Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • забравих си мисълта...
Kasier,   Heart Eyes Hug   bouquet както винаги и твоите произведения са невероятно сполучливи и сa целите на конци. Откровено казано, тутманици и питки ти се отличават значително и бих ги разпознала сред стотици други. Изключително вкусни и подстрекаващи са винаги. Удоволствие е да ги гледам, но не и да преглъщам, но и аз като Labrex, ще кажа няма да меся, няма, няма, въпреки че всички вкъщи вместо да дебелеят, слабеят. Но времето се оправя и е време да помисля и за повече разходки навън.

Elena_e, аз лично бих ти препоръчала да си избереш питка, която не е по рецепта за титманик, защото често такива питки, стават сполучливи, но имат вкус на тутманик без сирене. От рецептите, които аз съм пробвала, бих ти препоръчала тази на житния клас. Много е сполучлива, тестото е чудесно за работа и с него можеш да оформиш лесно каквито и да е форми. Labrex също ти е дала линкове, които показват много подходящи неща, така че със сигурност ще се справиш.

# 166
  • Пловдив
ЕТО ТОВА СА ДВЕТЕ ПИТИ ЗА КРЪЩЕНКАТА УТРЕ.
Не станаха красиви ама квото такова нямам време за по хубави.Иначе са една педя и душички.
Ще изберем по хубавата а довечера по лошата ще дигостираме Mr. Green

# 167
УАУУУ,  УАУУУ, какво пак не им харесваш, питките ти са перфектни бе жена.  Високи и пухкави. Браво поздравления   bouquet  bouquet  bouquet
Можеш ли да обясниш и плетките  на двете питки. Жалко, че не си ги снимала  стъпка по стъпка, другия път да не забравиш  Hug  Много съм впечатлена и весело изкарване на празника 

# 168
ЗИЧЕ, и на мен ми харесаха, разкошни са!  bouquet  chef

# 169
Зиче,страхотни са  bouquet  bouquet  bouquet

# 170
  • Bulgaria-Italia
Лабрекс ,Зиче,Венета много ви благодаря за милите думи   Hug
Питката беше наистина много вкусна. Със същото тесто направих и две питки за хамбургери за дъщеря ми ,които станаха душички ,но забравих да снимам

Зиче и двете питки са разкош   bouquetИ на мен ми е интересно каква е плетката  Thinking

# 171
  • Пловдив
ПЕПИКА не ми харесва вида защото всичко което бях сътворила отиде на вятъра.Крайните фигури потънаха във втасването и за това нищо не се разбира...
Първата е правена с два реда хоризонтални кифлички Митковата питка  Mr. Green ... в средата плитка плетена с 5 фитила става плоска ..згъват се краищата да стане на топка ,между двата реда кифлички бях сложила розички с лешник но като изчезна крайния  ред кифлички.... розите дойдоха в края Mr. Green Mr. Green

ето като тази твоята само че в средата е с плитка плетена и рози между двата реда /но моят краин ред изчезна / Embarassed

Втората в средата е с плитка плетена на кръст и пак така загъната да стане топка.Краищата ги запърних с големи кифли но така ги сложих че да застъпват малко топката в средата.
В края сложих рози между всяка кифла.
а втората е редена като тази средата с топче плетено на кръст ,и в крае между всяка кифла сложени розите. ТРИТЕ РАЗТОЧЕНИ ТОПКИ ГИ РЕЖА НА 8 ТРИЪГЪЛНИКА НЕ НА 16:peace:

Оффф така обясних че дано сте разбрали но обещавам следващия път ще снимам стъпка по стъпка Peace
labrex , kasier, ditsan  благодаря ви милички   bouquet

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 18:17 от ЗИЧЕ

# 172
Зиче, страхотни са ти питките!  Hug Аз нищо не разбрах от обясненията ти за плетките, ама проблема си е в моя телевизор.  hahaha

# 173
  Venetta    bouquet kasier   bouquet забравих да ви похваля. Ми те вашите конци са като "КОРАБНИ ВЪЖЕТА " Crazy.
kasier Hugрецептата за тутманика е същото като моето тесто, само че наполовина и разликата в "Активията". Винаги става превъзходно, пухкаво като "облаче" и конци като "корабни въжета", но също си иска и опита и любовта към тестото, за което всички се стараем и даваме сърцето си. Това е за вас мили момичета от темата

# 174
Момичета недостижими сте.Страхотни изкусителки на красоти и вкусотии. newsm51
Зиче прекрасни са питките ти
Вени с този тутманик и хлебче пак подклаждаш огъня много вкусно
Касиер питката ти е трепач

Не мога да издържа на изкушенията ви и вече правя по 1/2 доза.
От мен едни сиренки и милинки по рецептата на 3te...ki  newsm51от темата вкусни милинки.Пробвайте ама двойна доза.

# 175
  • забравих си мисълта...
Зичеbouquet разкошни питки си направила, ще се харесат и сигурно ще има овации.
Пепика,    bouquet мерси за милите думи!
Мegans,   bouquet ти умора нямаш, постоянно вкусни питки, кифлички, милинки, тутманици и т.н. Твоите произведения също си имат собствен почерк и се разпознават сред стотици други. Винаги пухкави, невероятно апетитно и  подстрекаващо изглеждащи.

# 176
Мерси Вени,благодарение на вашето умение,съвети,вкусни красоти.
Дори и такива като мен/до преди година не знаех как се меси-нали е мама/не могат да ви устоят на вниманието и помоща и уроците към всички. newsm51
Благодаря ви от все сърце.Така у нас и доста познати изпитват удоволствието от нещо вкусно,красиво и домашно.
За всички вас  newsm51

# 177
  • забравих си мисълта...
Megans, Blush  Hug   bouquet 

# 178
Отново вкусотийки сте правили bouquet

Аз днес правих "Короната на готвачката" на Labrex ... в последния момент се отказах от рецептата на Джемма  Laughing но тя е следващата ми цел  Simple Smile

# 179
  • забравих си мисълта...
Shada, много апетитна си я направила, комплименти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт