
Чудесна тема Simple Smile. Връщам се да чета и след това ще пиша.

# 422
  • София
Ами само накрая пръскам, но аз не слагам основа, а само два пласта лак и накрая топ лак. След всеки лак изчаквам да позасъхне, не лакирам веднага. Накрая пръскам с изсушителя и поне половин час го пазя. Той самия изсушител е един мазничък, като всички всъшност. Но след половин час мисля, че вече няма да имаш проблем. Все пак всичко зависи от самия лак какъв е, колко бързо съхне и колко време си го оставила да поизсъхне м/у пластовете. Колкото по-добре е изсъхнал предишният пласт, толкова по-бързо ще изсъхне накрая, като го напръскаш.

# 423
  • София
ами аз всъщност по 5-10 минути оставям между пластовете и изглеждат изсъхнали,обаче последните два пласта като че ли идват в повече и съхнат с часове.Това ми е проблема,а без основа лака не ми трае дълго.Ако нямам основа и топ лак след ден два започва да се лющи,а като вляза да се къпя се обелва целия маникюр.Затова слагам толкова неща,но определено като сложа основа и топ лак,маникюра ми издържа повече от седмица,дори две.Случвало ми се е да ми израстнат ноктите и ме е яд да си изтрия маникюра з-то не е мръднал.Освен това като слагам основа ноктите не ми пожълтяват толкова много.Иначе нанасяйки направо лака в/у ноктите след седмица две ноктите са ми ужасно пожълтяли.

# 424
С риск да внеса смут, когато попитах за паста Pomorin в едно магазинче, продавачката ми каза, че фирмата Ален Мак е фалирала. После си купих от Кауфланд.

# 425
  • София
Определено какъвто и да е изсушител би ти свършил работа. Те вероятно всичките са с идентични съставки, просто този, който е като спрей е по-удобен според мен.
Ако решиш да си го вземеш внимавай и пръскай поне от 10-15 см. разтояние, защото пръска силно и от концентрираната струя можеш също да си развалиш лака.  Hug

Мда, наистина са фалирали, и аз така знам. Дано купят предприятието и продължат дейността му, иначе ще ме е много яд. Точно открих Поморина ...

# 426
Миналата година си бях взела един изсушител на Перфект, само че не под формата на капки, а спрей. Много хубав, удобен и икономичен. Някъде към 5-6 лв струваше. Но явно са го спрели Confused, тъй като от известно време никъде не мога да го намеря Confused

# 427
Наскоро си купих на Orzene балсам за къдрава коса, но не си взех шампоана,защото имам още малко от стария ми на glisscure.. И така с различен шампоан и това балсамче косата ми стана от първото измиване много мекичка и с блясък.. А като си сложих и малко от моделиращия флуид на Saphir (13 лв.) за къдрици, вече 3 дни нито обема на косата ми се изгуби, нито къдриците ми се развалиха.. Чудя се като си взема и шампоана на Orzene за къдрава коса какво ще стане Simple Smile  newsm44 Flushed

# 428
Сдобих се с ръкавицата за грим ,но малко не проумявам как се ползва точно ?

# 429
Мда, наистина са фалирали, и аз така знам. Дано купят предприятието и продължат дейността му, иначе ще ме е много яд. Точно открих Поморина ...
не били фалирали Ален Мак , съдът им отказал фалит и не са ...

# 430
  • София
не били фалирали Ален Мак , съдът им отказал фалит и не са ...

Дано е така, и продължат дейността си.

# 431
Днес ходих в НДК,на изложението,и се сдобих с палитра сенки(10 цвята),бронзираща пудра,2 лака и спирала за 10 лв.
Много съм доволна Mr. Green

# 432
ами аз всъщност по 5-10 минути оставям между пластовете и изглеждат изсъхнали,обаче последните два пласта като че ли идват в повече и съхнат с часове.Това ми е проблема,а без основа лака не ми трае дълго.Ако нямам основа и топ лак след ден два започва да се лющи,а като вляза да се къпя се обелва целия маникюр.Затова слагам толкова неща,но определено като сложа основа и топ лак,маникюра ми издържа повече от седмица,дори две.Случвало ми се е да ми израстнат ноктите и ме е яд да си изтрия маникюра з-то не е мръднал.Освен това като слагам основа ноктите не ми пожълтяват толкова много.Иначе нанасяйки направо лака в/у ноктите след седмица две ноктите са ми ужасно пожълтяли.
а бихте ли предложили хубава основа за лак тъй като и аз имам проблем с пожълтяването на ноктите и лющенето му.

# 433
  • ПЛОВДИВ
Здравейте и от мен. Имам няколко въпросчета към вас и ще се радвам ако някои ми помогне.
1. Тъй като спиралата ми е на свършване бих искала да ми препоръчате някоя от която сте доволни.
Окото ми е голямо, нося очила.
2. Каква пудра бихте ми препоръчали но да не някоя която да има блясък а да е матираща?
също така какво да използвам като основа преди да слагам пудрата.
3. Тъй като ползвам сенки и искам да се запазят дълго време нужно ли е да слагам основа
и каква бихте ми препоръчали?
Предварително Ви благодаря за отделеното време.

# 434
  • Благоевград
Здравейте! Ето моите неща, от които съм доволна:
1. Шампоан на "Сара" - Меден, с плечен мед и прополис за всеки тип коса - 1,20 лв., 500 мл. - Препоръчвам горещо  Peace
2. Дева Pure - гелчето, което се слага директно върху пъпките - лекува за 1 денонощие - 4,70, 15 мл.
3. Крем за крака - Дева с мента - омекотява за една нощ (същия ползвам и за ръцете) - 1,50 лв.
4. Калциев гел на Перфект - до 3 лв. беше
5. Пила за нокти на Essence 6 in 1 - отначало трудно се свиква, но е много хубава - 3,50 лв.

Лека вечер на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт