Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 114
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Скоро не съм се появявала,а имам отчет да давам. EmbarassedНо пусто сваляне и качване на снимки ми е "неприятна" задачка.Ще се отчета все пак Praynig
Та брашното и аз го сея по причините които споменавате по-горе.Мисля ,че Ердинч го беше казал.Даже след като го пресея ,го разрохвам и с тела за яйца.

# 691
  • София
3xi, питката ти от стр.45 как е оформена? Само с "кифлички" ли или има и платка под тях? Колко е брашното и с какъв диаметър е тавата ти?  Питката ти е много красива и много бухнала, браво!

# 692
Гледам темичката отишла назад. Но се надявам сега в почивните дни да видим нови красиви питки тук Hug.

Ето една от мен, която правих за мои гости вчера. Паркърка Crazy:

и още

# 693
thumbsup Разкош!
Зверих се доста на плетката,ама така и не я схванах. Thinking

# 694
thumbsup Разкош!
Зверих се доста на плетката,ама така и не я схванах. Thinking

Joy

И аз Crazy! Чакай да ти кажа. Никога не знам какво точно ще се получи накрая. Разточих тестото на 5 листа - мазнина помежду им, обичайно. Навих на руло. Нарязах напреки на филийки. Всяка филийка усуках по модела на Стаси. Става една мацаница Crazy, едни пресуквания Crazy....Всяка лентичка със собствено мнение hahaha. Но в крайна сметка се получават причудливи форми bowuu.

# 695
 hahahaМацаница , ама виж колко е интересна Hug Абстрактна и красива, а съм сигурна, че е и вкусна. Ох, и мен ме сърбят ръцете, обаче съм зарината с домашно почистване на ремонтираният ни апартамент и нямам грам свободно време. Следващата седмица, ако пътуваме на гости на вуйчо ми, съм обещала, че ще меся, понеже ми изпратиха подарък цял пакет / 30 бр. малки пакети/  брашно, та да благодаря един вид. bowuu

# 696
  • София
Здравейте момичета,ето и моята първа питка  Grinning http://kachi-snimka.info/images/rgh1283097258g.jpg

# 697
Здравейте момичета,ето и моята първа питка  Grinning http://kachi-snimka.info/images/rgh1283097258g.jpg
Здравей!Хубава питка си направила,пухкава! Peace

Полинка,импровизацията ти се е получила чудесно!

# 698
  • сред люляците
Най - после и аз доживях да се включа при големите майстори. Снощи направих Питка Цвете. Много съм доволна от резултата, като се има предвид, че много рядко пека пити, а още по-рядко са украсени Mr. Green Импровизирах с тестото, но се получи великолепно. Много пухкаво и мекичко. Сложих и шарена сол, да по-интересно и вкусно.
Ето и резултатът  Simple Smile

# 699
ilrai78, чудесна ти е питката, истинско цвете! А по отношение на майсторлък, хич недей да скромничиш! Peace  chef  bouquet

Напиши, моля те, съставките на тестото, щом казваш/пишеш Grinning, че е великолепно. Hug

# 700
  • София
ilrai, много хубава питка. Тази съм я правила два-три пъти много ни допадна и гости имахме и те я харесаха много.
Аз се записвам с една питка  със сирене и чесън, мащерка, сладък и лют пипер от преди няколко дни. С лоши снимки.

# 701
  • сред люляците
ilrai78, чудесна ти е питката, истинско цвете! А по отношение на майсторлък, хич недей да скромничиш! Peace  chef  bouquet

Напиши, моля те, съставките на тестото, щом казваш/пишеш Grinning, че е великолепно. Hug

Благодаря!   bouquet Ето тестото. Тези продукти имах в хладилника и реших да ги използвам  Blush

verabel, наистина е много ефектна Simple Smile

# 702

ilrai78, благодаря ти!  bouquet С тези съставки със сигурност ще стане хубаво тесто, ще пробвам при удобен случай. Hug

verabel, много вкусна ще да е твоята питка! Heart Eyes  bouquet

# 703
Илрай,и тук да кажа,че питката ти е чудесна.Освен това толкова подробно си обяснила как я оформяш в блога ти,че си я копирах и при някой специален повод ще се опитам да я направя.  bouquet

# 704
  • сред люляците
Илрай,и тук да кажа,че питката ти е чудесна.Освен това толкова подробно си обяснила как я оформяш в блога ти,че си я копирах и при някой специален повод ще се опитам да я направя.  bouquet

Благодаря ти! Радвам се, че съм полезна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт