Добре е, още малко сополки влачи, но се надявам и тях да спрем. Стана обаче много мрънкащ, надявам се просто да се чувства по-отпаднал и несигурен и затова и скоро да си е пак той!
Съвсем не иска да яде, даже вчера си мислех, че мрънкането може да е от глад, но не пожела, днес ще видим..

, чудесна е Преслава, яйцата и козунака също са много хубави, върна ми Великденското настроение като ги видях!

Да излизат вече тези зъбки, че ми измъчиха детето.
Като изключим дискомфорта, заради зъбките, всичко при нас е наред. Ходихме на гости на нашите и сестра ми и племенницата (на 4 годинки е) също бяха там , та падна голяма игра. Майка ми беше на 7то небе от радост. Много хубаво си изкарахме. А, Анди е голяма беля. Отваря вече чекмеджета, дърпа ми саксиите(имам над 30 цветя), ходи при цветарника, дърпа ми дъската за гладене, когато гладя. Общо взето - опасна е. Не мога да си почина 5 минути, ако е будна (не че се оплаквам)
Казва "баба", "тата" "па-па", "дай" и "мам". Познайте кое каза последно и само 4 пъти.
Ние с мъжа ми се захванахме с един проект (правим си магазин за алкохол, кафе и захарни изделия) и Анди е с нас в магазина да вкарваме стока и да подреждаме и е голям купон (ту се гушка в мен, ту в татко си), но се справяме. Надявам се в петък да го отворим (имаме всички документи вече) и да потръгне, защото не знам иначе как ще се справяме.

Препоръчани теми