Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 459
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Момичета  bouquet
Можете ли да ми препоръчате рецепта за питка за кръщене?Доколкото знам питката не е необходимо да е сладка.Повече ме вълнува как да я оформя,че да могат всички лесно да си отчупят и може би да поставя купичката с меда в средата Thinking

# 616
  • На планетата Земя
Здравейте, майстори на питки!

От колко време не съм ви чела, какви красоти съм пропуснала. Малко сезонът не ми е питчещ, но онзи ден леко ви прочетох и веднага ме засърбяха ръцете.

Ето какви кифлички със сирене спретнах, по рецепта на Лабрекс.   bouquet

# 617
Ехаааа, колко страхотни питки има  Hug

Аз пак с питка по рецепта на Макс-мама , а оформих по идея на Лабрекс  Отдавна се каних да оформя цветенце   Mr. Green Е, от оригинала далеч съм, но пак ще правя  Heart Eyes

# 618
Alyona, направо ме усмихна цветенцето ти! Чудна е!  chef  bouquet Сега, като я гледам, си мисля, че ако я правя пак, ще сложа горните листенца между долните, т.е. горното да е върху границата между две долни, да се разминават горни и долни. И хич не си далече от оригинала, ако имаш предвид моята питка, тя даже е без долни листенца, щото така я уредих. Grinning При теб личат по-добре! Peace

Mileto, много ти е хубаво венчето от кифлички, надявам се да са ви харесали!  bouquet  chef

# 619
Kak оформи питката по този начин?Прекрасна е   bouquet

# 620
Альона,много красиво цвете,браво!
А на Лабрекс два пъти браво и за направата,и за идеята!  bouquet

# 621
Може ли рецептата за питката цвете на Лабрекс и начина на оформяне,че не можах да я намеря?
Альона много добре се е получила  bouquet

# 622
  • Пловдив
Браво момичета   bouquet  bouquet
Абе на вас не ви ли е топло та питки правите бее Mr. Green newsm78 newsm78
Альона, чудни питки си сътворила  много са красиви даже какво все маана им намираш  Hug Hug
Лабрекс подкокоросва само с нейните вълшебни рецепти, ама всичко и е хубаво и много много вкусно  Peace Peace

МИЛЕ ,Питката ти е прекрасна и от рецептата чудеса можеш да направиш за много неща става това тесто  Peace
ЖЕНЯ хич не е скромно а слюнкоотделящо  Hug Hug чуден тутманика  Peace Peace
АЕЛИС  както винаги красива питка ,чак ми ухае от снимката  Hug

# 623
мерси момичета   bouquet

Ето намерих къде Лабрекс обясни как се прави питка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371456.msg10583724#msg10583724

# 624
# 625

Първата е от тестото 3а сръбска погачица на labrex
Втората е 3а простъпулката на сина ни(медена пита по часът на мама=стела= и Ив.3ве3дев)

Моля не бъдете строги това ми са първите питки Embarassed

# 626
Здравейте!
Страшни красоти правите!  chef Simple Smile
Имам 2 въпроса:Как правите дръжката на питката ``кошница``?Как се забожда и изпича ,няма ли да падне?
И другият въпрос ми е някой правил ли е питка тип козунак.Т.е.с вкус на козунак е ,но е солена.Яла съм такава,но не взех рецептата .Сега искам да пробвам да я направя. Simple Smile

# 627
Здравейте!
Страшни красоти правите!  chef Simple Smile
Имам 2 въпроса:Как правите дръжката на питката ``кошница``?Как се забожда и изпича ,няма ли да падне?
И другият въпрос ми е някой правил ли е питка тип козунак.Т.е.с вкус на козунак е ,но е солена.Яла съм такава,но не взех рецептата .Сега искам да пробвам да я направя. Simple Smile

По първият ти въпрос: Не че съм правила пита кошница и с дръжка, но знам, че тестото се увива около тел, за да добие формата. После се забучва в самата пита. Някой вече беше писал по-напред - пече се отделно легнала в тава.

Солен козунак не съм яла newsm78.

trombon, ние тук не сме съдници Hug. Питките ти са хубави и съм сигурна, че си зарадвала близките си  bouquet!

# 628
Доста отдавна не бях правила питка...
Ето една прясно опечена за утрешния празник - Успение Богородично -

Alyona, много красиви питки  Peace
trombon, добри първи опити. На първата питка много хубаво и се открояват формите  Peace

Всички тук заслужавате похвала за красивите питки, които правите  bouquet

# 629
  • Бургас

По рецепта на Макс-мама, само че с малко сирене и без помощта на машина за хляб Peace

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 14:34 от Катёнок

Общи условия

Активация на акаунт